Tüp Bebek Denemesi Negatif Olanlar

tuwanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
39
37
88
39
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceden benzer başlıkta açılan konular olmuş ama yakın zamanda göremedim.
İlk tüp bebek denemem negatif, bugün 10. Gündü işyerinde olumsuz bir sonucun üstesinden gelmem zor olur diye bu akşam kan testi yaptırdım iyiki de öyle yapmışım.
Çok iyi bir merkeze gitmiştik, 5. Gün iyi kalite bir embriyo transfer edilmişti 2 gün dinlendim o kadar ilaç her akşam iğne ilk deneme olduğu için yüksek moral inanç olmadı. Bu koşullarda ilkinde olmadıysa hiç olmaz diye düşünmeye başladım. Tabisi hayırlısı buymuş herşey Allah’tan. Halimize şükür...
Negatif sonuç alan arkadaşlarım siz ne durumdasınız nasıl baş ediyorsunuz ? Birbirimizi en iyi biz anlarız , gelin destek olalım. Herkes için olumlu sonuçlar olmasını canı gönülden diliyorum.

Merhaba. Benim de 5.gun iki embriyon da tutmamıştı. Negatif sonucu hastanede 17 ağustosta öğrendim. Hâlâ o gundeyim sanki. H8c geçmedi acısı.. Benim bulabildiğim tek sebep eşimin sperm azlığı ve morfoloji sorunu.. belk8 bende de vardır ama daha o kısma gelemedik. Eşim dna hormon testini filan iki aydır erteliyo. Muhtemelen yapmicak. Yine tüp yaparız diyo ama ürologlar bu morfolojiyle tupbile yüzde 30 veya 40 ihtimal olur diyo. Tüp bebek tedavisi adet düzenimi de mahvettim keşke erkek olsaydım. Sorun olsa sa çok rahatlar. Sizin eşinizin spermlerine bakmış miydiniz

Pgt ye gitmişmiydi embriyon ?

Gitmesine gerek var mı diye sormuştum. İlk deneme yaşınız 32 şu an için gerek yok denmişti. Dondurulmuş 3 embriyo mevcut belki şu an genetiğe gitme opsiyonu ile doktorum gelir Pazartesi görüşeceğim

Bizim sürecimiz önce Benim amh değerimin sınırın altında olması ile başladı o sırada eşimin test sonuçları çıktı sayı azlığı var. En son rahim filmim çekildi sol tüpte genişleme varmış oradan sıvı akıp bebeğin tutmasını engelleyebiliyormuş ilk iki deneme tutmazsa tüpümü alıp kalan 2 embriyoyu transfer ederiz dedi. Ameliyat gerekirse öncesinde yine bir yumurta toplama sürecine girerim diye düşünüyorum çünkü biz ne DNA testi yaptırdık ne genetik belki de onları yaptırmamız gerekiyordu.
Sizin kaçıncı denemeniz, bir de DNA testi tam ne işe yarıyor ? İnternetten takip ettiğim biri vardı tüp bebek sürecini paylaşan. Eşinin morfolojisi %0’dı. Döllenen 9 embriyonun 7 si 5. Güne gitti ve ilk deneme tuttu. Siz kalbinizi temiz tutun, eşinizi de testlerini tamamlamaya ikna edin. Dediğiniz gibi ruh halimizi tam anlamıyorlar benimki de yine deneriz diyor.

Gitmesine gerek var mı diye sormuştum. İlk deneme yaşınız 32 şu an için gerek yok denmişti. Dondurulmuş 3 embriyo mevcut belki şu an genetiğe gitme opsiyonu ile doktorum gelir Pazartesi görüşeceğim
Benim de 5. Güne gelen iyi kalite iki embriyomu da genetiğe yolladım
Biri genetikten sıkıntılı geld
Diğeri sağlıklı
Doktorlar genelde YÖK derler ama baştan önlemi alsalar insanlar da böyle üzülüp sıkıntı çekmezler

Genetiğe dondurulup mu gönderiliyor yani şu an dondurulmuş bir embriyo gidebilir mi ? Bir de fiyatı yaklaşık 350 dolar miydi sanki bir forumda görmüştüm ?

Bugün 11. Günüm ve ilk tup bebek denememdi. Sonucum negatif ama Rabbim ne kadar güçlü olduğumu gösterdi yine bugün.bugunumuze hamd olsun bir gün bizde evlat sahibi olacağız Rabbimin izniyle..

İmsı tekniği kullanıldı mı peki spermin 8000 bin kat büyütülerek seçilmesi.. morfoloji probleminde klasik teknik uygulanmamalı diye biliyorum

Bugün 11. Günüm ve ilk tup bebek denememdi. Sonucum negatif ama Rabbim ne kadar güçlü olduğumu gösterdi yine bugün.bugunumuze hamd olsun bir gün bizde evlat sahibi olacağız Rabbimin izniyle..
Amin canım. Hepimiz için en hayırlısının olması dileğiyle...

Bende ilkinde negatif sonuç aldım ve nasıl ağladım kendime gelemedim günlerce. Şimdi ikinci icin başlıyorum. Hayırlısı kısmet ama çok zor. Neden negatif hiç anlamadık. Hersey yolundaydı aslında ama nasip değilmiş demekki

Genetiğe dondurulup mu gönderiliyor yani şu an dondurulmuş bir embriyo gidebilir mi ? Bir de fiyatı yaklaşık 350 dolar miydi sanki bir forumda görmüştüm ?
Yok canım bıyopsı alınmadıysa eger gonderemzsın daha

Selam canım, inşallah ikinci denemeniz güzel sonuçlanır Allah’ın izniyle. Doktorunuz bir yorumda bulundu mu, ben doktorum ile yarın görüşeceğim bakalım o ne diyecek merak ediyorum. Ben dün haberi ilk aldığımda epey kötüydüm bu olmadıysa bir daha hiç olmaz gibi bir ruh haline girdim. Ama bugün biraz daha iyiyim, ne demişler hayat varsa umut da vardır. Allah nasip ederse göbek adını umut koyucam :)

Canim valla iyi toparlanmışsın. Ben 25 gün oluyor nerdeyse daha kendime gelemedim. Olacağına çok inanmışım sanırım. Doktor başka tedavi deneyeceğiz dedi. Serum ve kan sulandırıcı vericek bu defa. Genetiğe göndermemiştik biz. Dondurulmuşlari göndermek istemiyoruz dedi. Siz nerde tedavi oldunuz acaba?

Ben bahçeci Ankara da tedavi oldum, dondurulmuş embriyolar genetiğe gidemiyormuş evet yukarıda shahida bilgilendirince öğrendim ben de.. transfer sonrası kan sulandırıcı da aldım fitil de her gün iğne de oldum tutmadı. yarın doktorum bakalım ne dicek daha önce söylediği yol haritasında bir değişiklik yapacak mı...aslına bakarsan ben de tüp bebek ile kesin olur sanıyordum duvara toslamış gibi oluyor insan

Serum kullandın mi? Ben de umut Bahcecideyjm prosedür az çok aynıdır zaten

Serum kullandın mi? Ben de umut Bahcecideyjm prosedür az çok aynıdır zaten
Yok canım serum yoktu tedavide, o ne için kullanıyor acaba ? Transfer sonrası alttan fitil, progynex iğne, coraspin ve folik asit kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…