Canım hakkında hayırlısı oldun bende Cumartesi laparoskopi ameliyatı olacam sonrasında transfer yapılacak inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMerhaba arkadaşlar..
5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum malesef negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı..
Bugün 2 ci transferimi oldum..
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu...
08.07. Bhcg test günüm..
Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır..
Bu zor süreci beklerken sizlerle yazışmak isterim çünkü benim hislerimi yaşadıklarımı bir tek siz anlarsınız...
Beni tanıyan arkadaşlar mesajlarınızı aldım soranlar oluyor transfer ne zaman diye..
Bugün başladık bekleyişe hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.. tüm bekleyenlerin kucağını doldursun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Amin inşallah.. Hiç korkma canım ameliyattan.. inşallah sonuçların iyi çıkar.. sende de hidrosalpenks mi var yoksa niçin laparoskopi yapılacak?Canım hakkında hayırlısı oldun bende Cumartesi laparoskopi ameliyatı olacam sonrasında transfer yapılacak inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün❤
Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip.etsi insallah
Canım ben de şimdi hastaneye yatışımı yaptım. Hidrosalpenks nedeniyle sol tüpüm alınacak ve sağ yumurtalığımdaki çikolata kistim alınacak. Sonra 3 ay menopoz. Ve Allah izin verirse tüp bebek. İnşallah tutunur bebeğin canım sağlıkla gelir. Bana dua edin
Canıım inşallah güzel haberlerini almakta nasip olurMerhaba arkadaşlar..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum malesef negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
08.07. Bhcg test günüm..
Bu zor süreci beklerken sizlerle yazışmak isterim çünkü benim hislerimi yaşadıklarımı bir tek siz anlarsınız...
Beni tanıyan arkadaşlar mesajlarınızı aldım soranlar oluyor transfer ne zaman diye..
Bugün başladık bekleyişe hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.. tüm bekleyenlerin kucağını doldursun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
İnşallah canım bu kadar zorluğa değer inşallah... Daha başındayım ama şimdiden çok yorulduğumu hissediyorum hiç gücüm yok.Allah yardımcın olsun canım benim..
Aynı şeylerden bende geçtim herşey daha iyi olacak inşallah.. hidrosalpenks olduğu sürece hamile kalamayız mecbur ameliyat...
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...
Benim hiç belirtim olmadı ufak sızı ağrılar girdi 3 gün ama sonuçta rahim işlem görmüştü hamileliğe yormadm belki de zaten belirti değildi negatif sonuç alanlarda da olmuştur sonraki 2 gün hiç birşey yoktu 5.günden sonra kısa kısa adet ağrıları geldi gitti 11 hafta olacak ne bulantı ne kusma ne aşerme ne başka birşey hiç belirtim olmadı rahat ol lütfenBugün 1. günüm zor bekleyişe devam..
Önceki tüp bebek tedavisinde hissettiğim hiç biri yok.. öncesinde dolgunluk hamilelik hissi vardı şimdi hiç bir şey yok.. sanırım hormonlardanmış o his.. iğnelerden...
Toplasan 5 saat uyudum ve sağa mı döneyim düz mü yatayım içimden hep konuştum..
