Tüp bebek embriyo transferi sonrası

emgu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
47
14
18
34
Merhaba iyi günler bu benim 2 ci denemem ilk denememde tutmadı ikinci deneme 3 ci gün embriyo transferi yapıldı ilk gün bel ağrısı oldu 2 ve 3 gün kasık agrısı oldu afedersin ama benim çok fazla gaz oldu ilk denememde olmadı göğüs agrısı vardı ama 2 gündür yok ilk denemem de kabız olmuştum ama bu sefer kabız olmadım ama şuan hiç bir belirti oldu korkuyorum tutmadı yine diye ve 3 gün tuvalete ve yemek harici hiç kalkmadım hem yattım şuan bile yatıyorum kanama olmadı bende tutmamış mi kanama olmasa lütfen yardımcı olurmusunuz rabbim kimseyi darda koymasın kimseyi evlatla sınamasın amin 🙏

Öncelikle sakin olmaya çalış. Paniklemende kendini üzmende sonucu değiştirmeyecek. Nasipte varsa evlat hasretin son bulacaksa sen başaşağı dursanda o embriyo yerleşecek. Sakin kalıp sabretmekten başka çare yok maalesef.. aslında sende biliyorsundur ki transfer sonrası sayılan belirtilerin birçoğu ilaçların yan etkisi. Yerleşme kanaması da zaten birçok kişide olmuyor. Ben 3 ay önce transfer oldum. Öyle pek bir belirtimde yerleşme kanamamda olmadı. Ama tutundu çok şükür. Gelgelelim düşük yaptım ama nasip işte. Psikolojini çok iyi biliyorum. Çok zor bir süreç. Kafanı dağıtmaya başka şeylerle ilgilenmeye çalış çok zor ama elden bişey gelmiyor maalesef. Rabbim gönlündekini versin inşallah

Merhaba iyi günler bu benim 2 ci denemem ilk denememde tutmadı ikinci deneme 3 ci gün embriyo transferi yapıldı ilk gün bel ağrısı oldu 2 ve 3 gün kasık agrısı oldu afedersin ama benim çok fazla gaz oldu ilk denememde olmadı göğüs agrısı vardı ama 2 gündür yok ilk denemem de kabız olmuştum ama bu sefer kabız olmadım ama şuan hiç bir belirti oldu korkuyorum tutmadı yine diye ve 3 gün tuvalete ve yemek harici hiç kalkmadım hem yattım şuan bile yatıyorum kanama olmadı bende tutmamış mi kanama olmasa lütfen yardımcı olurmusunuz rabbim kimseyi darda koymasın kimseyi evlatla sınamasın amin 🙏
Benimde bufun 5..günüm aetik pazar oldu çünkü bak arkadaşım bende cok belirti aradim durdum bende bise yoktu az evvel bir adet sancısı girdi belimden kasigima dedim tamam olmadı kesin yani bunlar ilac etkisi olabilir bebek etkisi olabilir vücut tepki veriyor da olabilir yani cok ilac alıyoruz sonucta

Back