benim bildiğim kadarıyla çikolata kisti varken gebelik olmuyor canım .ben bu rahatsızlıkla 4 yıldır boğuşuyorum ama sonçare tüp bebek dendi bugün 8.inci günüm .9yumurtam olmuş 2si olumlu döllemede 1 döllendiği için tek koyuldu cumaartesi sonucu inşallah sizlerle paylaşırım..
canım ben de ankarada iyi bir merkez araştırıyorum bununla ilgili bir başlık açtım oraya da bakabilirsin.sen nerede yaptırmıştın?
canım ben de ankarada iyi bir merkez araştırıyorum bununla ilgili bir başlık açtım oraya da bakabilirsin.
merhaba ben ankarada tüp bebek yaptırdım allaha şükür ilk denememde tuttu şimdi 4 aylık hamileyim ankarada centrum klinik prf.dr recai papuççu internettede araştırabilirsiniz çok deneyimli bir merkez başarılar dilerim
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben de araştırma aşamasındayım.büyük ihtimalle adana da ve şubat ayında yaptıracağım.adana da tüp bebek micro deneyimi yaşayan arkadaşlar var ise yardım istiyorum.
oncelıkle sızı tebrık ederım azımınızden dolayı bende henuz tenı 7 haftalık hamıleyım bebeklerın erken dogmu hangı hastanede dogdular ve kuvezde kaldılarmı merak edıyorum cunku hastanede kuvezde onemlıymısArkadaşlar böyle bir bölümün olması çok güzel. Bunu düşünen ve bölümün hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu konunun çok önemli ve hassa olduğunu çok iyi biliyorum. Bende l996 ve l997 yıllarında iki kez aşılama yaptırdım ve sonuş alamadım. Ancak 2001 yılında mikroenjeksiyon yöntemiyle ilk denemede hamile kaldım. Kendim kalp rahatsızıyım. Rahat bir hamilelik geçirirken çok şikki bir rahatsızlığım oluştu. Endokardit denen bir hastalım. Bu hastalık ya beyne gidip yerleşiyor yada direk kalp kapakçığına. Benimde kalp problemim olduğu için yüksek ateş ve kısmi felçle ortaya çıktı. Çok şükür uzun ve ciddi bir tedavi sonucunda hastalık durduruldu ve 24.12.2001 tarihinde kızlarımı ÖZLEM ve SİNEM i dünyaya getrdim. 30 haftalık doğdular. Özlem l300 gr. Sinem 1000 gr. doğdu. Şimdi dünya tatlısı kızlarımla zaman geçiriyorum. Herşeye değer annelik. Ben hayatımla oynadım ve onlara sabrımın ve inancımın sonucunda sahip oldum. İnşallah tüm isteyenlere de Allahım anneliği nasip eder. Özel olarak soru sormak isteyenlere açığım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu. Ama şunu söyliyeyim ki ilk önce İSTEMEK, İNANMAK VE KESİNLİKLE İNATÇI-ISRARCI OLMAK GEREKİYOR. pES ETMEDEN SONUÇ ALMAYA ÇABA GÖSTERMEK. EŞİN DESTEĞİ DE ÇOK ÖNEMLİ. TÜM ARKADAŞLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN.
merhaba bende tüp bebek yaptırdım tuttu iki haftalık hamileyim toplam bir ay falan sürüyo tedavi yumurtalarını geliştirmek için göbekten igne kullanıyosun 10 ila 12 gün falan sonra yumurta çatlatma ignesi vuruyosun 36 saat sonra klinikte anaestezi uyguluyolar sana sen hiç bişey duymuyosun yumurtalarını topluyolar 3 gün sonra kaç tane yumurtan döllendiyse eniyilerinde 3 tane ebriyo transferi yapıyolar sonra 12 gün bekliyosun bu 12 gün içinde en az3 gün yataktan hiç kalkmıyosun daha sonraiş yapmıyosun çok yavaş hareket ediyosun
merhabalar!
Ben adana ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım.Dr' um Doç. Dr. Ahmet Zeki Işık'tı.Ben çok memnun kaldım.İlk denememde de hamilekaldım.Şu anda 10 haftalık hamileyim.Bence gideceğin merkezi benimsemen çok önemli.Ben hiç kimseden tavsiye almamıştım.sadece iyi bi dr dan bu konuda Ankara ve İzmir deki merkezlerin iyi olduğunu duymuştum.Ankara yı araştırırken Adana 'ya da bir merkez açtıklarını öğrendim.Ama tabi ilk izlenim çok önemli.Gidincede merkezi çok beğendim.hele Ahmet Bey çok tatlı biriydi.İlk denememde tuttu ama tutmasada aynı merkeze giderdim.Sanırım bunu söylemek çok önemli.Çünkü bir ez başarısız olunca başka arayışlara girmek bence çok da doğru değil.O yüzden bence baştan araştırmanı iyi yap.Hem başarı oranı yüksek bi yer hem de senin kendini iyi hissettiğin bi yer olsun.Allah yardımcınız olsun.
mehlika10 arkadaşım hatay gördüm yaşadığın yeri.ben de hatay da yaşıyorum.
canım ankarada centrum klinik prf.dr recai papuççu gazi osman paşada 0312 446 66 66
Canım ben İskenderun da yaşıyorum.bu arada benim bebekler üçüz.Ben de çok endişeliyim.İnşallah sağ salim dünyaya gelirler.Senin şu anki hislerini çok iyi anlıyorum.Ben sürekli geç adet oluyodum ve çok az sürüyodu her ay acaba menapoza mı giriyorum diye bile düşünüyodum.29 yaşındayım.Bana dr ilk olarak aşılama tavsiye etti ama aksilik yumurtalarım gelişmedi öyle olunca tüp bebeğe karar verdik.Çok şükür ilk denemede hamile kaldım.Benim prolaktinim yüksekti asıl sorun eşimdeydi, kabakulak geçirdi ve sperm sayısı azdı.Hormonları bi şekilde istedikleri seviyeye getiriyolar.Zaten önce bi dolu testler istiyolar ona göre tedavin başlıyor.Bence en önemlisi inanmak.Eğer olacağına inanırsan vücudunda buna inanıyor.Hiç olumsuz düşünme.Ben hep hayaller kurup duruyodum etrafımdaki insanlarda bu kadar alıştırma kendini, sonra hayal kırıklığına uğrarsın diyorlardı.Onlara hep, bırakın tadını çıkarayım, olmazsa zaten üzülecem, şimdiden niye üzüleyim ki diyordum.Ayrıca bi psikologdan yardım almanıda tavsiye ederim, ben öyle yaptım. Çok fadası oldu.Canım soruların olursa seve seve cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?