Sizinle aynı şeyleri yaşamadığım için sizi anlamam mümkün değil haklısın. Fakat hamileliğimin her güzel anında siz ve sizin gibiler için gözyaşlarımla yıkadığım içten dualarım var. Üzüntünüze, heycanınıza ortağım. Sizi anlayamam ama dularımla sizin yanınızda olabilirim. Gönlüm hamilelik sürecimde hep siz ve sizin gibilerle inanın. Bazen bir çok güzel insandan daha az hakettiğimi düşünsem de herkesin imtihanı farklıdır diye bir sonuca varıp kendimi teselli ediyorum. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, her isteyene nasip etsin, vicdanı çürümüş, merhameti yok olmuş kadınlara versin bu imtihanı. Allah başkasının başkasına ettiği duayı daha çok severmiş, benim temizliğimden değil de o güzel gönüllü insanların masumane isteklerinin hürmetine duamı, dualarımızı kabul etsin.Merhaba arkadaşlar;
3. Tüp bebek denemesi ile herseye sil baştan başladık bundan 5 ay önce 14 yıllık hasret dolu serüvenimize..
bir açık tüp ameliyatı,
2 kere başarısız tüp bebek,
Aylarca kullanılan kürler,
Doğal eski usul metodlar,
Onlarca klomenli boşuna geçen sonu hüsranla biten aylar yıllar,
Günüm geçince gizli gizli yapılan testler ve o körolası tek çizgiler hatta inanmayıp beta hcg sonucu bekleyip ısrarla negatif görmeler sonrası tabi ağlama krizleri ve şişmiş gözler bide onları kocandan bile saklamaya çalışmalar daha neler neler saymakla bitmez ki !
Son olarak
Laproskopi ile tek tüpümün alınması ki alınmazsa zaten mümkün değilmiş bebeklerime kavuşmam hidroselpenks sorunu varmış tamda vazgeçerken son gittiğim dr teşhisiyle yeniden umutlarım yeşerdi tüpüm alınırsa olurmuş başka sorun yokmuş o zaman olsun alın ne gerekiyorsa..
hazırdım herşeye aslında hiç vazgeçmemişimki insan vazgeçermiymiş hiç cennetinden cennet kokulusundan..
İşte böyle tekrar başladık
laproskopi sonrası bol dinlenmeli 3 ay sonunda bugün başladık transfer sürecine Allah’ın izniyle belkide son olur Artık ol der ve olur Yaradan
Bu süreci acısıyla tatlısıyla burda paylaşmak istiyorum gün gün Umutlarımı,umutsuzluklarımı, hormonsal dengesizliklerimi, ağlama krizlerimi,ilaçların yan etkilerini vücudumdaki farklılıkları , tereddütlerimi aklıma gelen herşeyi saçmada olsa yazmak istiyorum beni buradakilerden daha iyi kimse anlayamaz aynı kaderi yaşamayan anlayamaz anlamıyor da zaten katılmak isteyen buyursun gelsin ...
Çok teşekürler allah razı olsun kardeşim Sağolasın bu yolda o kadar çok duaya ve amine ihtiyacımız varki allahım sağlıkla yavruna kavuştursun senide allah'ım herkesi farklı farklı sinar ama bu sınav başka birşey onca insan var benim gibi umudunun son zerresine kadar ister çabalar olur yada olmaz takdiri ilahi kimisi var yavrusuna kıyar kıymet bilmez nelere görüyoruz duyuyoruz ki biz tırnağına hasretken onca emek harcarken rabbimin sınavı diyoruz boyun eğiyoruz çaresizce ama senin o güzel yüreğinden gelen dua lar ile inşallah bir gün bizimde olacak insallahSizinle aynı şeyleri yaşamadığım için sizi anlamam mümkün değil haklısın. Fakat hamileliğimin her güzel anında siz ve sizin gibiler için gözyaşlarımla yıkadığım içten dualarım var. Üzüntünüze, heycanınıza ortağım. Sizi anlayamam ama dularımla sizin yanınızda olabilirim. Gönlüm hamilelik sürecimde hep siz ve sizin gibilerle inanın. Bazen bir çok güzel insandan daha az hakettiğimi düşünsem de herkesin imtihanı farklıdır diye bir sonuca varıp kendimi teselli ediyorum. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, her isteyene nasip etsin, vicdanı çürümüş, merhameti yok olmuş kadınlara versin bu imtihanı. Allah başkasının başkasına ettiği duayı daha çok severmiş, benim temizliğimden değil de o güzel gönüllü insanların masumane isteklerinin hürmetine duamı, dualarımızı kabul etsin.
