slm arkadaşlar bişey soracaktım size benim tüp bebek transferim oldu bugün 10.gün ve çok az bişekilde leke geldi bide regl ağrısı gibi ağrılarım var acaba bu ne anlamına geliyor yardımcı olurmusunuz inşll tutmuştur
slm arkadaşlar bişey soracaktım size benim tüp bebek transferim oldu bugün 10.gün ve çok az bişekilde leke geldi bide regl ağrısı gibi ağrılarım var acaba bu ne anlamına geliyor yardımcı olurmusunuz inşll tutmuştur
merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum ve burası harika.herkes birbirine destek oluyor, yaşantılarını paylaşıyor. bende şu anda tüp bebek sürecinin sonuna yaklaşmaktayım. 1 aydır ilaçlarımı kullanıyorum ve bugün yumurta geliştirici iğnelerimin 3. sünü vurulanacağım.cuma kontrolüm var.sanırım 10 güne kadar işlem tamamgerisi de heyecanlı bekleyiş. inşallah hayırlısı ise olacak eminim. bu arada hoceee merhaba.ben de konyadayım ve öğretmenim biliyormusun. sen nerde yaptırdın tüp bebeği? inşallah sen ve diğer tüm arkadaşlar da bir an önce bebişlerine kavuşurlar.
merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum ve burası harika.herkes birbirine destek oluyor, yaşantılarını paylaşıyor. aynı dilden konuşuyoruz. bizi bizden başkası anlamıyo değil mi? bende şu anda tüp bebek sürecinin sonuna yaklaşmaktayım. 23 haziranda 4 embriyo transferi yapıldı. 4 temmuzda tahlil günümüz. ama ben sabredemiyorum. arada ağrılarım oluyo. acaba bu sefer oldumu diyorum ama çok da ümitlenmek istemiyorum. ilki olmayınca çok yıkılmıştım. ikinciye denemeye başlayınca moral buldum.... desteğinizi bekliyorum.
merhaba canım bende yeniyim.tüp bebek tedavisine yeni başladım.bisürü endişem var.çok zorlu bi süreç.İnsan hangi duygular içinde olması gerektiğini şaşırıyor.Ama bence umutla bekle olumlu düşün.Allah korusun olmazsa o zaman zaten üzüleceksin.Ben şimdiden hayaller kuruyorum bile.bazen de abarttığımı düşünüyorum.Hayırlısı.ilk denemen neden olumlu sonuçlanmadı? yani sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?