Tedirginlik hiç bırakmayacak yakamı sanırım..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Benim hiç belirtim olmadı ufak sızı ağrılar girdi 3 gün ama sonuçta rahim işlem görmüştü hamileliğe yormadm belki de zaten belirti değildi negatif sonuç alanlarda da olmuştur sonraki 2 gün hiç birşey yoktu 5.günden sonra kısa kısa adet ağrıları geldi gitti 11 hafta olacak ne bulantı ne kusma ne aşerme ne başka birşey hiç belirtim olmadı rahat ol lütfensağa sola yatmak sıkıntı değil ben uyurken bazen yarı karnımın üstünede istemsizce yatabilmiştim uyku hali illa sırt üstü yatmana gerek yok canım
Benim hiç belirtim olmadı ufak sızı ağrılar girdi 3 gün ama sonuçta rahim işlem görmüştü hamileliğe yormadm belki de zaten belirti değildi negatif sonuç alanlarda da olmuştur sonraki 2 gün hiç birşey yoktu 5.günden sonra kısa kısa adet ağrıları geldi gitti 11 hafta olacak ne bulantı ne kusma ne aşerme ne başka birşey hiç belirtim olmadı rahat ol lütfensağa sola yatmak sıkıntı değil ben uyurken bazen yarı karnımın üstünede istemsizce yatabilmiştim uyku hali illa sırt üstü yatmana gerek yok canım
Amin inşallah canım benim..Canıım inşallah güzel haberlerini almakta nasip olurinanır mısın bilmem ama bir kaç önerim olacak ben günlük beslenme dışında her gün 1 avuc kabak cekirdeği dut kurusu sonuç alana kadar yedim.1 dilim ananas bunu 5 gün boyunca yedim 1 gün transferden önce ve transfer günü dahil 4 gün şeklindeydi sen şimdide yiyebilirsin. Her akşam bir bardak havuç suyu bunu da 3 4 gün içtim. En önemlisi moral stres yapma rahat ol sürekli ben transfer oldum tüp bebek falan diye düşünüp kendini yorma evde dinleniyormuş keyif yapıyormuş gibi geçir ben sürekli yatmamıştım bazen yarı oturur bazen oturarak yorulunca da yatarak dinlendim gün içinde yemek yemeye wc vs kişisel ihtiyaçlar için sürekli kalkıyordum sürekli yatmadım kan akışına ihtiyaç var rahimde tutunma için dikkatli şekilde hareket et yürü yemek yapmasanda hazır yemeği ısıtıp ye tabağını hazırla vs benim böyle geçmişti Dualarımdasın inşallah pozitif sonuçlanır rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin
Ohh süper güzel sonuçlarını bekliyoruzSanırım çok fazla takıntı
Amin inşallah canım benim..
Doktor dün aynı tavsiyelerde bulundu hergün kabak çekirdeği yiyorum ve ananas yiyorum..
Sürekli yatmıyorum arada tur atıyorum evde.. demin sağlık ocağına araba ile gittim iğneyi vurdurdum.. 5 günlük iğne verdi bugün 2. Gün..
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah...
Korkmamaya çalışıyorum canım bnde çikolata kisti var hem onlar alınacak bende tüpler de kistten dolayı sıkıntılar varmış ya alacak yada tüpleri bağlayacak öyle işte allah hepimizin yardımcısı olsunAmin inşallah.. Hiç korkma canım ameliyattan.. inşallah sonuçların iyi çıkar.. sende de hidrosalpenks mi var yoksa niçin laparoskopi yapılacak?
Transferin hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun ben eminim çok güzel sonuçlar alacaksın ilk 3 gün çok dikkat et sonra da tabi dikkatli ol ama çokta kasma sağlıkla tutunsun inşallah bebeklerin yatış şeklin çok önemli değil yüz üstü bile yatabilirsin ben her şekilde yattım yememe içmeme de dikkat et ananas kabak çekirdeği ve avakado yedim ben hergun belki sanada faydası olur içini ferah tut ve bebeklerine güven ben eminim olacak bu sefer Allah'ın izniyleMerhaba arkadaşlar..
08.07. Bhcg test günüm..
Transferin hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun ben eminim çok güzel sonuçlar alacaksın ilk 3 gün çok dikkat et sonra da tabi dikkatli ol ama çokta kasma sağlıkla tutunsun inşallah bebeklerin yatış şeklin çok önemli değil yüz üstü bile yatabilirsin ben her şekilde yattım yememe içmeme de dikkat et ananas kabak çekirdeği ve avakado yedim ben hergun belki sanada faydası olur içini ferah tut ve bebeklerine güven ben eminim olacak bu sefer Allah'ın izniyle
Aminnn canim benimde 2 emriyoydu 1 tanesi tuttu canımAllah razı olsun canım benim inşallah güzel olur sonucum..
Dikkat ediyorum.. kabak çekirdeği ananas yiyorum.. bol su içiyorum.. hakkimda hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim senin meleğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Seninde 2 embriyo mu koyulmuştu 2 side tuttu mu.. benim 2 embriyo koyuldu.. bakalım Hayırlısı olsun inşallah...
Aminnn canim benimde 2 emriyoydu 1 tanesi tuttu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?