Evet doğru söylüyorsun canım bende bunları kendime Söylüyorum ama nedense içime kapandım bu aralar Biraz silkelenme vakti geldi bencede ben bebeğimi böyle karşılamak istemiyorumBence her anın tadını çıkarmalısınUmutla bekle her şeyi. Gönlünden ne geçiyorsa onu yap. Bahar da geliyor hem, ne güzel
Sen neler yapıyorsun az kaldı son günler. Güzel hissediyor musun ben senin için çok güzel hissediyorum ama Allah’ın izniyle olacak inşallah
Sanki beni anlatmışsın. İki aşılama sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. 10 haftalıkken kaybettim. Bekleme süresinden sonra en azından hamile kalabilmenin verdiği rahatlık ve umutla donmuş iki embriyom ile transfer gerçekleşti. Çok emin gibiydi herkes maalesef hiç tutunamadılar. 2 Nisan da iki adet donmuş embriyo ile yine transfer yapıldı. Bu sefer öncesinde Rahime çizik atıldı. Embriyo glue ile yaptırdık. Her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. Ve dediğiniz gibi bu süreçler çok zor sanki eşim, annem bile beni anlamıyor gibi geliyor. İşten eve girince ağlamaya başlıyorum yarın test günüm. Ama test yapmaya Bile korkuyorum. Kaç defa bu testi yaptırıp her seferinde negatifi görmek insanı daha da yıkıyor. Allahım bu sefer hayırlı şekilde güzel şekilde sonu mutlu şekilde hepimize nasip etsin..Merhaba arkadaşlar;
3. Tüp bebek denemesi ile herseye sil baştan başladık bundan 5 ay önce 14 yıllık hasret dolu serüvenimize..
bir açık tüp ameliyatı,
2 kere başarısız tüp bebek,
Aylarca kullanılan kürler,
Doğal eski usul metodlar,
Onlarca klomenli boşuna geçen sonu hüsranla biten aylar yıllar,
Günüm geçince gizli gizli yapılan testler ve o körolası tek çizgiler hatta inanmayıp beta hcg sonucu bekleyip ısrarla negatif görmeler sonrası tabi ağlama krizleri ve şişmiş gözler bide onları kocandan bile saklamaya çalışmalar daha neler neler saymakla bitmez ki !
Son olarak
Laproskopi ile tek tüpümün alınması ki alınmazsa zaten mümkün değilmiş bebeklerime kavuşmam hidroselpenks sorunu varmış tamda vazgeçerken son gittiğim dr teşhisiyle yeniden umutlarım yeşerdi tüpüm alınırsa olurmuş başka sorun yokmuş o zaman olsun alın ne gerekiyorsa..
hazırdım herşeye aslında hiç vazgeçmemişimki insan vazgeçermiymiş hiç cennetinden cennet kokulusundan..
İşte böyle tekrar başladık
laproskopi sonrası bol dinlenmeli 3 ay sonunda bugün başladık transfer sürecine Allah’ın izniyle belkide son olur Artık ol der ve olur Yaradan
Bu süreci acısıyla tatlısıyla burda paylaşmak istiyorum gün gün Umutlarımı,umutsuzluklarımı, hormonsal dengesizliklerimi, ağlama krizlerimi,ilaçların yan etkilerini vücudumdaki farklılıkları , tereddütlerimi aklıma gelen herşeyi saçmada olsa yazmak istiyorum beni buradakilerden daha iyi kimse anlayamaz aynı kaderi yaşamayan anlayamaz anlamıyor da zaten katılmak isteyen buyursun gelsin ...
Hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah çok zor süreç ama rabbim bizi imtihan ediyor hayırlısıyla oldu diyip sevinmeyi nasip etsin iSanki beni anlatmışsın. İki aşılama sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. 10 haftalıkken kaybettim. Bekleme süresinden sonra en azından hamile kalabilmenin verdiği rahatlık ve umutla donmuş iki embriyom ile transfer gerçekleşti. Çok emin gibiydi herkes maalesef hiç tutunamadılar. 2 Nisan da iki adet donmuş embriyo ile yine transfer yapıldı. Bu sefer öncesinde Rahime çizik atıldı. Embriyo glue ile yaptırdık. Her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. Ve dediğiniz gibi bu süreçler çok zor sanki eşim, annem bile beni anlamıyor gibi geliyor. İşten eve girince ağlamaya başlıyorum yarın test günüm. Ama test yapmaya Bile korkuyorum. Kaç defa bu testi yaptırıp her seferinde negatifi görmek insanı daha da yıkıyor. Allahım bu sefer hayırlı şekilde güzel şekilde sonu mutlu şekilde hepimize nasip etsin..
Ellerini açıp isteyen kim varsa Allah herkese içlerinde bize de nasip etsin bir an önce inşallahHayırlısıyla bu sefer olacak inşallah çok zor süreç ama rabbim bizi imtihan ediyor hayırlısıyla oldu diyip sevinmeyi nasip etsin i
Aminnnnnnnn inşallahhh canım emeklerimizin karşılığında nur topu gibi evlatlarımıza kavuşalım inşallahEllerini açıp isteyen kim varsa Allah herkese içlerinde bize de nasip etsin bir an önce inşallah ❤❤❤❤
Okudugumda kendim yazmisim sandim gercekten sureclerimiz benzer. Ben de 4 yildir ugrasiyorum 6 yildir evliyim. Ilk evlendigimizde dusunmedik nerden bilebilirdim ki olmayacagini. Rabbim insallah bir gun bizim de yuzumuzu guldursun. Zorluklarla ugrasip elde ettigimiz iki embriyo da negatif olunca benim artik pek gucum kalmadi. Bi sure ara vericem eger kendimde o gucu bulursam tekrar deniycem. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmazsa da dunyanin sonu degil elbet bunda da vardir bi hayir diycemMerhaba arkadaşlar;
3. Tüp bebek denemesi ile herseye sil baştan başladık bundan 5 ay önce 14 yıllık hasret dolu serüvenimize..
bir açık tüp ameliyatı,
2 kere başarısız tüp bebek,
Aylarca kullanılan kürler,
Doğal eski usul metodlar,
Onlarca klomenli boşuna geçen sonu hüsranla biten aylar yıllar,
Günüm geçince gizli gizli yapılan testler ve o körolası tek çizgiler hatta inanmayıp beta hcg sonucu bekleyip ısrarla negatif görmeler sonrası tabi ağlama krizleri ve şişmiş gözler bide onları kocandan bile saklamaya çalışmalar daha neler neler saymakla bitmez ki !
Son olarak
Laproskopi ile tek tüpümün alınması ki alınmazsa zaten mümkün değilmiş bebeklerime kavuşmam hidroselpenks sorunu varmış tamda vazgeçerken son gittiğim dr teşhisiyle yeniden umutlarım yeşerdi tüpüm alınırsa olurmuş başka sorun yokmuş o zaman olsun alın ne gerekiyorsa..
hazırdım herşeye aslında hiç vazgeçmemişimki insan vazgeçermiymiş hiç cennetinden cennet kokulusundan..
İşte böyle tekrar başladık
laproskopi sonrası bol dinlenmeli 3 ay sonunda bugün başladık transfer sürecine Allah’ın izniyle belkide son olur Artık ol der ve olur Yaradan
Bu süreci acısıyla tatlısıyla burda paylaşmak istiyorum gün gün Umutlarımı,umutsuzluklarımı, hormonsal dengesizliklerimi, ağlama krizlerimi,ilaçların yan etkilerini vücudumdaki farklılıkları , tereddütlerimi aklıma gelen herşeyi saçmada olsa yazmak istiyorum beni buradakilerden daha iyi kimse anlayamaz aynı kaderi yaşamayan anlayamaz anlamıyor da zaten katılmak isteyen buyursun gelsin ...
