Tüp bebek düşük tehlikesi

lina_nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
324
54
28
25
Kızlar selam geçen hafta adet olucak tarzı kanamam oldu hastaneye gittim düşük riskin var diyip yatırdılar 3 gün o surecde kanamam durdu kahverengi lekelenmeye döndü ve beni cıkardılar eve geldım herhangi bi iş yapma yat dinlen diye söyledi bi doktor digeri ise yanı dinlen ama düşücekse zaten sen hiç kalkmasan bile düşer dedi hala ara ara kahverengi lekelenmelerim devam ediyo o normal dedıler yani illa yatmak gerekiyomu benım gibi bu durumu yasayan varmı 7 haftalık oldum kalp atısını da duyduk şükür herhangi bi problemimizde yoktu ıgnelere ılaclara devam edıyorum siz neler yaptınız

Yatacaksın . 12. Haftayı geçene kadar kolunu bile uzatma -eğilme

Kim demiş yatsan bile düşer die yahu öyle olsa doktor sana git yat dinlen der mi ? Bak ne güzel ilk deneme de bulmuşsunuz yavrunuzu yatın kalkmayın canı cehenneme her şeyin bosverın . 7-8 deneme yapıp bulamayan insanlar var bir düşünün isterseniz keşke yatsaydım 3 ay kıpırdamadan dersiniz Allah esirgesin

öncelikle çok geçmiş olsun canım yatma şansın varsa tabiki de yatarak geçir bu süreci. ama bende doktorun gibi düşünüyorum olacağına varıyor her şey.
benzer durum benimde aynı haftarda başıma geldi doktorum kesinle yatacaksın dedi. yataktan sadece tuvalet için kalktığım halde 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendik 🤷🏻‍♀️ ama en azından ben elimden geleni yaptım doktorumu dinledim diyerek vicdanım rahat. doktoru dinlemeseydim kendimi suçlardım..
pgtli mi embriyon ?

Back
X