Duyduğum popüler bir doktor ama ben ona gitmedimMerhaba arkadaşlar Kayseri tüp bebek Gökalp öner hocayı bilen var mı yada tedavi gören
İnşaAllah pozitifi görürsünüz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Benim doktorum Mustafa taş onu biliyor musunuzAğustos ayi icin gideceğim inşallah...siz hangi doktordu peki
Hayır 1.5 sene önce yapmstık hamileydim erken doğum oldu. Bu ay yine hamileyim çok şükür 2 hafta önce transfer olmuştumAminn insallahh cumlemiz icinaynen Mustafa hocayida duydum başarılı..yeni mi başladınız
Amin sağolunÇok şükür inşallah sağlıcakla kucaginiza alırsınız yavrunuzu...zor işler maddi manevi umut arayışı çeken bilir...samsundayim Kayseri'ye bir ümit gideceğim insallah
Gönlün o hocaya kaymış onu aracı kılsın RabbimAminn canim amin...inşallah ilk denemede olur ...samsun Kayseri yapicaz ama bir ümit...hocada başarılı görünüyor tabi önce rabbim ..bakalım hayırlısı ile
Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Gökalp hoca çift transfer yapıyor mu ? Bir de taze transfer mi yapıyor yoksa dondurulmuş mu ?Gökalp hocanın hastasıyım iyi bir doktor çok konuşmayı sevmeyen yerinde konuşan bı doktor bende Gökalp hocada gördüm tedavimi ince eleyip sık dokuyor işini şansa bırakmıyor şükür şuan hamileyim
Merhaba arkadaşlar Kayseri tüp bebek Gökalp öner hocayı bilen var mı yada tedavi gören
Gökalp hocanın hastasıyım iyi bir doktor çok konuşmayı sevmeyen yerinde konuşan bı doktor bende Gökalp hocada gördüm tedavimi ince eleyip sık dokuyor işini şansa bırakmıyor şükür şuan hamileyim
Merhabalar.Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Gökalp hoca çift transfer yapıyor mu ? Bir de taze transfer mi yapıyor yoksa dondurulmuş mu ?
Merhaba ben gökalp önerden fiyat aldım 56.000tl. Ona şehir dışından gitmeyi düşünüyorum ama başarı oranı nedir bilemedim siz gittiniz mi hangi süreçtesiniz
Ben gittim.Merhaba ben gökalp önerden fiyat aldım 56.000tl. Ona şehir dışından gitmeyi düşünüyorum ama başarı oranı nedir bilemedim siz gittiniz mi hangi süreçtesiniz
Merhaba ben pcos hastasi olarak gokalpe ilk muayene olmustum direk tup bebege yonlendirmek istedi biraz para icin gibi hissettim oysa asilama istiyorum ben daha tam detayli inceleme yapmadan yumurtaya bakarken demisti sonra onla olan surecimize ara verdik tedavi olmadim 7 ay sonra ahmet emin mutlu diyr doktora gittim sen pcos degilsin dedi 10 yumurtasi olan pcos sayilmaz 12 yi gecerse pcos olur dedi ayrica adet goremezsin sen goruyorsun dedi ahmet hoca profesor degil opr. Doktor ama o da tup bebekle ugrasiyo gokalp hoca pcos degilsin demedi profesor daha iyi bilmesi gerek artik ne dogru ne yanlis bende bilmiyorum ama bu is sans isi nasipte varsa olur maliyeti de gokalp beye gore cok daha dusuk bunu soylemek isterimMerhaba ben gökalp önerden fiyat aldım 56.000tl. Ona şehir dışından gitmeyi düşünüyorum ama başarı oranı nedir bilemedim siz gittiniz mi hangi süreçtesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?