Allah gönlüne göre versin canım Hayırlısı ne ise o olsun ikisi tutacak diye birşey yok ama 2 embriyo şansı artırıyor gerçektenBen bitane koyduralim dedim eşim 2 de ısrar etti aslında bi tane olsun çok istiyorum allah biliyor ya.. kimsem yok yanımda ailelerimiz uzak.. tek başımıza zor olur iki tane diye ama eşim şansımız daha yüksek olsun istedi..
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah...
Allah bilir biz elimizden geleni yaptık...
Allah gönlüne göre versin canım Hayırlısı ne ise o olsun ikisi tutacak diye birşey yok ama 2 embriyo şansı artırıyor gerçekten
Yok henüz belli olmadi canım bu cuma 2li taramam olacak belki belli olurÖyle Artık hayırlısı canım.. senin cinsiyet belli oldumu?
Yok henüz belli olmadi canım bu cuma 2li taramam olacak belki belli olur
İnşallah canım bu kadar zorluğa değer inşallah... Daha başındayım ama şimdiden çok yorulduğumu hissediyorum hiç gücüm yok.
Bazı doktorlar nasıl acımasız inanamıyorum. Ben hissediyorum transferin tutacak canım gönlünü ferah tut umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz yumurtalarımız var çok şükürBende öyleydim.. hatta doktor bana senin normal yolla çocuğun olmaz ameliyat olmaz ameliyat olmalısın tüplerini almalıyız yoksa tüp bebek de tutmaz dedi..
Hastane korudorunda yere oturup hıçkıra hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hiç unutmam gelen geçen YAZIK diyordu...
Allah veriyor sabrını ALLAH çok büyük sabrımızın sonu elbet selamet olacak inşaallah...
Merhaba arkadaşlar..
5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum malesef negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı..
Bugün 2 ci transferimi oldum..
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu...
08.07. Bhcg test günüm..
Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır..
Bu zor süreci beklerken sizlerle yazışmak isterim çünkü benim hislerimi yaşadıklarımı bir tek siz anlarsınız...
Beni tanıyan arkadaşlar mesajlarınızı aldım soranlar oluyor transfer ne zaman diye..
Bugün başladık bekleyişe hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.. tüm bekleyenlerin kucağını doldursun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Cnm bu tedavinde olumlu sonuçlar alip buraya hamileyim diye yazdigin gunleri goruruz insallahrabbim hayirlisini hayirli zamanda versin dualarim seninle. Insallah bu ay senin ayın olur canim benim
Lutfen surekli yatma kan dolasimi şart. Ben gun icinde 10 dk yatip diger zamanlar hep aktiftim. Tabiki benim gibi yapmak zorunda degilsin ama kafan hep orda oluyo yatarsan
Amin canım benim senin de hayırlı güzel haberlerini alalım inşallah bu ayÇok geçmiş olsun canım Benimde sağ tüp alındı sol tüp temiz..
Şimdi tüp bebek tedavisine geçebilirsin hiç bir engel kalmadı bin şükür ki çaremiz var...
Herşey gönlüncez olsun inşallah...
İnşallah canım geçmiş olsun sanada gaz sancısı çok mu fazla oluyo ameliyatın ne kadar sürdü
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunur canım ama bu derece kafana takarsan tutacağı varsa da tutmaz stres çok zarar veriyor bak şunu düşün en azından embriyon oluyor transfer oluyorsun bak ben 3. Tedavinin oldum birazdan belki de transfer olmayacağımı öğreneceğim diğerleri gibi. Kendini başka şeylerle oyala lütfen dua et inşallah tutunacak sanaBugün 2. Gün...
Ara ara adet sancısı oluyor..
Hafif akıntı var renksiz şeffaf..
Bugün yine uyuyamadim..
Ister istemez aklımdan beynimden atamıyorum..
Bi yandan tedirginim bir yandan umutlu...
Takıntı yapıyorum..
Transfer sonrası hemşire 10 dakkika sonra wc ye gidebilirsin dedi ben 8 dk ka bekleyebildim çok cisim gelmişti dayanamadım..
Bunu bile takıntı yaptım erken kalktım ya tutmazsa şimdi diye beynimi kemiriyor..
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum nasibinde varsa olur yoksa da elden hiç bir şey gelmez diyorum... kafam duygularım çok karışık...
Hergün meryem süresini dinliyorum ve aynı anda okuyorum..
Allah yardımcımız olsun..
Bana günler saatler geçmiyor...
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah...
Sağol canım dikiş yerlerim hiç acımıyo 3 delik açmışlar. Karnımda gazlar dolaşıyo ama henüz çıkarmayı beceremedim biraz omzuma vuruyor ağrısı ama kesinlikle dayanılamayacak bi ağrı değil hiç korkma. Ameliyathaneye götürülüp odaya getirilmem tam 2,5 saat sürdü canım biraz geç ayılmışım ameliyat 2 saate yakın sürmüş. İnşallah senin de su gibi geçer giderİnşallah canım geçmiş olsun sanada gaz sancısı çok mu fazla oluyo ameliyatın ne kadar sürdü
Canım sen elinden geleni yaptın gerisi Allah’a kalmış. En azından sağlıklı embriyolarınız oluyor bu sefer olmazsa bidahakine olur. Tutmaması için bi neden yok ameliyatını da olmuşsun bak ben inanıyorum tutunuyor bebişin.Bugün 2. Gün...
Ara ara adet sancısı oluyor..
Hafif akıntı var renksiz şeffaf..
Bugün yine uyuyamadim..
Ister istemez aklımdan beynimden atamıyorum..
Bi yandan tedirginim bir yandan umutlu...
Takıntı yapıyorum..
Transfer sonrası hemşire 10 dakkika sonra wc ye gidebilirsin dedi ben 8 dk ka bekleyebildim çok cisim gelmişti dayanamadım..
Bunu bile takıntı yaptım erken kalktım ya tutmazsa şimdi diye beynimi kemiriyor..
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum nasibinde varsa olur yoksa da elden hiç bir şey gelmez diyorum... kafam duygularım çok karışık...
Hergün meryem süresini dinliyorum ve aynı anda okuyorum..
Allah yardımcımız olsun..
Bana günler saatler geçmiyor...
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah...
İnşallah canım allah razı olsun biran önce iyileşmen dileğiyle canım allahım emeklerimizin karşılığını nasip eder inşallahSağol canım dikiş yerlerim hiç acımıyo 3 delik açmışlar. Karnımda gazlar dolaşıyo ama henüz çıkarmayı beceremedim biraz omzuma vuruyor ağrısı ama kesinlikle dayanılamayacak bi ağrı değil hiç korkma. Ameliyathaneye götürülüp odaya getirilmem tam 2,5 saat sürdü canım biraz geç ayılmışım ameliyat 2 saate yakın sürmüş. İnşallah senin de su gibi geçer gider
Canım inşallah bebeklerin sana tutunacak rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninleInşallah arkadaşlar dua ediyorum bol bol inşallah hayırlısı ile tutunur...
Amin canım Allah senden de razı olsun bizleri habersiz bırakma inşallah hemen iyileşeceksin sen deİnşallah canım allah razı olsun biran önce iyileşmen dileğiyle canım allahım emeklerimizin karşılığını nasip eder inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?