Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım saol.Sende bu mutluluğu yaşarsın inşallah.Bana uzun protokol uygulandı.Sürekli vitamin kullandım hala da kullanıyorum.yumurta gelişimi için gonalf ve daha öncesinde lucrin, çatlatma iğnesi olarak pregnyl kullandım.Transferden sonra tekrar lucrin kullandım.Canım dr lar nerde ne kullanıcanı biliyor, her hastaya farklı dozlar kullanılıyor.gonal f ve lucrin göbekten kullandım.Psikoloğa iskenderun da gittim ,gelişim hastanesinde.Merkezlerin de sikoloğu oluyor.Ben tedaviden önce gittiğim için değiştirmek istemedim.

inşallah cnm.vitaminden kastın folik asitse ben üç aydır kullanıyorum.başka bir vitaminse bilmiyorum.iskenderun gelişim hastanesini duydum.ama sanırım merkezin psikoloğu daha uygun olur zaman açısından.fsh ın kaç çıkıyordu .kaç folükülün gelişti.kaçı transfer edildi.kaçı donduruldu.çok mu sordum.damdan düşeni damdan düşen anlarmış.

bu arada ben akşam beşten sonra yazabiliyorum.sabah gördüm yazdıklarını ama evden cevap yazabiliyorum.

Canım fsh hiç aklımda değil ama normal seviyelerdeydi.Benim sorun prolaktinin yüksek oluşuydu.(105 civarı) Amatedaviye başlamadan önce prolaktinim düştü.1 yıl tedavi gördüm.Herşey normale dönmüşken 1 hafta sona prolaktinim tekrar yükseldi.O sırada İskenderun ' a bir lokman gelmişti.Bu tip kişilere pek inanmasamda bitkilerin gücüne çok inandığım için orda tedaviye başladım.Bütün ilaçlarımı bıraktım ve gerçekten prolaktinim bitki sularıyla düştü ve tekrar yükselmedi.Ama yerii sorma çünkü Sivas a gitmiş.
ya benim yumurta sayım çok azdı, bu yüzden de pek umutlu değildim.Herkesten 15-20 yumurta toplarlarken benden 8 yumurta aldılar.Bu genetik bi durumda olabilir dedi dr.6 yumurtam döllendi.3 ü transfer edildi.dondurma şansımız yumurta sayısı az old. için olmadı.
siz daha önce hiç tedavi gördünüz mü? Aşılama falan yapıldı mı?
Bu arada bende evdengiriyorum net e akşamları bakarım.grşrz canım

evet indüksüyon tedavisş gördüm.gklomen,puregon ve en son da femara isimli meme kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaç kullandım.ama sonuç olumsuz oldu hep.aşılama yapılmadı hiç.ben direk tüp bebek düşünüyorum.ya da laparoskopi dedi dr um.daha karar veremedim.şubat a kadar vaktim var.ben de de puregon kullandım 75 ve yüz ünite iki folükül oluştu normal yollardan denedik olmadı

Aslında çok yumurta toplanması başarı kriteri değil. Önemli olan sağlıklı yumurtanın daha çok olması. Benden 7 yumurta aldılar 2 si az gelişmişti geriye kaldı 5 ve 5 tanesi döllendi 2 sinin gelişimi durdu sonucta 3 embriyo kaldı ve 3 nü transfer yaptılar şu anda hamileyim. Kafana takma. Zaten maksimium 3 transfer yapıyor doktor yasalar 3 e izin veriyor.Umarım hamile kalırsın.

Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım. Benim merak ettiğim tedaviye başlamadan ne kadar süre önce görüşmeye gitmek gerekiyor

Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım. Benim merak ettiğim tedaviye başlamadan ne kadar süre önce görüşmeye gitmek gerekiyor

Genelde tüp bebek tedavisinde uzun protokol tercih ediliyor ve adetin 21. gününde başlıyor o nedenle bir an önce görüşmeye gidip ön muayeneden geçmen gerekiyor çünkü bende sol yumurtalıkta kist vardı o nedenle reglin 2. günü başlamak üzere 14 gün doğum kontrol hapı kullandım. Sonrada tedaviye geçilebildi. İyi şanslar.

Canım ben çok şükür hamileyim zaten.Umarım sen de bu güzel sonucu alısın.Benim bebişlerim üçüz

Canım ben çok şükür hamileyim zaten.Umarım sen de bu güzel sonucu alısın.Benim bebişlerim üçüz

Tebrik ederim Mehlika allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah. Bende hamileyim ama benim tek embriyo tutundu. Bu hafta cumartesi kalp sesini dinleyecek. Eğer başka embriyo varsa net olarak belli olur dedi doktorum çünkü bazıları geç yerleşiyormuş. Hakkımızda herşeyin hayırlısı öncelikle.