Merhaba arkadaşlar;
3. Tüp bebek denemesi ile herseye sil baştan başladık bundan 5 ay önce 14 yıllık hasret dolu serüvenimize..
bir açık tüp ameliyatı,
2 kere başarısız tüp bebek,
Aylarca kullanılan kürler,
Doğal eski usul metodlar,
Onlarca klomenli boşuna geçen sonu hüsranla biten aylar yıllar,
Günüm geçince gizli gizli yapılan testler ve o körolası tek çizgiler hatta inanmayıp beta hcg sonucu bekleyip ısrarla negatif görmeler sonrası tabi ağlama krizleri ve şişmiş gözler bide onları kocandan bile saklamaya çalışmalar daha neler neler saymakla bitmez ki !
Son olarak
Laproskopi ile tek tüpümün alınması ki alınmazsa zaten mümkün değilmiş bebeklerime kavuşmam hidroselpenks sorunu varmış tamda vazgeçerken son gittiğim dr teşhisiyle yeniden umutlarım yeşerdi tüpüm alınırsa olurmuş başka sorun yokmuş o zaman olsun alın ne gerekiyorsa..
hazırdım herşeye aslında hiç vazgeçmemişimki insan vazgeçermiymiş hiç cennetinden cennet kokulusundan..
İşte böyle tekrar başladık
laproskopi sonrası bol dinlenmeli 3 ay sonunda bugün başladık transfer sürecine Allah’ın izniyle belkide son olur Artık ol der ve olur Yaradan
Bu süreci acısıyla tatlısıyla burda paylaşmak istiyorum gün gün Umutlarımı,umutsuzluklarımı, hormonsal dengesizliklerimi, ağlama krizlerimi,ilaçların yan etkilerini vücudumdaki farklılıkları , tereddütlerimi aklıma gelen herşeyi saçmada olsa yazmak istiyorum beni buradakilerden daha iyi kimse anlayamaz aynı kaderi yaşamayan anlayamaz anlamıyor da zaten katılmak isteyen buyursun gelsin ...
Ne zaman oldun ameliyatını ben 3 ay dinlendim mecburen bu ayki aletimle start verdik transfer yakın inşallah 15 güne bebisler benimle allahın izniyle rabbim tez zamanda her isteyene nasip etsinHayırlısı ile kucağını doldursun inşallah rabbim..
Bian kendimi okuyorum sandım..
Ameliyatlar negatif çubuklar kan testleri..
Ve son olarak kahrolası hidrosalpenks sağ tüp alındı..
Başka hiç bir sorun yok dedi doktor O yüzden şuan deniyoruz normal yolla da olur dediler..
Biz yinede vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi düşünüyoruz dondurulmuş embriyolarım var onlarla hazıran da nasipse..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah amin..
Ne zaman oldun ameliyatını ben 3 ay dinlendim mecburen bu ayki aletimle start verdik transfer yakın inşallah 15 güne bebisler benimle allahın izniyle rabbim tez zamanda her isteyene nasip etsin
Ah o uykusuzluk!Uykudan ölecek olsan bırakmaz düşünceler peşini..Son 3 yıldır hep senin durumundayım kardeşim.Derdimiz aynı.Korkularımız da.İGecenin kaci olmus ben hala intenette bu uyku düzenine bir çare bulmalı böyle bir dönemde sağlıklı bir beden herşeyden önemli değilmi sağlıklı bir beden önce sağlıklı bir uykuyla olmazmi bil ama yapma aferin bananeyse kendime gece fırçasını attıgima göre artık uyuyabilirim
İnşallah canım aynı süreçten geçmişiz ama benim 14 yıllık bir kaybım var daha faLa. Zaman kaybetmek istemedim bu yıl ya olacak ya olmayacak diye karar verdik artık bebeğim ya olacak ya olmayacak diyorum bütün dondurulmuşlarımı yıl sonuna kadar kullanıcam tutana kadaaar tutmazsalar daha fazla bu konuda ısrarcı olmucam ve kapatıcaz bebek defterini bizden çok şey gidiyor her ay umut her deneme ayrı yıkım oluyor dünyaya bir kere geliyoruz ve dünyanın sonunda değil sonuçta olmazmasam başka şekilde hayatın güzelliklerine bakıcaz artık napalım kendimize zehir etmenin ne anlamı nede bir faydası var ama inşallah temennimiz evlatlarımızla hayatın güzelliklerini paylaşmak tabiki5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
Her gittiğim doktor normal dedi durdu..
