Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

slm arkadaşlar bişey soracaktım size benim tüp bebek transferim oldu bugün 10.gün ve çok az bişekilde leke geldi bide regl ağrısı gibi ağrılarım var acaba bu ne anlamına geliyor yardımcı olurmusunuz inşll tutmuştur

şimdi buna adet kanaması veya tutunma kanaması diyemeyiz.Çünkü bu zamanda iki anlamdada olabilir.O yüzden sakin olmanı ve test gününe kadar beklemeni tavsiye ederim.
rabbim hayırlısını nasip etsin.

inşallah tutunma dır canım bol bol dua et,ALLAHtan hayırlı ve sağlıklısını iste canım.
a.s.

Merhaba ben yeni üyeyim.17 sene çocuğum olmadı tüp bebek tedavisinde ilk denememizde 3 üz hamile kaldım::dance:ama doğum sonarası olabılecek risklere karşı bir bebğimin kalbi dyrduruldu hamileliğim sorunsuz geçti yanlız doğumda kordon dolanması sonucu diğer kızımı kaybettimsenağlamaşimdi kalan kızım 4,5 yasında dünyalar güzeli bi ayça ecem var..ALLAHIM tüm olmayanlara nasip etsin..sevgilerimle

bu arada harika bı dr vardı.para konusunda kesınlkıkle üzmeyen her konuda yardım eden,isteyene adını ve telini verırım..

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir girmiyordum foruma ama arada bakmadan da edemiyorum..

14 Haziran'da 5.gün transferi ile micro yapıldı. Sebebi bilinmeyen infertilite ve ilk denememiz. Daha önce 3 defa aşılama yapılmıştı.

26 Haziran test günümüz ama yaklaştıkça iyice stres oluyor insan. Yazılanları okudukça da bazen kafam karışıyor.

Bugün 9.gün ama şimdiye kadar her hangi bir lekelenmem olmadı. Tutunurken illa olması gerekir mi veya kaçıncı gün oluyor genelde. Hamile arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Bir de zaman zaman çok hafif adet sancısı gibi ağrılarım oldu ve geçti ama bugün sabah kalktığımdan beri sağ tarafımda acayip bir ağrı var anlam veremiyorum. Ne adet sancısı gibi ne gaz sancısı gibi sanki orası büzülüyor geriliyor gibi.. ve sabahtan beri hiç dinmedi. Sabahları da midem bulanıyor bazen özellikle kahvaltıyı geç yaparsam. Hastaneden aradıklarında bulantı ve ağrı olabilir dediler ama normal olan ağrı hangisi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ağrı oluyor benımde ağrılarım vardı bazen adet sancısı gibi idi.Sonraları geçiyor ben inanıyorum ki hocee sen hamilesin allah gönlüne göre versin...

aycayasmin teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Benim tarif ettiğim gibi mi oluyordu? Bazen duruyordu ağrı ama bugün hiç dinmedi ben de stres oldum. Bir de sende kanama oldu mu hiç? Bende henüz bir şey yok

yok bende hiç olmadı ama ağrım hep vardı hep adet olacakmışım gibi bekliyodum..birde wc ye gittiğinde sakın ıkınma dr çok tembih etti bana...

tamam canım ama tuvalet sorunu da yaşıyorum bazen ilaçlardan sanırım, kuru kayısı yiyorum

yasarsın biliyorum vede tuhaf bi şekilde ıkınma ihtiyacı aç karnına haşlanmış kaysı suyu ve hoşafı çok ii gelıyor

merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum ve burası harika.herkes birbirine destek oluyor, yaşantılarını paylaşıyor. bende şu anda tüp bebek sürecinin sonuna yaklaşmaktayım. 1 aydır ilaçlarımı kullanıyorum ve bugün yumurta geliştirici iğnelerimin 3. sünü vurulanacağım.cuma kontrolüm var.sanırım 10 güne kadar işlem tamam gerisi de heyecanlı bekleyiş. inşallah hayırlısı ise olacak eminim. bu arada hoceee merhaba.ben de konyadayım ve öğretmenim biliyormusun. sen nerde yaptırdın tüp bebeği? inşallah sen ve diğer tüm arkadaşlar da bir an önce bebişlerine kavuşurlar.

kızlar cok mutluyum dayımın 3 yıldır cocugu yoktu.tüp bebek koydurdular tuttu.cok sükür...allah isteyen herkeze versin

hoşgeldin canım,dediğin gibi burası harika ,hakkında hayırlısı olsun müjdeli haberlerini bekliyoruz..

arkadşlr ben tüp bebek yatıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum tüp bebek öncesi laparoskobi oldunuz mu ben 8 ay klomen tedavisi 3 ay iğne tedavisi ve 5 kez aşılama oldum. eşimin tahlilleri normal benim değerlerim normal tüplerim açık ama laparoskobi yapmadılar bana bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım sizce laparoskopi yapılmadan tüp bebek yapılması normal mi

merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum ve burası harika.herkes birbirine destek oluyor, yaşantılarını paylaşıyor. aynı dilden konuşuyoruz. bizi bizden başkası anlamıyo değil mi? bende şu anda tüp bebek sürecinin sonuna yaklaşmaktayım. 23 haziranda 4 embriyo transferi yapıldı. 4 temmuzda tahlil günümüz. ama ben sabredemiyorum. arada ağrılarım oluyo. acaba bu sefer oldumu diyorum ama çok da ümitlenmek istemiyorum. ilki olmayınca çok yıkılmıştım. ikinciye denemeye başlayınca moral buldum.... desteğinizi bekliyorum.

merhaba canım bende yeniyim.tüp bebek tedavisine yeni başladım.bisürü endişem var.çok zorlu bi süreç.İnsan hangi duygular içinde olması gerektiğini şaşırıyor.Ama bence umutla bekle olumlu düşün.Allah korusun olmazsa o zaman zaten üzüleceksin.Ben şimdiden hayaller kuruyorum bile.bazen de abarttığımı düşünüyorum.Hayırlısı.ilk denemen neden olumlu sonuçlanmadı? yani sorun neydi?

ilk denememde verilen hormon ilaçlarının bir yan etkisi olarak hiperstümülasyon gelişti. yani vücudum aşırı yanıt verdi ve transfer yapılamayacak hale geldiğim için 1,5 ay bekledim. embriyoları da dondurduk. 7 embriyodan dördünü transfer edebilmişlerdi diğerleri bozulmuştu. sonuçta tutmadı. çok yıkıldım yemek bile yemiyodum haketmediğimi düşünüyodum ne zamanki ikinciye denemeye başladık yine yumurtlama iğnelerine başladık toparlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…