canım benide eklermisin.
ilk denemem.
istanbul tüp bebek merkezi.
aret kamar.
12.gün 360.
15.gün 1050.
şimdiden tşkler
canım brnim o 3. denememdi kürtaj oldum ;( vakti ve zamanı değilmiş o zaman şimdi 4. denemem rabbime şükürler olsun dun keseyi gordum Allah sag salim kucagımda görmeyi nasip etsin benimde burdakilerinde 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay canım çok sevindim hayırlı olsun inşllah salı günü bende keseyi görürüm.
🙏🙏🐞🐞🙏🙏 maşallah ikiz senin heralde değerlerin yuksekk nazar : ikiz anneleri baya cogaldii masallah
merhaba bende yeni üye oldum yumurta dolasyonu için sayfaya soru soracağım kızlardan cevaplar için ama mesaj yazamıyorum sadece böyle cevap yazabiliyorum nasıl oluyor acaba bilgi verirseniz sevinirim
saol canim benimm 🙏🙏
inşallah canım sen ne zaman gittcen kese gormeye nazar: nazar:
rabbim hayırlısı ıleee bebeklerinizi dünyaya getirmeyi..doya doya öpüp sevmeyi nasip etsin inşallah
canım benim kusura bakma yanlış mesaj göndermişim sana silemiyorumda nolur kusura bakma olurmu canım
Allah kısmet ederse bu cuma gidicem cnm
hade hayırlısı canım cokk heyecanlı sonraki bekleyiş kalp atışı için zaman gecmiyoo allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🙏🐞🐞🙏🙏
hade hayırlısı canım cokk heyecanlı sonraki bekleyiş kalp atışı için zaman gecmiyoo allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🙏🐞🐞🙏🙏
evet ya benimde salı günü keseyi görmeye gideceğiz ama gelde görki günler geçmiyor
bende 20 mayısta kalp atışları için gitcem inşallah hayırlısı rabbim bebişlerimize ve bize güç kuvvet versin 9ay sonrada kucagımıza almayı nasip etsin 🙏
Slm kizlarrr
Benim cok uykum geliyooo
Yemegi yiyip aksamları zor kaldiriyorum sofrayi valla
Gozlerim kapanıyoo..
Arkadaşlar bende yarın adetimin ikinci günü tüp bebeğe başlicaz inşallah yumurtalar toplanırken acı fln oluyormu uzun sürüyormu bilgi verirmişsiniz korkuyorum da😰
İlknuRemzi
Cnm ben mışıl mışıl uyumuştum hiç bişi hissetmemiştim uzunda sürmüyor
korkulacak bişi yok cnm ağrısız olacak
Bebişine tez zamanda kavuşursun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?