- 12 Temmuz 2024
- 591
- 266
- 18
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
İnşallahİnsallah tutmuştur ikisideeburayada yazın sonucunuzu merak ettim bende
İnşallah inşallah umarım güzel haberlerinizi alırızBenim de ilk denemem 28 yaşındayım Salı test günüm heyecanla bekliyorum sizin yorumlarınızı başlıklarda gördüğümde çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz inşallah ben de yazarım buraya ilkte tuttu diye
Yaaa memnun kaldınız mı peki, oranın fiyatlarınıda çok merak ediyorum açıkcasıÇanakkale de yaşıyorum ben burda araştırma hastanesinde yaptırdım
Aaa sizde mi Çanakkale de yaşıyorsunuz evet memnun kaldım doktor şahane tabi sonucu güzel alırsam daha da memnun kalmış olucamYaaa memnun kaldınız mı peki, oranın fiyatlarınıda çok merak ediyorum açıkcası
Evet ama ben bursada tedavi olmuştum. Hiç embriyom kalmadı ama tutmazsa araştırma hastanesine gitmeye karar verdim fiyat açısından daha uygun olur diye nasıl orada fiyatlarAaa sizde mi Çanakkale de yaşıyorsunuz evet memnun kaldım doktor şahane tabi sonucu güzel alırsam daha da memnun kalmış olucam
Evet özel yerlere göre daha uygun, güncel fiyatlar raporlu hastaysanız 60 bin değilseniz 80 bin felan o civarlardaEvet ama ben bursada tedavi olmuştum. Hiç embriyom kalmadı ama tutmazsa araştırma hastanesine gitmeye karar verdim fiyat açısından daha uygun olur diye nasıl orada fiyatlararaştırma hastanesi ya
80 bin opu ya mı verdiniz sadeceEvet özel yerlere göre daha uygun, güncel fiyatlar raporlu hastaysanız 60 bin değilseniz 80 bin felan o civarlarda
Hem opu hem transfer için sperm yıkama vs de dahil bu fiyat80 bin opu ya mı verdiniz sadece
Ay çok soru sordum ama dondurmak için ekstra ücret de ödediniz miHem opu hem transfer için sperm yıkama vs de dahil bu fiyat
Rica ederimAy çok soru sordum ama dondurmak için ekstra ücret de ödediniz mi
Ay ben senelik dondurmaya 20 bin vermiştim geçen yılRica ederimben 3.gün taze transfer oldum 5. Güne 2 embriyom gelmiş onları dondurduk 1600 küsürlü bi fiyat çıktı ben uğrayamadığım için daha ödemedim onu ama embriyologta acelesi yok dedi zaten. Sistemde devlete borçluyum sonuçta haha
Vallahi gerçeklerAy ben senelik dondurmaya 20 bin vermiştim geçen yılşoklar içinde okuyorum şuan yazdıklarını
Çanakkale de yaşıyorum ben burda araştırma hastanesinde yaptırdım
O ne demek bilmiyorumiremniss pgt yapıyorlar mı Çanakkale de
Genetiğine bakıyorlar sağlıklı mı sağlıksız mı diyeO ne demek bilmiyorum
Var sanırım ama bana yapılmadıGenetiğine bakıyorlar sağlıklı mı sağlıksız mı diye
Evet yarın test günümAnladım teşekkür ederim transferiniz oldu mu peki
Canım sonuç çıktı mıEvet yarın test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?