Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

benimde öyle bi korkum var.ilaç dozları çok önemli sanırım.umarım 2. denemen başarıyla sonuçlanır.

mehlikacım çok teşekkürler. dualarınızı eksik etmeyin lütfenn...

inşallah hepinizin gönlüne göre olur gerçekten çok zor bir süreç sabır gerekiyor ve hep destek olacak bir eş benimde ikincide tuttu umarım bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz

mehlika hoş geldin....benim de üyeliğim yeni sayılır....ne zaman transferin gerçekleşecek?ben ilk tüp bebek denememi yeni geçirdim,sormak istediğin bişey olursa yanıtlarım....eylülde inşallah dondurulmuşları deneyeceğiz.bendeki sorun tüplerin tıkalı olması idi.sizdeki problem ne?umarım herşey yolunda gider ve transferin pozitifle sonuçlanır....haberlerini bekliyoruz....

hep olumlu düşün....sakın aklına kötü şeyler getirme....güzel haberlerini bekliyoruz....ilkini ne zaman yaptırmıştın?ne kadar ara verdiniz?

hep olumlu düşün....sakın aklına kötü şeyler getirme....güzel haberlerini bekliyoruz....ilkini ne zaman yaptırmıştın?ne kadar ara verdiniz?

benim ilk transferim 24 nisanda gerçekleşmişti. 12 gün sonra sonucun negatif olduğunu öğrendik ve bir sonraki adette ikinci denemeye başladık. bu sefer uzun protokolü denedik.ilkinde aşırı duyarlılık gelişmişti. bir komplikasyon yani. yine tekrarlamasın diye ilaçları az dozda ama uzun süre kullandık bakalım. hayırlısı olsun hepimiz için....

mehlika ve gökse bende yeniyim inşallah bebekleriniz tutar.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum arkadaşlar siz laparoskopi oldunuz mu. ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ama bana laparoskopi yapmadılar. tüplerim açık hrhangi bir problem yok . 8 ay klomen kullandım ve 2 aşılamaartı 3 ay gonal f ve 3 aşılama yani 5 kez aşılama oldum olmadı. birde normalde 1, tüp bebekten sonra 3 ay beklemek gerekmiyor mu . gökse senin 2. denemen için ara vermediler mi. beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar. özellikle laporoskopi konusunda. sizce doktorumdan laparoskopi taleb etmelimiyim. çünkü laparoskopide daha önce sptanamayan problemler ortaya çıkıyor

iremcim benim ilk denemem biraz sorunlu gelişti. hiperstimülasyon adı verilen bir komplikasyon gelişti. bu nedenle transfer yumurta toplama işleminden 1,5 ay sonra gerçekleştirildi. embriyolarımızı dondurmak zorunda kaldık. o yüzden aradan geçen zaman sık gibi görünse de yumurtaların toplanması işlemi mart ayında yapılmıştı. şimdiki denememizde de haziran ayı. yani 2 ay geçmiş oldu aradan. bi de laparoskopi bana uygulanmadı. herkese uygulanması gereken bir işlem değil zaten bildiğim kadarıyla.

merhaba irem,
bencede laporoskopi gereksiz senin için.benim rahim filmimde, tüplerimden biri tıkalı çıktı.aşılama niyetindeydi dr um.ardından yumurtalarım gelişmedi o ay.bana ya laporoskopi yada tüp bebek dedi.biz tüp bebeği tercih ettik.çünkü sonuçta tüplerimden biri gerçekten tıkalıysa bile laporoskopi bu sorunu gideremicek.sadece ne olduğu anlaşılacak.senin zaten tüplerin açıkmış, bence böyle bişeye gerek yok.iremcim ben de gonal f ye dün başladım.bu ilaç sana yan etki yaptı mı?

