ama canım.acıbademin adını bu ara sık duyuyorum.istanbulda kalacak yerimiz yok hadi misafirhane falan ayarladık diyelim,fiyatlar nasıldır ki?istanbulu hiç bilmiyoruz,bilgi verebilir misin tatlım?kaç milyarımız boşa gitti.klinikler dışında pek çok dr a da gittim.çok yıprandıkkköncelikle hiç bir zaman mudunu kaybetme arkadaşım. ben kadıköy acıbademe gidiyorum ve personelden doktora herkesten memnun kaldım. istersen orayı dene. her zaman güleryüzle sorularını cevaplıyorlar.
merhaba asutay. bende çikolata kisti yok açıkçası tam olarak ne gibi etkileri var bilemeyeceğim ama inanki her şey kısmet. Doğum ve ölüm zamanlarını biz belirleyemiyoruz buna artıkgerçekten inanıyorum. ilk tüp denememede 5 gün yattım kolumu yukarı bile kaldırmadım ama tutmadı. ikinci denememde transfer sonrası 2.gün eve temizliğe yardımı gelmişti ve ben bütün gün ayakta perde bile ütüledim. ama sonuccum pozitif. yani anlayacağın umudunu kaybetme mutlaka seninde anne olacağın bir zaman vardır. çok zor ve zahmetli bir yol bizimkisi. sabır isteyen yıpratıcı bir süreç. ama bizim umudumuz hepsinin üstesinden gelecektir. umarım seninde burdan güzel haberlerini alırız.
benim bildiğim kadarıyla çikolata kisti varken gebelik olmuyor canım .ben bu rahatsızlıkla 4 yıldır boğuşuyorum ama sonçare tüp bebek dendi bugün 8.inci günüm .9yumurtam olmuş 2si olumlu döllemede 1 döllendiği için tek koyuldu cumaartesi sonucu inşallah sizlerle paylaşırım..
Merhaba arkadaşlar;
Geçen ay aşılama denedik tutmadı( Doktorum daha öncesinde rahim filmine gerek görmemişti. Ama sonuç negatif çıkınca çekelim dedi neyse 10 gün önce rahim filmim çekildi solda bir problem yok ama sağ taraf kapalıymış. Eşimdede sperm hareketsizliği var. Bu hafta sonu doktorumla görüşmeye gideceğim sanırım bizi direk tüp bebeğe yönlendirecek. Film çekiminin sonunda ona benzer şeyler söyledi. Sizde her iki taraftada sorun olup tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı??
Merhaba,
Tüpbebek yapılan kişilerde tüplerin açık yada tıkalı olmasının bir önemi yok çünkü döllenme dışarda yapılıp daha sonra transfer direk rahim içine yapılıyor yani tüplerle iş olmuyor ancak aşılama yönteminde tüplerin sağlıklı olması gerekiyor zaten eşinde sperm hareket problemi var bu nedenle doktorum tüp bebek önermiştir. Benim eşimdede benzer problem vardı bizde tüp denedik. Şu anda hamileyim. Tedavi aşamasında rahat ve stressiz olman lazım başarı şansı birazda buna bağlı.
Çok sağol içimi rahatlattın ...Gerçi daha doktorumlar görüşmedim ama gerçi illa onun söylediği yerede gitmeyebilirim. Ben başarı oranı yüksek, ekibi iyi ve gerçekten güvenebileceğim bir yer istiyorum. O yüzden sizlerden bilgi almak istiyorum. Sağolun sizlerde yardım ediyorsunuz.
Umarım herseyin en hayırlısı olur senin için. Kliniğini cok iyi secmende fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?