Ozaman bir an önce gitmek ve görüşmek gerekiyor 30 ağustos en son regl tarihim. Aslında tüp bebek için nereye gideceğime de tam karar veremedim. Memorial mi Alman hastanesi mi?? Uzun protokol dediğin gibi olursa çok işlem gerekiyor galiba

ist. anadolu yakasında tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olan varmı arkadaşlar bana nereyi tavsiye edersiniz çok kararsızım şu an

Ben Ferticenter Dr.NURİ DELİKARA'YI tavsiye ederim benim ilk denememdi olumlu sonuçlandı Nuri bey çok Bilgili ve ilgili birisi..Kendisine pazar günleri ve akşam saatleride dahil her an yani 7 gün 24 saat ulaşabiliyorsun ve hiç bir şekilde rahatsız olmuyor hemen yardımcı oluyor..Ben gebelik takibimide kendisine yaptırıyorum..Gidip görüşmeni tavsiye ederim..Allah yardımcın olsun a.s.

Yok okadar fazla işlem yok belli ilaçları bellı dozlarda ve belli günlere kadar kullanıyorsun. Adetin 21. gününde başlıyorsun maksimum 12-17 gün sürüyor. Tedaviye hızlı yada yavaş cevap verme durumuna göre değişiyor. Benim 17 gün sürdü. Benimle beraber başlayan başka bir bayan vardı onun 14 gün sürdü. Kişiye özel tedavi olduğu için süresi net değil ama dediğim gibi 12-17 gün arası sürüyor. Rahat ol.

Canım tedavini nerde gördün?sana kesin tavsiyede bulunacağım bir konu var; bence tedavin kesinlikle bir tüp bebek merkezinde olsun.Yani normal bi kadın doğumcuyu tercih etme. Laporoskopi bize de demişti dr.Ama biz tüp bebeği tercih ettik.Çünkü eşimde de prob. old. için tüp bebek daha mantıklı geldi.Ama sizde madem bi prob. yok.Laporoskopiden sonra da hamile kalma şansın olabilir.Gerçi yumurta sayın az.Ama dr lar hastaya özel tedaviler uyguluyolar.Sana Ahmet Beyi şiddetle tavsiye ederim.İlk görüşmede öyle güzel açıklıyo ki herşeyi, kafana takılan hiçbişe kalmıyor.Yumurta sayım az old. için bana değişik protokollerle yumurta sayısını arttırabiliriz dedi,ama 6 yumurta da fena değil dedi.Zaten sanırım 5 ten az olursa döllemeyi yapmayıp başka protokolleri uyguluyolar.Yani canım ben dr umdan çok memnun kaldım, git bi görüş derim.Bugüne kadarki tüm tahlil test vs. yanında götür.Hadi hayırlısı

Valla çok doğru.Bana da ilk gittiğimde ikiz dediler.Kalplerinin dinlendiği gün daha net göründüğünden üçüz oldukları anlaşıldı.Allah tamamına erdirsin canım.Allah tüm isteyenlere versin inşaallah.

Amiiinnnn... Herkes için hayırlı olan olsun. En güzel dua bu bence..

evet cnm.bugüne kadar çok zaman kaybettim.gerçi daha 18 ay oldu deneyeli.şimdi diyorum şubata kadar bekleyeyim.şubatta lap mı tüp bebek mi ona karar veririm dr la birlikte.ahmet beye mutlaka gidecem bayram tatilinde inşallah bulabilirim.orada oluyor mu tatillerde.

bir de yumurta sayısını hangi protokolle artırıyorlar cnm.

Canım sen sanırım öğretmensin.Benim de eşim öğretmen biz de şubat ta gitmiştik.Gitmeden önce ararsın.Zaten merkezde 2 dr var.Ahmet Bey olmadığı zamanlarda yumurta takibini diğer dr da yapmıştı benim.Ama asıl dr un bence Ahmet Bey olsun.Diğer dr da çok iyi zaten bi bakıma grup işi yapıyolar.Ama kendini hazırla tedavin uzun sürebilir.Ben şubatta başladım.transfer temmuz da yapıldı.Hiç aceleci olma ne gerekiyorsa o aşamaları sabırla geç.Ve sakın unutma psikolog olmadan tedaviye başlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…