saol melis.bunlar ne sıcak karşılamalar! çok teşekkür ederim.ben gonal f ye dün (cuma) başladım.yani herşey yolunda giderse 15 gün içinde transfer sanırım.benim tek tüpüm tıkalı çıktı.ama dr um spazm dır dedi.eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az.pazartesi folikül takibi yapılacak.adanaya gidip gelmek zor oluyor bu sıcak günlerde ama yinede hayatımıza bi heyecan geldi sanki.

meliscim birşey sormak istiyorum.kaç yumurtanın toplanması gerekiyor.yani kaç yumurta ii bi sonuç sayılır.bi de bu ilaçlara rağmen yumurtanın gelişememesi gibi bi durum var mı

sağolun arkadaşlar laparoskopi gerekli değilse benim için daha iyi.zaten doktor da gerkli görmemişti. ama yinede emin olamadım bazı şeyleri sadece doktora bırakmak istemedim. gonal f yi 3 ay uyguladılar bana.75 ml olarak. kilo yapıyor yan etki olarak. birde sıkı bir takip istiyor doktor.fazla yumurta oluşursa diye. ilacı bırakıncada adetin gecikiyor beim şu an 7 gün gecikti 3. gün test yaptım gebelik yok. gonal f nin bunun dışında yan etkisini görmedim. kilolarıda biraz dikkat edince hamen attım.

meliscim birşey sormak istiyorum.kaç yumurtanın toplanması gerekiyor.yani kaç yumurta ii bi sonuç sayılır.bi de bu ilaçlara rağmen yumurtanın gelişememesi gibi bi durum var mı

aslında yumurta sayısı kadar toplanan yumurtaların olgun olup olmadığı ve kaliteli olup olmadığı daha önemli....bir de toplanan yumurta ile spermin uyuşup döllenmenin olması ve devam etmesi 8 hücreli hale gelmesi gerekiyor.transfer için 8 hücreli hal şart....bende 17 yumurta toplandı 16sı olgundu.12si döllendi ve 10tanesi de kaliteli çıktı.3ünü transfer ettiler....7 tane donduruldu....sadece 3 yumurta toplanan da oluyor,1de....kişiye ve kişinin prob.göre değişiyor yane....Mehlikacım siz kaç yıldır çocuk istiyosunuz?bi de sen adanadan ist.a mı geliyosun ben tam anlayamadım?işlemin nerede yapılacak?
aklına takılan bişiey olursa seve seve cevaplarım....

allah sizlerede nasip eder inşll sizde bu güzel duyguları yaşarsınız bütün isteyen herkese nasip etsin allah hayırlısıyla

Merhaba
Ben sunu ogrenmek istiyorum.Benim iki tup bebek tedavisinde de ilkonce suprefact burun spreyi daha sonrada gunde 200 pregnl karindan igne kullandim ve vitamin asprin vs.Bazi kisiler tup bebekte uygulansa menogon kullaniyor kimisi gonalf kullaniyor.Tabiki vucuttaki hormonlarla ilgili bu durum.Kimisi burun spreyi olarak insulin kullaniyor.Bu farkliliklari bilen var mi

mrb HÜLYA34.farklı tüp bebek merkezlerin ilaçlarının (gonal-f ve menegon)neden farklı olduğunu sormustum fakultedeki prof.a;.dedi ki:Her merkez hangi ilaç şirketiyle anlaşıyorsa onun ilacını kullanır.İçeriği aynıdır,muadilidri dedi.umarım yardımın olmuştur.istersen sende dr.undan ayrıntılı bilgi alabilirsin..

müjde............... inanamadım ama 10.günümdü tranferin ama dayanamadım ve baktırdım sonuç 120 pozitif yani........hala korkuyorum hala inanamıyorum akşam doktorumla görüşücem. bana dua edinn nolur...............

gökse öyle sevindim kiiiiiiiiiiiiiiiii inş.vardır bebeğinnnnnnnn............kendimi bi an senin yerine koydum..........bu anı doya doya yaşa...................................inş bir gün bizde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…