Merhaba canım Bu yolumuz uzun ama gideceğimiz hedef çok güzel Ben iki hayal kırıklığından sonra 5 yıl ara verdim küskündüm istemiyorum diyordum kendime bunu kabul ettirmeye çalışmıştım 5 yıl dile kolay inan hiç çocuk için bişey yapmadım Kendimi kandırmışım ne yaparsam yapayım tamamlayamadığım bişey vardı eksiktim beden olarak ruh olarak hep bir boşluktaydım ama küsmüştüm bir kere istemiyorum demiştim ama inan dilimmiş söyleyen içim hep anne olma hasretiyle yanarmış kendimi dinlediğimde değil eşimin tek bir mesajıyla kendime geldim eşim bana her ne kadar bebek için tutturmasada bu konuda her ne kadar destek olduysada Vazgeçememiş Bir kere daha deneyelim mi diye mesaj yazmasıyla Tek bir mesajıyla tekrar alevlendi içimdeki yangın ve ben meğer çok büyük hata etmişim 25 yaşımdayım en son denememde şimdi 30. Oldum geriye dönüp baktığımda ise kocaman bir boşluk koca bir hiçmiş Evet dünyanın sonu değil anne baba olamayacak ta olabiliriz dünya devam edecek sevgimiz daim olsun eşimle Birbirimizi çok seviyoruz bi çocuğumuz olmasada severiz birbirimizi ama ne olursa olsun denemekten vazgeçmemek en azından gücümüz yettiğince denemek istiyoruz ilerde keşke demek istemiyoruz .. maddi olarakta hiç bir desteğimiz yok Kredi çekip çekip deniyoruz ve yorulmak yok yol uzun durmak yok a dinlen sonra yoka devam olacak Birgün inanıyorum Allah çok büyük bir gün ol der ve olurOkudugumda kendim yazmisim sandim gercekten sureclerimiz benzer. Ben de 4 yildir ugrasiyorum 6 yildir evliyim. Ilk evlendigimizde dusunmedik nerden bilebilirdim ki olmayacagini. Rabbim insallah bir gun bizim de yuzumuzu guldursun. Zorluklarla ugrasip elde ettigimiz iki embriyo da negatif olunca benim artik pek gucum kalmadi. Bi sure ara vericem eger kendimde o gucu bulursam tekrar deniycem. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmazsa da dunyanin sonu degil elbet bunda da vardir bi hayir diycem
Allahım bu nasıl bir heyecandır böyle yarın emanetlerimi almaya gidiyorum Allah’ımın emanetlerini Hemde öyle güzel bir günde nasip oldu ki hem Cuma hem Berat kandili böyle Güzel bir günün iki hediyesi ömür boyu yanımda olmaları tek temennim inşallah hayırlısıyla bana sıkı sıkı tutunacaklar hiç bırakmayacaklar
Bende tam senin gibiyimm herkese anlatmak istiyorum ama sıkmakta istemiyorum arkadaşlarım nasılsın diye sorsun beni seve seve dinlesin istiyorum ama yaşamayanlar anlamıyorAkşama kadar otursam anlatırım uzun uzun herşeyi valla ama sormuyorlar
Rabbimm hayırlı ugurlu eylesin inşallahTransferimi oldum bugün iki ışık topu gibi İçime işlediler Bebeciklerim umarım sağlıkla tutunurlar çok güzel bir duygu şıan onları içimde hissetmek
Allah devamını getirsin inşallah güzel haberler alTransferimi oldum bugün iki ışık topu gibi İçime işlediler Bebeciklerim umarım sağlıkla tutunurlar çok güzel bir duygu şıan onları içimde hissetmek
insallah rabbim tamamina erdirir bizlerede en kisa zamanda nasip eder insallah .ne guzel hepimiz birbirimiz icin dualar ediyoruz hic bilmeden tanimadan Rabbim dualarimizi duyuyor eminim .bende cok umutlu degilim ama cok sukur anneligi tattim kizimla dogurmadan.Allah isteyen herkesi biran once yavrularina kavustursunTransferimi oldum bugün iki ışık topu gibi İçime işlediler Bebeciklerim umarım sağlıkla tutunurlar çok güzel bir duygu şıan onları içimde hissetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?