Tüp bebek fiyatları düşmüş

gullucan sanırım sen umutu arayıp öyle bilgi aldın peki ımcs yöneti hakkında bilgin var mı onun için bi ücret alıyorlar mı daha önce 2 deneme yapmıştım umutta bu 3.olacak ve bu defa ımcs yöntemini kullanacaklamış

canım ben aramadım fıyatrı dustu demedım sakın yanlıs anlasılasın ben raporlu halını demsıtım hee
ımsı ontemı ulun bey geldıgını dedı ama ben aralıkta yaptırıdmgımda ozman faalıyete gecmemıstı.bızede 2,denemede sıze ımsı teknıgını uygulıcaz dedı ama oda bılmıyor nekada etksının oldugunu
yanı 400 kez buyutuk bakılırken sperme sımdı yanlıs degılse6000 kez buyutup bakcaklarmıs fark bu canım daha ıyı goruncekmıs problemlı spermler oyle dedıler ama onlarda bılmıyor bızde ogrencez bakalım onlarla beraber
sende ne sorun vardı canım anlatabılmısın

sperm sayısı ve morfolojide sorun var cnm bu benim 5.denemem olacak umuttan öncede başka iyi bi merkezde 2 defa denemiştim zaten raporlu yapacağım o yüzden verdiğin bilgi benim için yeterli sadece merak ettiğim imcs yöntemi için ne kadar ek ücret istiyorlar çünkü ondan önce sperm mıknatısı yöntemide ücret alıyorlarmış gerçi bize uygulanmamıştı mıknatıs yöntemi

hım nejlacım ben onu bılmıyorum canım ımsıda fıyat farkı olurmu bılmıyorum kı sadece bıldıgım raporlularda suan yenı baslmaıstır cunku onceden bu fıyat dusuktu bılıryon 1304+ilac baskada bır bılgım yok pekı sen nerde cıkardın raporu ben rapor cıkarmak ısıtoyurm ama hangı hastaneye gıdecegımı bılmıyorum canım onerebılcegın bır arastırma hastanesı varmı cabul cıkarabıldınmı sende bana bu konuda detaylı bır bılgı verırmsın.sendede sorun yok heralde kolay oldumu almak.calısıyorum o yuzden kafaya takılıyor ıster ıstemez sımdıden sagol canım

ilk raporumu geçen sene çıkartmıştım cnm ben süleymaniyede (semiha şakirle aynı yerde) adetin 3.günü muayne oluyorsun aynı gün kan testlerin yapılıyor eşinden de sperm testi istiyorlar ve senden rahim filmi daha önceden çekilmiş olan varsa onuda kabul edebilirler. Ondan sonrada dosyan heyete giriyor çok fazla git gel olayı olmuyor ancak biraz bekleme süreci oluyor ama en fazla 1 ayda çıkar raporun diye tahmin ediyorum. yalınz sperm sayısı 5 miliyon üsütnde olanlardan 2 aşılama istiyorlar. umarım yardımcı oalbilmişimdir. Sizdeki sorun nedir bi sakıncası yoksa

slm arkadaşlar bende biçok hast.ve fiyat araştırdım ortalama 5000-6000 tl gerçi benim eşimin m.tese ameliyatı ve dondurma ücretide var.mesela ameliyat 1500 tl.dondurma 1000 tl. tüpe geçildiğinde ilaçlarla 3500 tl daha ekleniyo...gerçi şuanki başladığımız hastanedeki fiyat 7500 tlyi bulacak...çünkü tekrardan genel test istiyolar ikimizdende buda biraz pahalı...ama rapor olursa bu fiyatın 1500 tl aşağısında olacak..

arkadaşım umut dondurma parası almıyorlar

canım bılgın ıcın sagol.suleymanıye karsıda kalıyor dımı ben gebzede oturuyorum bazı yerler kolay kolay rapor vermıyormus banada haydarpasayı onerdıler.
esımde sperm sayısı cok dusuk yıkanmıs hali 45 tane felan ama bana rahım fılmı cekılmedı hıc cektırmedım ulub bey sana rahım fılmı cekmeye grek yok dedı ama devlet mutlaka ıster.bılmıyorum haydar pasada raour alan varmı yaa bılgı verebelımrımsınz

sağol fatma nurcum..aslında keşke birde umutla görüşme şansımız olsaydı diyorum...ama karşıda olduğu için eşim gelip gitmek zor olur bu tarafta olsun diyo...umut tüp aklımda kalmadı değil yani..

canım gecmıs olsun sızede.umutta donmusa ve sperm dondormaya ucret alınmıyor orda suan 5000 tl ama tese ıslemıne para alınıyor ben onu bılmıyom ne kadar.rapor da gecerlı orda deneebılrsın canım

ebrucum bız gebzeden gıttık geldık yakın degıl ısten cıkp umuta tekrar ıse zor tabı hele bostancı trafıgı yedı bıtırdı benı ozman canım bence bazı seylere katlanmak lazım dımı

kızlar bu yolda bu kadar uğraş veriyoruz RABBıM hepimize kolaylıklar versin..ana baba olmayı nasib etsin inşallah..

bende avcılarda oturuyorum hergün gidilmediği için bence çokta büyük sorun değil toplamda 6 kere gittim ve hala gebelik takiplerim için gidiyorummmm ilgi görmek istiyorsan ve herşeyin en iyisini yaptımak istiyorsan umut derim öğle değil mi gullucan ayrıca fiyatlarda abartılı değil

evet haklısın güllücancım ama benim için hiç sorun değil her türlü zorluğu göze alırım ama eşimin ne kadar inatçı olduğunu bi bilseniz tattlım...neyse benim çıkmam gerekiyo kızlar hepinizi öpüyorum...

evet fatmacım ben ve esım bu konuda hem fıkırız canım ahhhhhhh bırde azda olsa su para mevzuu nı asabılsek yetıcek bıze

kız fatma allah senın canını almasın emı bende bu ne dıyor dıyom bu sene cıkar canım sayısalda oyle dıyorlar hihiihihih

kız fatma allah senın canını almasın emı bende bu ne dıyor dıyom bu sene cıkar canım sayısalda oyle dıyorlar hihiihihih

:teytey:Bende bekliyorum bu sene sanada yardım ederim tüp bebeğin benden olutr tutar götürürüm seni kolundan tutup umut tüp bebeğekaydirigubbakcemile

hah alman hastanesınde o foyat bahcecının fıyatı aslında gurgan clinikte bile o kadar pahalı degıl keske bagcecıde yaptırsaydınız
bahceci bana gecen ay 1900 euro demisti. simdi daha mi dusmus?

baglı ama aynı dr orada yok enver beyde cok ıyıymış umutta

kızlar bu yolda bu kadar uğraş veriyoruz RABBİM hepimize kolaylıklar versin..ana baba olmayı nasib etsin inşallah..
inşşaallahh allahjım hepinize nasip etsın
bizim 2 deneme bahcecıde 24 milyara cıktı varmıydı yoktu valla altın filan bozduk arabayı sattık vs işte bulduk buluşturduk bişileri feda etmeden karşuılık alınmıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…