Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

öncelikle hiç bir zaman mudunu kaybetme arkadaşım. ben kadıköy acıbademe gidiyorum ve personelden doktora herkesten memnun kaldım. istersen orayı dene. her zaman güleryüzle sorularını cevaplıyorlar.

öncelikle hiç bir zaman mudunu kaybetme arkadaşım. ben kadıköy acıbademe gidiyorum ve personelden doktora herkesten memnun kaldım. istersen orayı dene. her zaman güleryüzle sorularını cevaplıyorlar.
ama canım.acıbademin adını bu ara sık duyuyorum.istanbulda kalacak yerimiz yok hadi misafirhane falan ayarladık diyelim,fiyatlar nasıldır ki?istanbulu hiç bilmiyoruz,bilgi verebilir misin tatlım?kaç milyarımız boşa gitti.klinikler dışında pek çok dr a da gittim.çok yıprandıkkk

acıbadem şu anda sgk ile anlaşmasını kaldırdı bu nedenle de fiyatlarını düşürdü. bizim ikinci deneme olduğu için ilaçlar hariç 2600ytl masrafımız oldu. profilinde eğitimci yazıyor öğretmen evinde kalabilirsin. gerçekten bu konuda dr ve hemşirelerin güleryüzlü olması çok önemli. bu arada sen nerede oturuyorsun?

mrb ugr uzun zamandır girmiyordum ben iki kez aşılama oldum tutmadı şimdi tüp bebeğe geçeceğiz ama ben çok korkuyorum yumurta poplama işlemi zormu trasver işlemi zormu gözüm çok korkuyor rahim flimi çektirdim öldüm sanki artık doktor dedilermi çok korkuyorum bana yazarmısın ne olur beni aydınlat cevabını bekliyorum

yumurta toplama işleminde genel anestezi aldığın için hiçbişey hissetmedim. ama ayıldıktan sonra kasık bölgemde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. transfer sırasında aşılmadan farklı değil hiç bişey anlamıyosun bile. sonrasında da ağrın olmuyor. ancak transfer sırasında sıkışık olman lazım diyorlar ya sen sonuna kadar sıkışmayı bekleme. üç bardk su iç transferden hemen önce de 4 bardak falan böylece transfer sonrası hemen tuvalet için kalkma ihtiyacı hissetmessin. sana bol şans umarım pozitif sonuç alırsın...

Son düzenleme:
ugr canım nasılsın doktorunla gorustunmu kac tane bebişin var acaba valla bende kendımı cok merak edıyorum ama doktor keselerı gormeden bılmeyız dedı

süprizzzzz
slm arkadaşlar siteye yeni üyeyim.bende tüp bebek anne adayıyım.ama ben çikolata kisti hastasıyım .bana tek yumurta transfer edildi.bugün 8.günüm dr um yumurtanın kaliteli olduğunu ama şansımın%20 olduğunu söyledi benim içimde olacak gibi bir his var .merak ediyorum aranızda bilen varmı acaba tek kaliteli emriyo ile gebelik olanlar oldumu.cevaplara şimdiden tşkr....

arkadaşlar ben bu gün merkeze gittim adetimin 2.günü bugün.kan testi yapıldı ve ultrasonla bakıldı ..ultrasonda birde çikolata kisti çıktı yumurtalıklarda çok endişeliyim bu bana tedavimde sorun çıkartırmı?zaten mikro yapcaz eşimin siperm sayısı az olduğu için.. hemşirelere sordum önemli değil gerekirse yumurta toplama işleminde halledilir endişelenicek bir durum yok dediler..gonal-f ye başlıcam bugün (doz 150)perşembe günü tekrar çağırdılar..hiç rahat değilim desteğinize ihtiyacım var..canila80 sana çikolata kistinden dolayımı tek embriyo koydular?

ugr canım ben öğretmenim doğuda küçük bir ildeyiz.eşime dün acıbademden bahsettim kesin karar aldığımızda orayıda düşünürüz dedi.ankarada olsa annem başımda olur hem hasrette gidermiş oluruz ama en önemlisi merkezin başarılı ve titiz çalışmaları.
çikolata kisti olan arkadaşlarım ben de de var o illetten. bildiğim kadarıyla yumurta kalitesini düşürebiliyor,embriyo rahme tutunduğunda kistten salgılanan sıvılar düşüğe neden olabiliyor. dr lar bana çok umut verici konuşmadı.(benim 3 tane 3cm den büyük kistim var) düşük ihtimalimiz ve gebelikte zaman zaman kanama ,sancı gibi ekstra sorunlarımız olabilecekmiş. yine de kişiden kişiye değişiyor. komşunun kızı 8cm lik iki çikolata kistiyle doğum yaptı.sanırım birkaç ay yatması gerekti.sizlerin kistleri çok ileri değilse dr o nedenle üstüne düşmemiştir.
üzgünüm iyi haberler veremediğim için.

