Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım gebelik oluyor olmasına da düşebiliyor.ben ilk evlendiğim ay hamile kaldım ama 2 aylıkken düştü.
benim eşimin morfolojisinde de biraz problem var,dr direk tüp bebek önerdi. evliliğimiz tam oturmadı ama kistlerimin geçmesinin en sağlıklı yolu tüp bebek. bakalım aylar ne gösterecek. nerede yaptırıyorsun tüpbebişi?
bana dr ilk denemede tutma ihtimali düşük dedi benneyaptımki
güzel haberler bekliyoruz

merhaba ben ankarada tüp bebek yaptırdım allaha şükür ilk denememde tuttu şimdi 4 aylık hamileyim ankarada centrum klinik prf.dr recai papuççu internettede araştırabilirsiniz çok deneyimli bir merkez başarılar dilerim

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben de araştırma aşamasındayım.büyük ihtimalle adana da ve şubat ayında yaptıracağım.adana da tüp bebek micro deneyimi yaşayan arkadaşlar var ise yardım istiyorum.

ultrason takibi yumurta toplama ve transferi kendi mi yapıyor ücret ne kadar yumurta toplndıktan sonra genetik tanı yaptılar mı Kısaca tedavi sürecinizi yazarsanız mutlu olurum.Hamilesiniz sizi yormak istemiyorum ama bir de orda mı yaptırsam diyorum benim çok fazla denemem oldu pes etme aşamasındayım

esraufuk bana özelden de yazabilirsiniz adıma tıklayınca özel mesaj gönder kısmından. şimdiden teşekkür ediyorum

merhabalar!
Ben adana ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım.Dr' um Doç. Dr. Ahmet Zeki Işık'tı.Ben çok memnun kaldım.İlk denememde de hamilekaldım.Şu anda 10 haftalık hamileyim.Bence gideceğin merkezi benimsemen çok önemli.Ben hiç kimseden tavsiye almamıştım.sadece iyi bi dr dan bu konuda Ankara ve İzmir deki merkezlerin iyi olduğunu duymuştum.Ankara yı araştırırken Adana 'ya da bir merkez açtıklarını öğrendim.Ama tabi ilk izlenim çok önemli.Gidincede merkezi çok beğendim.hele Ahmet Bey çok tatlı biriydi.İlk denememde tuttu ama tutmasada aynı merkeze giderdim.Sanırım bunu söylemek çok önemli.Çünkü bir ez başarısız olunca başka arayışlara girmek bence çok da doğru değil.O yüzden bence baştan araştırmanı iyi yap.Hem başarı oranı yüksek bi yer hem de senin kendini iyi hissettiğin bi yer olsun.Allah yardımcınız olsun.

tulipecim özelden yazamadım çünki benim özel mesaj kapalıymış açmayıda bilmiyorum herşeyi dr orda yapıyo yumurta toplama ultrason takibi senin istegine görede genetik tanı tedavinin sürecini senin yumurtaların belirliyo benimki toplam 15 gün sürdü ücrette eger ssk'nız varsa dr rapor çıkarttırıyo eger yoksa üç milyar yediyüzelli milyon biz rapor çıkarttırdık iki buçuk milyar dr verdik ikiyüzellide ilaçlar tuttu yani bizimki toplam 3 falan tuttu canım başarılar dilerim dr. tavsiye ederim çok deneyimli bir dr.

oncelıkle sızı tebrık ederım azımınızden dolayı bende henuz tenı 7 haftalık hamıleyım bebeklerın erken dogmu hangı hastanede dogdular ve kuvezde kaldılarmı merak edıyorum cunku hastanede kuvezde onemlıymıs

Merhaba arkadaşlar pgd ile hamile kalan varmı şns çok düşüyo diyolar doğrumu birde izmirde tedavi gören varmı hangi hastanede şimdiden ilginize çoook teşekkürler

canım hangi hastanede yaptırdın Allah sonucunu hayırlı etsin

sağol cnm ben de araştırma aşamasındayım.bizde hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite.merkez olarak başkent yakın geliyor şimdilik.ama araştırma aşamasındayım.senin gibi deneyimli arkadaşların görüş,düşünce ve fikirlerini bekliyorum.hamileliğin hayırlı uğurlu olsun .tek mi ikiz mi. yaş kaçtı senin.bir de benim fsh ım 10.rezervlerim mi azalıyor diye korkuyorum.benim yaşım 31.

mehlika10 arkadaşım hatay gördüm yaşadığın yeri.ben de hatay da yaşıyorum.

mehlika10 arkadaşım hatay gördüm yaşadığın yeri.ben de hatay da yaşıyorum.

Canım ben İskenderun da yaşıyorum.bu arada benim bebekler üçüz.Ben de çok endişeliyim.İnşallah sağ salim dünyaya gelirler.Senin şu anki hislerini çok iyi anlıyorum.Ben sürekli geç adet oluyodum ve çok az sürüyodu her ay acaba menapoza mı giriyorum diye bile düşünüyodum.29 yaşındayım.Bana dr ilk olarak aşılama tavsiye etti ama aksilik yumurtalarım gelişmedi öyle olunca tüp bebeğe karar verdik.Çok şükür ilk denemede hamile kaldım.Benim prolaktinim yüksekti asıl sorun eşimdeydi, kabakulak geçirdi ve sperm sayısı azdı.Hormonları bi şekilde istedikleri seviyeye getiriyolar.Zaten önce bi dolu testler istiyolar ona göre tedavin başlıyor.Bence en önemlisi inanmak.Eğer olacağına inanırsan vücudunda buna inanıyor.Hiç olumsuz düşünme.Ben hep hayaller kurup duruyodum etrafımdaki insanlarda bu kadar alıştırma kendini, sonra hayal kırıklığına uğrarsın diyorlardı.Onlara hep, bırakın tadını çıkarayım, olmazsa zaten üzülecem, şimdiden niye üzüleyim ki diyordum.Ayrıca bi psikologdan yardım almanıda tavsiye ederim, ben öyle yaptım. Çok fadası oldu.Canım soruların olursa seve seve cevaplarım.

canım ankarada centrum klinik prf.dr recai papuççu gazi osman paşada 0312 446 66 66

esraufuk doktor yumurta toplama ve transfere kendisi mi giriyor yoksa yardımcısı var mı.Benim başka bir klınınıkte yapılan transferimde yardımcı yapmıştı dış gebelik geçirmiştim.Olabilecek bir komplikasyon ama doğrusu ben yine de dr hatası olabilir de diye şüphelenmedim değil.Transferden sonra kaç gün yattınız.belirti oldumu yerleşme kanaması filan teşekkürler şimdiden

ist. anadolu yakasında tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olan varmı arkadaşlar bana nereyi tavsiye edersiniz çok kararsızım şu an

sağol cnm.demek üçüz.maşallah.allah analı babalı büyütsün.ben de şubat tatilinde düşünüyorum.sende hangi protokol uygulandı.kısa mı uzun mu. hangi ilaçları kullandın.psikolog kime gittin.iskenderunda mı.adana da mı.

merhaba ben kadıköy acıbademde tüp bebek tedavisi gördüm ve ikinci denememde hamile kaldım. hastane ve dr cem demirelden çok memnun kaldım. şimdi bebek(ler) keselerinin görünmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…