Hepinize merhaba,
burdan sizler hakkıında haberleri okudukca gözlerim doluyor, umarim isteyipde olmayan herkesin bebegi olur....
Bende bu konuda cok düşünceliyim bu ara.. Esimin sperm analizinde sekil bozuklugu cikti.
Morfoloji
Normal(%) 1 Bas anomalisi(%) 60 Boyun anomalisi(%) 23 Kuyruk anomalisi (%) 16
Bende su ana kadar herhangibir problem gözükmüyor tabi henüz rahim filmi cekilmedi, Yeditepe'de Prof Cem Fıcıcıoglu'na gittik, aşılama ile %10 Tüp bebek ile %50 şansımız varmış. Yarın 14'de tekrar randevumuz var.
Rahim filmi nasıl cekiliyor?
Tüp bebek maliyetleri nedir? (Esimden SSK'ya bagliyim, ayrica özel saglik sigortam işe yararmi?)
Tüp bebek işlemi nasil yapilir?(bunu yaptıranlardan dinlemek farklı olur diye soruyorum)
:uhm::uhm::uhm: Kafam cok karisik....
Neyse şimdilik bu kdr yarın bu sorulari dr a da soracagım ama bayan olarak sizlerden yorum almak istiyorum.
Şimdiden tesekkurlerr...
Bebek isteyen Herkesin Allah yardimcisi olsun, gönlüne göre versin.
Hepinize merhaba,
burdan sizler hakkıında haberleri okudukca gözlerim doluyor, umarim isteyipde olmayan herkesin bebegi olur....
Bende bu konuda cok düşünceliyim bu ara.. Esimin sperm analizinde sekil bozuklugu cikti.
Morfoloji
Normal(%) 1 Bas anomalisi(%) 60 Boyun anomalisi(%) 23 Kuyruk anomalisi (%) 16
Bende su ana kadar herhangibir problem gözükmüyor tabi henüz rahim filmi cekilmedi, Yeditepe'de Prof Cem Fıcıcıoglu'na gittik, aşılama ile %10 Tüp bebek ile %50 şansımız varmış. Yarın 14'de tekrar randevumuz var.
Rahim filmi nasıl cekiliyor?
Tüp bebek maliyetleri nedir? (Esimden SSK'ya bagliyim, ayrica özel saglik sigortam işe yararmi?)
Tüp bebek işlemi nasil yapilir?(bunu yaptıranlardan dinlemek farklı olur diye soruyorum)
:uhm::uhm::uhm: Kafam cok karisik....
Neyse şimdilik bu kdr yarın bu sorulari dr a da soracagım ama bayan olarak sizlerden yorum almak istiyorum.
Şimdiden tesekkurlerr...
Bebek isteyen Herkesin Allah yardimcisi olsun, gönlüne göre versin.
slm bencede hemen tüp bebek denemeni öneririm bende evleneli 9 ay oldu ama benimde hemen tüp bebek olacak bende inşl yarın başlıyorum tedavime herkezin farklı oluyor sanırım benim 2oooo tutuyor ilaçlar
Canım ya :)canım benim inş olacak
ben senin her an ve her yerde yanındayım..
ve dualarım sizinle olacak.
önemli olan güzel düşün hersey gönlünce olacak..
selam canım............tedavı kısa protokol ise duruma gore 15 20 gun suruyoo...............sonra beklemek kalıyoo......arkadaşım sekız yıl sonra cem fıcıcıoğluna gıtmıştı şimdi kızı var........ıyı bır merkez onemlı canım............inş bebişine kavuşursun
canım merhaba, öncelikle senin durumuna çok üzüldüm, ama herşeyin hayırlısı olsun, ben de Mart ayında Yeditepe üniversitesinde cem fıcıcıoğluna giderek uzun protokol ile tüp bebek denetim ve şu an hamileyim, darısı inşallah senin başına , bence hiç aşılama ile zaman kaybetme ve direkt tüp bebek dene doktorda zaten %50 şans veriyorsa bence hiç sıkıntıya girme aşılama bence zaman kaybından başka bir işe yaramıyor,ama bu durumda gerek senin gerek se eşinin de moral düzeyinin yüksek olması gerekir hakkınızda hayırlısı olsun bu süreç ile ilgili sormak istediğin bir durum olursa seve seve yardımcı olurum,
Özlemcim adaşiz, süprizzzzz
umarim bebeginde sende iyisindir... ve insallah banada kısmet olur annelik...
tedaviye hangi gün başlaniyor_? adet 1.günümü? sizde kimde sorun vardı? bayanda sorun olmayınca yinede hormonlarla oynuyorlarmı? bunlari Cem Bey'e de soracagim tabi ama sana sormak suan daha cazip geldi....
canım merhaba, öncelikle senin durumuna çok üzüldüm, ama herşeyin hayırlısı olsun, ben de Mart ayında Yeditepe üniversitesinde cem fıcıcıoğluna giderek uzun protokol ile tüp bebek denetim ve şu an hamileyim, darısı inşallah senin başına , bence hiç aşılama ile zaman kaybetme ve direkt tüp bebek dene doktorda zaten %50 şans veriyorsa bence hiç sıkıntıya girme aşılama bence zaman kaybından başka bir işe yaramıyor,ama bu durumda gerek senin gerek se eşinin de moral düzeyinin yüksek olması gerekir hakkınızda hayırlısı olsun bu süreç ile ilgili sormak istediğin bir durum olursa seve seve yardımcı olurum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?