mehlikacım çok teşekkürler. dualarınızı eksik etmeyin lütfenn...
merhaba canım bende yeniyim.tüp bebek tedavisine yeni başladım.bisürü endişem var.çok zorlu bi süreç.İnsan hangi duygular içinde olması gerektiğini şaşırıyor.Ama bence umutla bekle olumlu düşün.Allah korusun olmazsa o zaman zaten üzüleceksin.Ben şimdiden hayaller kuruyorum bile.bazen de abarttığımı düşünüyorum.Hayırlısı.ilk denemen neden olumlu sonuçlanmadı? yani sorun neydi?
merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum ve burası harika.herkes birbirine destek oluyor, yaşantılarını paylaşıyor. aynı dilden konuşuyoruz. bizi bizden başkası anlamıyo değil mi? bende şu anda tüp bebek sürecinin sonuna yaklaşmaktayım. 23 haziranda 4 embriyo transferi yapıldı. 4 temmuzda tahlil günümüz. ama ben sabredemiyorum. arada ağrılarım oluyo. acaba bu sefer oldumu diyorum ama çok da ümitlenmek istemiyorum. ilki olmayınca çok yıkılmıştım. ikinciye denemeye başlayınca moral buldum.... desteğinizi bekliyorum.
hep olumlu düşün....sakın aklına kötü şeyler getirme....güzel haberlerini bekliyoruz....ilkini ne zaman yaptırmıştın?ne kadar ara verdiniz?
mehlika ve gökse bende yeniyim inşallah bebekleriniz tutar.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum arkadaşlar siz laparoskopi oldunuz mu. ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ama bana laparoskopi yapmadılar. tüplerim açık hrhangi bir problem yok . 8 ay klomen kullandım ve 2 aşılamaartı 3 ay gonal f ve 3 aşılama yani 5 kez aşılama oldum olmadı. birde normalde 1, tüp bebekten sonra 3 ay beklemek gerekmiyor mu . gökse senin 2. denemen için ara vermediler mi. beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar. özellikle laporoskopi konusunda. sizce doktorumdan laparoskopi taleb etmelimiyim. çünkü laparoskopide daha önce sptanamayan problemler ortaya çıkıyor
mehlika ve gökse bende yeniyim inşallah bebekleriniz tutar.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum arkadaşlar siz laparoskopi oldunuz mu. ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ama bana laparoskopi yapmadılar. tüplerim açık hrhangi bir problem yok . 8 ay klomen kullandım ve 2 aşılamaartı 3 ay gonal f ve 3 aşılama yani 5 kez aşılama oldum olmadı. birde normalde 1, tüp bebekten sonra 3 ay beklemek gerekmiyor mu . gökse senin 2. denemen için ara vermediler mi. beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar. özellikle laporoskopi konusunda. sizce doktorumdan laparoskopi taleb etmelimiyim. çünkü laparoskopide daha önce sptanamayan problemler ortaya çıkıyor
mehlika hoş geldin....benim de üyeliğim yeni sayılır....ne zaman transferin gerçekleşecek?ben ilk tüp bebek denememi yeni geçirdim,sormak istediğin bişey olursa yanıtlarım....eylülde inşallah dondurulmuşları deneyeceğiz.bendeki sorun tüplerin tıkalı olması idi.sizdeki problem ne?umarım herşey yolunda gider ve transferin pozitifle sonuçlanır....haberlerini bekliyoruz....
meliscim birşey sormak istiyorum.kaç yumurtanın toplanması gerekiyor.yani kaç yumurta ii bi sonuç sayılır.bi de bu ilaçlara rağmen yumurtanın gelişememesi gibi bi durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?