- 7 Nisan 2023
- 40
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi birbirey_02
-
Niyeyse içinde öyle bi his yok bugünde negatif çıktıİki çizgi var yanigebesin o zaman
Ben yapmadım kafam çok karıştı diye yarın kan testine gidecemYaptığım zman 7. Gün du bugün 8. G7n yaptım negatif çıktı noluyo ya
BendeBen yapmadım kafam çok karıştı diye yarın kan testine gidecem
Kaset test yaptın mı
Yaptım iki gün silik çıktı bugün bisey yokKaset test yaptın mı
Sabah idareli ile mi yaptın peki erken gebelik testi mi yoksa kaset uygun olanlardan nıYaptım iki gün silik çıktı bugün bisey yok
Sabah yaptimkaset test aman şimdi baktım yine bisey görünüyor çok azSabah idareli ile mi yaptın peki erken gebelik testi mi yoksa kaset uygun olanlardan nı
Sabah yaptimkaset test aman şimdi baktım yine bisey görünüyor çok az
Kuruduktan sonra çıkan çok silik bişey miSabah yaptimkaset test aman şimdi baktım yine bisey görünüyor çok az
Evet ama zorla görünüyorKuruduktan sonra çıkan çok silik bişey mi
Gözükseydi gözükürdü dimi ama test günün ne zamanEvet ama zorla görünüyor
13 üne ayinGözükseydi gözükürdü dimi ama test günün ne zaman
Bana da 13 si yap dedi doktorum ama yarın yapıcam13 üne ayin
Çatlama iğnesi falan bburulmadim ilaç kullandım sadece bi tanetutunmasi için vurundum başkada bisey kullanmadım13 üne ayin
Bana da 13 si yap dedi doktorum ama yarın yapıcam
1 kere 8.gün yaptım negatifti kuruduktan sonra silik çizgi gördüm ama yok gibi bişey baktım moralim bozuldu yapmadım bir dahaInş hayırlı sonuç alirsin
1 kere 8.gün yaptım negatifti kuruduktan sonra silik çizgi gördüm ama yok gibi bişey baktım moralim bozuldu yapmadım bir daha
Yarın kan vereceğim inş bakalım hayirlisi1 kere 8.gün yaptım negatifti kuruduktan sonra silik çizgi gördüm ama yok gibi bişey baktım moralim bozuldu yapmadım bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?