Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

sayfaların hepsini okudum. işyerindeyim, ama yazılanları okuyunca lavaboya gidip ağladım. bu sayfaya yazan herkesin rabbim yardımcısı olsun, hamilelerin bebeklerine kavuşmasını, transfer olanların da güzel mutlu haberi almalarını diliyorum. benim şim de biraz önce sperm testi verdi. inşallah değerlerimiz yükselmişse ağustosta tüp beğe geçecez. 4 yıldır olmuyor bizim.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Ağlama canım derdi veren rabbim dermanı da verir elbet.. positif ol herşey iyi olsun..
Bizim sınavımız zor ama sonumuz güzel olur inşallah..
5 yılda nelerden geçtim..
Eşim varikosel ameliyatı oldu..
Sonra ben hidrosalpenks ameliyatı oldum
1 negatif tüp bebek deneyimim var.. geçen yıl..
Şimdi hiç bir engel kalmadı..
2. Transferim yapıldı hayırlısı olsun inşallah..
Biz elimizden geleni yapalım rabbim büyük olmazları olduran allahım ol derse herşey olur..
Birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve destek oluyoruz bazen ailemiz bile anlamıyor derdimiz den ama burda hepimiz aynı acıyı paylaşıp sonunda mutlu sonumuzu paylaşıyoruz..
Dilerim bu yolda olan... anne olmadan anne gibi fedakar ve acılara dayanmak zorunda kalan.. herkesin yüzünü güldürsün rabbim inşallah..

ben inanıyorum inşallah sizden güzel haberler alacağız. bu gece duamda olacaksınız. önce sizden alacağız inşallah hamile haberini, sonra da sırayla biz.. kitap okuyun isterseniz uzandığınız yerde, kafanız dağılır biraz. sonucu yazın burdan lütfen

Amin canım allah razı olsun hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah.. yazarım buraya inşallah test günüm 08.07

Böyle günlüklere denk geldikçe kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum hep. ISSIZZ yaşadıklarını, duygularını, endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah her şey gönlünce olur ve bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar. Hamile olduğunu öğrenince ve kalp atışını duyunca bütün bu yaşadıklarını unutuyorsun. Rabbim sana da nasip etsin inşallah bizimle güzel haberler paylaşmanı.

Amin canım allah razı olsun hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah.. yazarım buraya inşallah test günüm 08.07
sendennnn umutluyum güzel haberlerini almak için konuyu takipteyimmmmmmmm
İçimden bi ses burdan güzel sonuçlar gelicek diyorr.Elinden geldiği kadarıyla stresten uzak kalmkaya çalış

sendennnn umutluyum güzel haberlerini almak için konuyu takipteyimmmmmmmm
İçimden bi ses burdan güzel sonuçlar gelicek diyorr.Elinden geldiği kadarıyla stresten uzak kalmkaya çalış

Ben de sayfaları okuyunca aynı hisse kapıldım İnşallah hislerimiz doğru çıkar

Ben de sayfaları okuyunca aynı hisse kapıldım İnşallah hislerimiz doğru çıkar
Hepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz için benim için dua eder misin lütfen..
Rabbim sizinde meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Bizi bizden başkası anlamaz..
Allah razı olsun hepinizden...

Pozitif ol ve umudunu asla yitirme. O zaman kazanıyorsun. Ben buna inanıyorum

İnan her ezan da her aklımda geldğinde isteyen çabalayan uğraşan herkese rabbim en kısa zamanda en hayırlısından nasip etsin diye dua ediyorum

İnan her ezan da her aklımda geldğinde isteyen çabalayan uğraşan herkese rabbim en kısa zamanda en hayırlısından nasip etsin diye dua ediyorum

Allah razı olsun inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız dua ediyorum bende..
Hergün meryem süresini dinliyorum ve aynı anda okuyorum.. Rabbim bilir artık biz elimizden geleni yaptık herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Aminnnn

Merhaba ISSIZZ , benimde 2.Transferim ve test günüm 3 temmuz. Seninle hikâyelerimiz benziyor. Bende laporoskopi oldum kapali olan 2 tupumde acildi. Arkasindan 2 asilama oldum tutmadi. Sonra tup bebege karar verince hidroselpenksten şüphelendiler tek tüpte fakat yinede ilk transferim oldu ve sonuç negatif. Bu 2.ci transferde doktorlar detaylı incelediler hidroselpenks yok dediler ve her girdigim ultrasondada hususi sordum ultrasonda gozuluyormu var mi hidroselpenks diye, yok diyorlar ama ben olmadığına tam olarak ikna olamadim.Yinede 2 embryo transfer edildi. Aklimda hep bir suphe var yani. Buda tutmaz ise bende tupumun alinmasini isteyeceğim. Umarim hepimiz pozitifi aliriz bende artik cok yoruldum

Merhaba canım inşallah yoktur hidrosalpenks illeti.. Inşallah positif olur sonucun..
Inanki hepimiz yorgunuz üzgünüz ama elden bir şey gelmiyor..
Rabbim yazdı ise olacak inşallah..
Bekleyip göreceğiz..
Hem sabrı da öğreniyoruz bebeklerimiz ağladığında bol bol sabır edeceğiz sabretmeyi öğrenmiş olacağız.. ben hep şunu diyorum tüp bebek anneleri gerçek anne daha doğmadan acı çeken anne..
Rabbim mükafatını versin Inşallah sabrımızın sonu selamet olsun hepimizin inşallah...

Haklısın canım karnımın heryeri mosmor oldu, şiş ve eşim artık iğne yapacak yer bulamıyor. Ama biz herseye razıyız tutsun yeter.İlk transferimde 14 gün hic evden cikmadan yatmistim.Bunda hic yatmadım,3 gün sonra ise basladim ve hemen eski hayatima geri döndüm hiç kısmadım kendimi.Olacağı varsa herşekilde oluyor

3. Günden merhaba kızlar...
Yok bu günler geçmiyor anam daha 3 gün oldu nasıl tamamliycaz 12. Günü..
Çok sabırsızlanıyorum çok..
Bir yanım bu sefer oldu rahat ol diyor..
Diğer yanım ya olmazsa artık çok yoruldum gücüm kalmadı diyor..
Allahım güç ver nolur artık melegime kavuşayım yıllardır çektiklerimin sabrimin karşılığını alalım inşallah...
Kızlar normal de 5 günde ya tutuyo ya tutmuyo diyorlar bir bilginiz var mı bu konuda..?

Bu sefer oldu rahat ol olmaması için hiçbi sebep yok dimi canım benim hidrosalpenks illeti de geçti gitti bak. Biliyorum çok zor beklemek ama sen üzülsen de düşünsen de nasibinde varsa olacak yoksa olmayacak. Sağlığın çok önemli sen iyi ol ki bebişin senden güç alsın. Bu sayfada güzel haberler olacak ben eminim:) bu arada gözlerim dola dola okuyorum, daha 2 gün oldu ameliyat olalı ve ağrım felaket 3 ay menopozdayım şimdi, 12 Eylülde tüp bebeğe başlıyoruz. Daha şimdiden o kadar yoruldum ki hidrosalpenks endometriozis mahvetti ama buna da şükür. Annelik fedakarlık demek ama biz biraz erken başlamadık mı fedakarlıklara....

Bizim sınavımız da bu inşallah güzel sonlanır sınavımız.. inanki tüp bebek tedavisine geçince yeniden güçleniyorsun yeni bir sayfa açıyorsun.. sabır veriyor yaradan.. biz herşeye razıyız yeterki sonumuz güzel olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…