TÜP BEBEK DEVLET HASTANELERINDE VAR MI

Elbise delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
114
22
98
31
Merhaba. Çok araştırdım bu konuyu ama elde tutulur bir şey bulamadım. Buraya katılayım dedim. 2 yildir evliyim. Esimle Çocuk sahibi olmaya karar verdik. Yalnız eşimde sorun çıktı. Tüp bebek yaptıracagiz. Bayan doktor baktım Malatya da bulduk. Devlet hastanelerinde yaptıran bayan doktor var mı. Varsa hangi hastanede ? Devlet Hastanesinde yaptırmak için 3 yıl evli olmak gerekiyor diye bir yazı okudum doğru mu ? Lütfen yardımcı olun

merhaba devlet hastanelerinde tüp bebek yoktor. tüp bebek raporu çıkartmak için 3yıl evli ve en az 2 aşılama yaptırmanız gerekiyor. fakat eşinizde yada sizde sıkıntı varsa bu şartlara gerek yoktur. eşiniz azosperm yada sperm sayısı 5milyonun altındaysa tüp bebek raporu çıkartabilirsiniz bu raporu eğitim araştırma hastanelerinden alablirsiniz ancak.

Ilk olarak teşekkür ederim cevabınız için. Peki raporu çıkardıktan sonra 3 yıl evli olma şartı yine geçerli mi değil mi. Bu raporu çıkardıktan sonra nerelerde tüp bebek yaptırabilirim.

Ilk olarak teşekkür ederim cevabınız için. Peki raporu çıkardıktan sonra 3 yıl evli olma şartı yine geçerli mi değil mi. Bu raporu çıkardıktan sonra nerelerde tüp bebek yaptırabilirim.

raporu çıkardıktan sonra şart falan yok. sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde tüp bebek yapabilirsiniz. rapor çıktıktan sonra sanırsam 3 ay içinde yapmalısınız yoksa raporunuz yanar.

merhaba, eğitim araştırma hastanelerinin bir bölümünde infertilite ve tüp bebek merkezleri vardır. eşinizdeki veya sizdeki probleme göre 3 yıl şartı aranmaya biliyor sizin amh (y umurta rezervinizin) değerinizin 1 in altında olması yada tüplerinizin kapalı olması ; eşinizinde sperm sayısının 100.000 altında olması gerekiyor. eğer bu şartları taşımıyorsanız 2 adet aşılama şartı koyuyorlar . aşılamaları 3 yıllık evli olmadan da yaptırabiliyorsunuz aşılama aşamasını bitirene kadar 3 yıllık evli olmuş olursunuz zaten
bulunduğunuz ildeki ünv. hastanelerinede gidebilirsiniz. ünv. ve eğitim araştırma hastanelerinde 400+ ilaç yüzdesi ödersiniz bazen hekim farkınıda yansıtıyorlar. sgk 50 tl tüp bebek merkezinden randevu alınca ve işlem yaptırınca kesinti yapıyor aşağı yukarı 1500-2000 tl. masrafı oluyor . özeldeki fiyatlar ilaçlar hariç 6000 den başlıyor üst limit neredeyse yok.

Sorun eşinde 100.000 altında 2 Immotil 1 motil bu şarta göre 3 yil evli olma problemide kalkıyor herhalde

Sorun eşinde 100.000 altında 2 Immotil 1 motil bu şarta göre 3 yil evli olma problemide kalkıyor herhalde
evet 3 yıl şartı kalkar , gitmek istediğin ünv. hastanesi yada eğitim araştırma hastanesindeki tüp bebek bölümü seni yönlendirecektir ama kan testleri, rahim filmi ,sgk hizmet dökümü gibi şeyleri mutlaka istiyorlar . istedikleri belgeleri hazırladığında rapor çıkaracaklardır ilaç raporunuda aldıktan sonra tedaviye başlama için gün vereceklerdir.

merhaba eşimin sperm sayısı yani ileri hareketli sperm sayısı 3milyon bende hipo hastasıyım yani ilaç kullanmadan regli olamıyorum bu durumda rapor alışımız kolaylaşırmı birde bu şartlar altın da yinede ssk prim gününe takılırlarmı

ssk primi ararlar büyük ihtimalle. ama 3yıllık evlilik şartı 2 aşılama şartı aranmaz çünkü sperm sayısı 5milyonun altına

ssk primi ararlar büyük ihtimalle. ama 3yıllık evlilik şartı 2 aşılama şartı aranmaz çünkü sperm sayısı 5milyonun altına

aydınlattığın için teşekkür ederim canım benim ssk gün sayım 1475 yani kaç olması gerekiyor yada faydalanabiliyormuyum bu gün sayısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…