Ben Anlatıyorum soranlara ama daha çok anlatmak istiyorum çok çok anlatıp milleti sıkmakta istemiyorum ama napıyım bu Süreç normal değilki normal şeyler yaşamıyoruz bir ayda. Vücudumuza aldığımız onca hormona. Rağmen yine bence iyi mikrofonla dolaşmıyor ortadaSana sonuna kadar hak veriyorum. Bu süreçlerden geçmeyenler, dinledikleriyle kalıyorlar sadece. O yüzden anlatmaktan vazgeçtim ben artık.
Akşama kadar otursam anlatırım uzun uzun herşeyi valla ama sormuyorlar
Onlar engelli kalpleri engelli hemde inançsız insanlara anlatmam zaten ben anlat desede bile isteye kimse bu durumda olmaz biz bence. Özel insanlarız onlar insan bile değil lafım öle insanların eksiklerinden kendini fazla zanneden insanlara tabiBen de anlatırım da küçümseyen gözlerle bakıp da engelliymişiz gibi muamele yapanlardan sıkıldığım için artık sessizim
Güzel dileklerin için çok teşekkürler sende sağlıkla kucakla yavrularını inşallah çok zorlu süreçlerden geçerek geliyoruz bu noktalara birçok hayalkırıklığı yaşayarak erişebiliyoruz. Analık mertebesine inanki hiç zoruma gitmiyor etrafın dedikleri yada bakışları zaten o kadar çok eledimki hayatımdaki insanları nerdeyse 14 yıllık hasretimize sevinir hale geldim şuan Tam olarak hazır olduğumuzu hissediyorum iyiki diyorum iyikide yaşamışız yokluğunu ki var olduğunda kıymetini bilecek ebeveynler olarak hazırız aile olmaya bende ikiz çok isterim allahım kalbimize göre versinCanımbeybisi35 merhabalar, ne kadar içten yazmışsın, öncelikle hayırlı olsun. Ben de benzer olmasa da çok zorlu süreçlerden geçerek tüp bebek ile ikizlere hamile kaldım. Transfer sürecinde yaşadığın duygusal dengesizlikler, iştah artışları, uykusuzluklar, ağrılar... Hepsi o kadar normal ki. Hepsi seni muhteşem bir ana hazırlamak için var. Sev o belirtileri mutlu ol. Çünkü vücudun tepki veriyor, evet hazırlanıyorum diyor.
İnsanlara hiç takılma. Ben tüp bebek olduğumu annem babam dışında kimseyle paylaşmadım. Herkes normal yolla hamile kaldığımı düşünüyor. Öyle bilsinler. İnsanların garip hareketleri ile asla uğraşamam. Kaldı ki tüp bebek bir eksiklik için yapılan bir yöntem değil. Hatta bence doğal yoldan daha kontrollü ilerleyen bir yöntem. Düşünse embriyonun en güzeli seçiliyor. Rahimin en uygun olduğu anda transfer yapılıyor.
Kimseyi kafana takma hiç birşeyi umursama. Kendine vücuduna ve inşallah gelecek olan sevgili yavru(ları)na odaklan. Herşey çok güzel olacak.
Transferin yapıldı mı peki hangi aşamadasın şu an?
Güzel dileklerin için çok teşekkürler sende sağlıkla kucakla yavrularını inşallah çok zorlu süreçlerden geçerek geliyoruz bu noktalara birçok hayalkırıklığı yaşayarak erişebiliyoruz. Analık mertebesine inanki hiç zoruma gitmiyor etrafın dedikleri yada bakışları zaten o kadar çok eledimki hayatımdaki insanları nerdeyse 14 yıllık hasretimize sevinir hale geldim şuan Tam olarak hazır olduğumuzu hissediyorum iyiki diyorum iyikide yaşamışız yokluğunu ki var olduğunda kıymetini bilecek ebeveynler olarak hazırız aile olmaya bende ikiz çok isterim allahım kalbimize göre versin
Transferime daha var Muhtemelen 15 Nisana kadar olucak transferimiz başa gelince dayanılıyor canım ya içimizde ne savaşçılar var bilmediğimiz bir bilsen Neler çıkıyor kadınların içinden iğneden korkan ben iki kere bıçak altına yattım tonlarca iğne vurundum ama Yılmak yok Yola devam tutturacaz Allah’ın izniyleAllah dağına göre kar veriyor gerçekten. Ben senin kadar dayanamzdım sanırım. iki yıl oldu biz evleneli olmuyor diye iki yılda yaşlandım resmen. saçlarım avuç avuç lime geliyordu artık üzüntüden stresten. Allah herşeyin hayırlısını veriyor ama dediğin gibi.
inşallah olur ya ikizlerin senin de onun da heyecanı başka :) test ne zaman peki? kaç günlük transfer?
Bugün arkadaşımı ziyarete gittim hamile olan arkadaşım düşük Tehlikesi var yatıyor evde hormondanmı nedir çok Mutsuz bir hamilelik geçiriyor başından beri eşiyle anlaşmazlığı çok herseyimin takıntı yapıyormuş buda bebeğini etkiliyor haliyle ona biraz morel olsun dedim ama benimmorelde bozuldu en iyisi ben hiç evden çıkmayım böle daha iyiyim sen napıyorsun Bekleme sürecin nasıl gidiyorCanım ne yapıyorsun? Günlük boş kalmış bugün
Bugün arkadaşımı ziyarete gittim hamile olan arkadaşım düşük Tehlikesi var yatıyor evde hormondanmı nedir çok Mutsuz bir hamilelik geçiriyor başından beri eşiyle anlaşmazlığı çok herseyimin takıntı yapıyormuş buda bebeğini etkiliyor haliyle ona biraz morel olsun dedim ama benimmorelde bozuldu en iyisi ben hiç evden çıkmayım böle daha iyiyim sen napıyorsun Bekleme sürecin nasıl gidiyor
Zor beklemek gerçekten Rabbim mucizelerine kavuştursun senide benide her isteyenide. Benimde perşembe kontrol var rahim ölçümü yapılcak gün Vericek transfer için inşaşlah döndüğümde senin güzel haberlerinle karşılaşırımYaaa, inşallah her şey yoluna girer. Ben de gergin, heyecanlı ve stresli bir şekilde bekliyorum. Gün yaklaştıkça endişem de artıyor. Perşembe hem olsun hem olmasın istiyorum.
Zor beklemek gerçekten Rabbim mucizelerine kavuştursun senide benide her isteyenide. Benimde perşembe kontrol var rahim ölçümü yapılcak gün Vericek transfer için inşaşlah döndüğümde senin güzel haberlerinle karşılaşırım
Herşeyden elimi eteğimi çektim evden çıkmak istemiyorum hiç.
Bişey olcak mecbur kalcam çıkmaya diye korkuyorum bu günlerde dışarı çıkıp bol bol Gezip dolaşmam gerekiyor oysa
zaten önümüzdeki günlerde transfer olunca Hiç çıkamıcam ama nedense içimden gelmiyor hiç Neden böle oldum ben anlamıyorum hayatım durdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?