Tüp bebek günlüğü

Bence her anın tadını çıkarmalısın Umutla bekle her şeyi. Gönlünden ne geçiyorsa onu yap. Bahar da geliyor hem, ne güzel
Evet doğru söylüyorsun canım bende bunları kendime Söylüyorum ama nedense içime kapandım bu aralar Biraz silkelenme vakti geldi bencede ben bebeğimi böyle karşılamak istemiyorum

Sen neler yapıyorsun az kaldı son günler. Güzel hissediyor musun ben senin için çok güzel hissediyorum ama Allah’ın izniyle olacak inşallah

Sen neler yapıyorsun az kaldı son günler. Güzel hissediyor musun ben senin için çok güzel hissediyorum ama Allah’ın izniyle olacak inşallah

Evet çok az kaldı canım Aşırı heyecanlıyım. İnşallah güzel sonuçlar alırım ve umarım senin hislerin de doğru çıkar

Tüp bebek günlüğüme hergün bişeyler yaZmak isterim ama günlerim o kadar aynı geçiyorki devamlı aynı şeyler yazmak istemiyorum yarın kontrol günüm transfer günümüz belli olucak hayırlısıyla sonra heyecanlı bekleyiş başlıyor
Bugün el örgüme başladım tekrar yoksa devamlı araştırma içinde buluyorum kendimi örgü örmek rahatlatıyor beni zaman geçiyor annem gelicek Cumartesi günü onunla daha iyi ve çabuk zaman geçicektir Rabbim bu yoldaki herkesin emeklerinin karşılığını evlatlarıyla versin inşallah aminnn

Sanki beni anlatmışsın. İki aşılama sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. 10 haftalıkken kaybettim. Bekleme süresinden sonra en azından hamile kalabilmenin verdiği rahatlık ve umutla donmuş iki embriyom ile transfer gerçekleşti. Çok emin gibiydi herkes maalesef hiç tutunamadılar. 2 Nisan da iki adet donmuş embriyo ile yine transfer yapıldı. Bu sefer öncesinde Rahime çizik atıldı. Embriyo glue ile yaptırdık. Her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. Ve dediğiniz gibi bu süreçler çok zor sanki eşim, annem bile beni anlamıyor gibi geliyor. İşten eve girince ağlamaya başlıyorum yarın test günüm. Ama test yapmaya Bile korkuyorum. Kaç defa bu testi yaptırıp her seferinde negatifi görmek insanı daha da yıkıyor. Allahım bu sefer hayırlı şekilde güzel şekilde sonu mutlu şekilde hepimize nasip etsin..

Hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah çok zor süreç ama rabbim bizi imtihan ediyor hayırlısıyla oldu diyip sevinmeyi nasip etsin i

Ellerini açıp isteyen kim varsa Allah herkese içlerinde bize de nasip etsin bir an önce inşallah ❤❤❤❤
Aminnnnnnnn inşallahhh canım emeklerimizin karşılığında nur topu gibi evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Bugün transfer günüm belli oldu 19 nisan büyük gün benim için transferim yapılacak ve güzel evlatlarıma kavuşucam Allah’ın izniyle Bekledikçe Daha çok artıyor heyecanım allahım sen sabır ver sen yardım et yüzümüzü güldür

Okudugumda kendim yazmisim sandim gercekten sureclerimiz benzer. Ben de 4 yildir ugrasiyorum 6 yildir evliyim. Ilk evlendigimizde dusunmedik nerden bilebilirdim ki olmayacagini. Rabbim insallah bir gun bizim de yuzumuzu guldursun. Zorluklarla ugrasip elde ettigimiz iki embriyo da negatif olunca benim artik pek gucum kalmadi. Bi sure ara vericem eger kendimde o gucu bulursam tekrar deniycem. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmazsa da dunyanin sonu degil elbet bunda da vardir bi hayir diycem

Merhaba canım Bu yolumuz uzun ama gideceğimiz hedef çok güzel Ben iki hayal kırıklığından sonra 5 yıl ara verdim küskündüm istemiyorum diyordum kendime bunu kabul ettirmeye çalışmıştım 5 yıl dile kolay inan hiç çocuk için bişey yapmadım Kendimi kandırmışım ne yaparsam yapayım tamamlayamadığım bişey vardı eksiktim beden olarak ruh olarak hep bir boşluktaydım ama küsmüştüm bir kere istemiyorum demiştim ama inan dilimmiş söyleyen içim hep anne olma hasretiyle yanarmış kendimi dinlediğimde değil eşimin tek bir mesajıyla kendime geldim eşim bana her ne kadar bebek için tutturmasada bu konuda her ne kadar destek olduysada Vazgeçememiş Bir kere daha deneyelim mi diye mesaj yazmasıyla Tek bir mesajıyla tekrar alevlendi içimdeki yangın ve ben meğer çok büyük hata etmişim 25 yaşımdayım en son denememde şimdi 30. Oldum geriye dönüp baktığımda ise kocaman bir boşluk koca bir hiçmiş Evet dünyanın sonu değil anne baba olamayacak ta olabiliriz dünya devam edecek sevgimiz daim olsun eşimle Birbirimizi çok seviyoruz bi çocuğumuz olmasada severiz birbirimizi ama ne olursa olsun denemekten vazgeçmemek en azından gücümüz yettiğince denemek istiyoruz ilerde keşke demek istemiyoruz .. maddi olarakta hiç bir desteğimiz yok Kredi çekip çekip deniyoruz ve yorulmak yok yol uzun durmak yok a dinlen sonra yoka devam olacak Birgün inanıyorum Allah çok büyük bir gün ol der ve olur

Allahım bu nasıl bir heyecandır böyle yarın emanetlerimi almaya gidiyorum Allah’ımın emanetlerini Hemde öyle güzel bir günde nasip oldu ki hem Cuma hem Berat kandili böyle Güzel bir günün iki hediyesi ömür boyu yanımda olmaları tek temennim inşallah hayırlısıyla bana sıkı sıkı tutunacaklar hiç bırakmayacaklar

Rabbim bu mübarek günler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalllah size ve bizlere

Allahım hepimizi sevindirsin şu mübarek günü suyu hürmetine inşallah..
Bol bol dua edelim rabbim ol derse olur inşallah..
Isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah..

Transferimi oldum bugün iki ışık topu gibi İçime işlediler Bebeciklerim umarım sağlıkla tutunurlar çok güzel bir duygu şıan onları içimde hissetmek
Allah devamını getirsin inşallah güzel haberler al

Transferimi oldum bugün iki ışık topu gibi İçime işlediler Bebeciklerim umarım sağlıkla tutunurlar çok güzel bir duygu şıan onları içimde hissetmek
insallah rabbim tamamina erdirir bizlerede en kisa zamanda nasip eder insallah .ne guzel hepimiz birbirimiz icin dualar ediyoruz hic bilmeden tanimadan Rabbim dualarimizi duyuyor eminim .bende cok umutlu degilim ama cok sukur anneligi tattim kizimla dogurmadan.Allah isteyen herkesi biran once yavrularina kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…