merhaba seherim. cmts tekrar gittim kan tahlilimde bhcg750 çıktı. dr gayet güzel dedi. çoğul olabilir ama kese oluşumunu görmeden bişey söyleyemeyeceğini söyledi. 3 hafta sonra tekrar gideceğim. kese ve kalp atımları için. İnşallah herşey yolunda gider. damla şeklindeki kanamalarım geçti. mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum anacak kasıklarımda ağrılar oluyo.dr normal dedi.

merhaba asutay. bende çikolata kisti yok açıkçası tam olarak ne gibi etkileri var bilemeyeceğim ama inanki her şey kısmet. Doğum ve ölüm zamanlarını biz belirleyemiyoruz buna artıkgerçekten inanıyorum. ilk tüp denememede 5 gün yattım kolumu yukarı bile kaldırmadım ama tutmadı. ikinci denememde transfer sonrası 2.gün eve temizliğe yardımı gelmişti ve ben bütün gün ayakta perde bile ütüledim. ama sonuccum pozitif. yani anlayacağın umudunu kaybetme mutlaka seninde anne olacağın bir zaman vardır. çok zor ve zahmetli bir yol bizimkisi. sabır isteyen yıpratıcı bir süreç. ama bizim umudumuz hepsinin üstesinden gelecektir. umarım seninde burdan güzel haberlerini alırız.

inşallah tatlım,Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. ya tutmazsa bir kaç denemeyi psikolojim kaldırır mı bilmiyorum. sizler de olmasanız. iyi ki kadınlar klübü var.:enbuyukkk:

benim bildiğim kadarıyla çikolata kisti varken gebelik olmuyor canım .ben bu rahatsızlıkla 4 yıldır boğuşuyorum ama sonçare tüp bebek dendi bugün 8.inci günüm .9yumurtam olmuş 2si olumlu döllemede 1 döllendiği için tek koyuldu cumaartesi sonucu inşallah sizlerle paylaşırım..

peki canım tüp bebekte çikolata kisti olanlarda düşük riski olabilir mi?bende korkuyorum benim zaten microenjeksiyon olcak..

Kızlar ben evli değilim kendimle ilgili bi örnek veremicem ama
teyzemler yıllarca denediler 2 kere tüp bebek yöntemini denediler olmadı
uzun süren yıllar sonunda artk umutlarını tam kesmişlerdi artk çocuklarının olmayacağı düşüncesine alışmaya başlamışlardı ama bi kaç ay sonra teyzemin hamile oldugunu öğrendik doktorlar bile mucize diyodu ama oldu :)
ümidinizi hiç kesmeyin,bu işlerde psikoloji de çok önemli,
inşallah hepinize burada güzel haberler vermek nasip olur:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar;

Geçen ay aşılama denedik tutmadı( Doktorum daha öncesinde rahim filmine gerek görmemişti. Ama sonuç negatif çıkınca çekelim dedi neyse 10 gün önce rahim filmim çekildi solda bir problem yok ama sağ taraf kapalıymış. Eşimdede sperm hareketsizliği var. Bu hafta sonu doktorumla görüşmeye gideceğim sanırım bizi direk tüp bebeğe yönlendirecek. Film çekiminin sonunda ona benzer şeyler söyledi. Sizde her iki taraftada sorun olup tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı??

Merhaba,

Tüpbebek yapılan kişilerde tüplerin açık yada tıkalı olmasının bir önemi yok çünkü döllenme dışarda yapılıp daha sonra transfer direk rahim içine yapılıyor yani tüplerle iş olmuyor ancak aşılama yönteminde tüplerin sağlıklı olması gerekiyor zaten eşinde sperm hareket problemi var bu nedenle doktorum tüp bebek önermiştir. Benim eşimdede benzer problem vardı bizde tüp denedik. Şu anda hamileyim. Tedavi aşamasında rahat ve stressiz olman lazım başarı şansı birazda buna bağlı.

Çok sağol içimi rahatlattın ...Gerçi daha doktorumlar görüşmedim ama gerçi illa onun söylediği yerede gitmeyebilirim. Ben başarı oranı yüksek, ekibi iyi ve gerçekten güvenebileceğim bir yer istiyorum. O yüzden sizlerden bilgi almak istiyorum. Sağolun sizlerde yardım ediyorsunuz.

Umarım herseyin en hayırlısı olur senin için. Kliniğini cok iyi secmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…