Tüp bebek kliniğine gittik prof. Şahin zeteroglu daha 1 kere baktığı rahim filminde sende hidrosalpenks var dedi..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
Ameliyatım eylül de oldu..
Tek tüple de hamile kalabilirsin dediler bide Piskolojik olarak iyi değildim o yüzden haziran a erteledik transferi..
Inşallah positif götürsün canım bana ve benim gibilere de umut olursun.. amin inşallah
Bak lafta dinlemiyorum ben yatacam dedim bi fırça attım kendime ama yatamadım yine elim gözüm telefonda düşünmekle olsa keşke kardeşim olmuyor valla 14 yılda olmadıysa düşünmenin anlamı Yok zaarAh o uykusuzluk!Uykudan ölecek olsan bırakmaz düşünceler peşini..Son 3 yıldır hep senin durumundayım kardeşim.Derdimiz aynı.Korkularımız da.İ
Yaş 41 olunca kaç yıl olduğunun önemi kalmıyor:)Ama umut fakirin ekmeği..En kötüsü de hayat duruyor, her şey endeksleniyor.Hayatı kaçırma duygusu ile denemekten vazgeçme sakın inadı hep kavgada.Bak lafta dinlemiyorum ben yatacam dedim bi fırça attım kendime ama yatamadım yine elim gözüm telefonda düşünmekle olsa keşke kardeşim olmuyor valla 14 yılda olmadıysa düşünmenin anlamı Yok zaar
Haklısın ama İnan. Hayat mucizelerle dolu tamda vazgeçtiğimiz anda gelmezmi o mucize tadından yenmez vallahi rabbim ol der ve olur ne engel ne yaş tanımaz en güzel mucizeler bizimle olsun inşallahYaş 41 olunca kaç yıl olduğunun önemi kalmıyor:)Ama umut fakirin ekmeği..En kötüsü de hayat duruyor, her şey endeksleniyor.Hayatı kaçırma duygusu ile denemekten vazgeçme sakın inadı hep kavgada.
İnşallah!!!! Ben inanıyorum olumlu sonuç alacaksın. Mutlaka paylaş bizimle olur mu?Haklısın ama İnan. Hayat mucizelerle dolu tamda vazgeçtiğimiz anda gelmezmi o mucize tadından yenmez vallahi rabbim ol der ve olur ne engel ne yaş tanımaz en güzel mucizeler bizimle olsun inşallah
İnşallah olursada olmazsada paylaşırım merak etme canım olacak inşallah vakti geldi hissediyorum bendeİnşallah!!!! Ben inanıyorum olumlu sonuç alacaksın. Mutlaka paylaş bizimle olur mu?
Evet bu süreç fazlasıyla meşakkatli ve detaylı bir süreç aynı zamanda Çok yavaş ilerleyen süreç. Yavruları beklerken baya bi değişiklikler oluyor ruhen ve bedenen bunuda sıkılmadan dinleyecek anlayacak bi buradaki kader ortaklarımız oluyor normal insanlar pek Anlayamıyorlar dilimizi çok isteselerde destek olmayı yaşamayan anlayamıyor maalesef bende burda paylaşayım rahatlayayım dedimNe güzel bir başlık olmuş burasıİnsan, kimseyle paylaşamadığı duygularını yazarak anlatmak istiyor ve rahatlıyor. Bence iyi bir fikir Her gün merakla okuyacağım yaşadıklarını İnşallah mutlu bir son yaşarsın ❤
Evet bu süreç fazlasıyla meşakkatli ve detaylı bir süreç aynı zamanda Çok yavaş ilerleyen süreç. Yavruları beklerken baya bi değişiklikler oluyor ruhen ve bedenen bunuda sıkılmadan dinleyecek anlayacak bi buradaki kader ortaklarımız oluyor normal insanlar pek Anlayamıyorlar dilimizi çok isteselerde destek olmayı yaşamayan anlayamıyor maalesef bende burda paylaşayım rahatlayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?