- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi birbirey_02
-
Canım bende yarın vereceğim benim bugün idrak testim pozitif çıktıYarın kan vereceğim inş bakalım hayirlisi
Yaaaaa banada haber et inş vardır cnn benimde hep silik cikiyorCanım bende yarın vereceğim benim bugün idrak testim pozitif çıktı
Baksana canım böyleYaaaaa banada haber et inş vardır cnn benimde hep silik cikiyor
Ay var maasaaalah canımBaksana canım böyle
Bende bugün kan verdim iki güne çıkar dedi test yaptım negatif çıktı silik bile yok bu defa Allah büyüktürAy var maasaaalah canım
Bende kan verdimAy var maasaaalah canım
Sonic ciktimi cnmBende kan verdim
Sağlık ocağında mı verdin canım niye o kadar geç çıkıyorBende bugün kan verdim iki güne çıkar dedi test yaptım negatif çıktı silik bile yok bu defa Allah büyüktür
Ayyy pozitifBaksana canım böyle
376 çıktı canımSonic ciktimi cnm
Yok hastanede ama labaratuarı pek gelişmiş değil merkeze gidicek ona gore gelecekmiş çatladım bende meraktanSağlık ocağında mı verdin canım niye o kadar geç çıkıyor
376 çıktı canım
Ayy gözün aydın canım376 çıktı canım
Hadi hayırlısı olsun inşallahYok hastanede ama labaratuarı pek gelişmiş değil merkeze gidicek ona gore gelecekmiş çatladım bende meraktan
Abla sonuç çıktı 49.1 nasıl anlamadım 8. Günde çok mu dusukHadi hayırlısı olsun inşallah
Ben8mde 8. Gün 49.1 nasıl senceAyy gözün aydın canımhayırlı olsun
Daha 8. Günün canım bence artarBen8mde 8. Gün 49.1 nasıl sence
Inş canım inş hayirlisiylaDaha 8. Günün canım bence artarsen her gün bol bol ceviz fındık avokado ye. Güzelce yükselecek inşallah
Duam seninleInş canım inş hayirlisiyla
Benim 11. Günde değerim 17 çıkmıştı. Şimdi doğumu bekliyorum. Allah büyük güzelce artarsa değerleriniz sağlıklı gebelik demektir.Ben8mde 8. Gün 49.1 nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?