Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

ISSIZZ arkadasim senin yasadiklarini tahmin edebiliyorum inan bende yasadim aynilarini anlayissiz insanlarmi patavatsiz arkadaslarmi bi arkadas toplantilarinda senin cocugun yok sen hizmet et herkez cocuguyla ilgileniyorlarmi yani neler neler.su an bebegim oldu tekrar kendiliginden hamile kaldim inan o kadar imkansizdiki nerde bi brbek gorsem yapisirdim severdim eve gelince aglardim sana dua edicem inan yazilarini okuyinca kendimi gordum.ve sen kimseyi takmazsan bu is olur bide 2.ci tedaviye hemen baslama biraz uzaklas birkac ay bekle bide tedavi surecini illa olacak diyr dusunmeden gecir yani hastaneye gezmeye gidermis gibi git allah yardimcin olsun

kızlar bende bir düşük( 9. haftada kalbi durdu) ve erken menapoz teşhisi ile tüp tedavisine başladım, 12 temmuzda ilk iğnemi vuruldum. o kadar canım sıkkın o kadar kırgınım ki anlatamam.. bu süreçte moralmen çok iyi olmam gerekiyorken eşimin saçma sapan tavırları yüzünden günlerdir kavgalıyız. görümcemle ilgili bir konuda söylediğim birşeye takıldı (ki gerçekten söylediğimde kızacak birşey yok) sonra da çok fena kavga ettik, ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar kırgınım ki en dikkatli olmam gereken zamanda neler yaşadım. beni de çocuğunu da kendi annesi babası ve kardeşinden daha değersiz görüyor. nasıl böyle bir insanla evlendim hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var bu dünyada senden önemlisi yok.Kimse için kendini üzmeye değmez.Hele hele aile olmayı beceremeyen insanlar için hiç değmez.Eğer bu çocuğu gerçekten çok istiyorsanız takmayın hiç güzelce tedavinize odaklanın.Erken menapozun altında stres yatıyor çünkü.

Sanki bencocuk olunca degisecek ya da sana hissettirmeyecek emin ol hicc uzulme bende tup bebek surecinde boyle durumlar yasamistim anasi ablasi tos konduramazdi ama hepsi bosmus kendiside anladi

Sanki bencocuk olunca degisecek ya da sana hissettirmeyecek emin ol hicc uzulme bende tup bebek surecinde boyle durumlar yasamistim anasi ablasi tos konduramazdi ama hepsi bosmus kendiside anladi
ayy inşallahh, helede tüp bebek sürecinde bu şekilde davranması beni mahvetti, yumurta olulumunu etkiler diye de çok üzüldüm inşallah bi sıkıntı olmaz ve inşaallah dediğiniz gibi artık ayrı bir ailesi olduğunu anlar.

Tüp bebek bölümünü artık pek okumuyordum konu başlığını görünce Allah im nolur olmuş olsun dedim son sayfalara doğru göz yaşıma engel olamadım sana ağlıyorum kendime ağlıyorum bizim gibi olan herkese ağlıyorum şuan
Offf üzülme demiycem nolur içine atma ağla konuş yaz çok üzgünüm hiç tanimadigim biri için göz yaşlarım sel oldu.
Ne denir ki Allah 'ın vardır bir bildiği nasip ondan gelen herşeye razıyız.Guclu ol kendini bu durumun cokertmesine izin verme arkadaşım

Zaman almasın kuzum toparlanman ben negatifi aldiğimda işe gittim gün içerisinde hiç bir tepki vermedim eve geldim saatlerce ağladım nefesim kesilmişti artık sonra eee yeter be dedim sen inançlı bir insansın kendini de gevertsen vermeyince olmayacak dedim sürekli beynime komut gönderdim ertesi gün normale döndüm. Üzme kendini ben bir de tüm hastane ilaç vs şeyleri gözümün önünden kaldırmıştım

Allah razı olsun canım benim bizi bizden başkası anlamaz...
Ben iyim normal hayatıma döndüm gülüyorum geziyorum.. vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır..
Sabrımı ölçüyordur...
Daha iyisi olacaktır..
Yada olmaması hayırlıdır..
Biz bilemeyiz bir tek RABBİM bilir..
Ilk negatif deki gibi değilim Daha sabirliyim evde konusunu ettiremiyorum eşime..
2 ay sonra ameliyat olduğum hastanede devam edeceğiz ..
Tekrar herşeye bakılacak sil baştan başlanacak...
Herşey kaliteli ve çok iyi neden tutmadığını araştırılsın istiyorum iğneden ipliğe tabiri caizse...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Geçen gün bir arkadaşım 7 aylık bebeği karnında öldü..
Döndüm kendime dedimki seninki de sınav mı ıssız... Rabbim daha zor sınavlardan korusun ne diyeyim yüreğim acıdı arkadaşa...
Siz hepiniz çok degerlisiniz en zor zamanlar da destek oldunuz bana allah hepinizden razı olsun inşallah.. ne muradiniz ( bebiş :) )
varsa hayırlısı ile gerçek olsun inşallah...

Moral onemli ama inan ben tup bebek asamasinda o kadar kotu kavgalar yasadimki transfer gunu bile hastaneyi birbbirine kattik o kadar kotuydum transfer sonrasi da sinir krizleri gecirdim aile meseleleri yuzunden o yuzden hic canini sikma gecicek hepsi hele bebis gelsin dunyaniz degisecek ama hemen degil sabret

Başlayacağız tabi kuzum pes etmek yok biraz mola verelim bedenimiz ruhumuz çok yoruldu sonra olana kadar devam kendine çok iyi bak canım gelişmeleri takip edeceğim

Merhabalar herkese. İyi haftasonları diliyorum
Arkadaşlar 2. Kan değerlerime baktırdığımda kimyasal gebelik geçirdiğimi gördük, yani 2. Denemem de olumsuz.
Üzücü oldu ama hayırlısı...

Neler neler var, doğru diyorsun. Hayırlısı deyip geçmek kazım sanırım.

Neler neler var, doğru diyorsun. Hayırlısı deyip geçmek kazım sanırım.

Aynen öyle canım..
Geçen gün burda bir arkadaşın yazdığını okudum..
Hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..
Rahmi yokmuş ama yumurtası var..
9 kez tüp bebek yaptırmış başka bayana taşıyıcı anne yani...
Rabbim sınavımız kolay eylesin..
Olanda bir hayır olmayanda bin hayır arayalım...
Sonumuz hayır etsin allahım inşallah...

Harika, teşekkürler
Çok değerli bilgiler paylasmissin bunları bir başlık altında paylaşsak ne güzel olur.

Harika, teşekkürler
Çok değerli bilgiler paylasmissin bunları bir başlık altında paylaşsak ne güzel olur.

En son başlık açtım. Bu sefer kitabın tamamının özeti oldu.
Bu 6 adımın da içeriğini genişletmeye çalıştım biraz daha sebep sonuç ilişkisi belli olsun diye.
Okumak isteyenler buradan bakabilirler.

ISSIZZ canım sen de mutlaka oku. Sende PCOS olmasa da bu yazıda üreme fonksiyonları ile alakalı burada yazamadığım ek bilgiler var. İstifade edeceğini düşünüyorum.

Kafam karıştı... Kimisi diyor ki ne zaman asla olmayacak dedim kafamdan sildim attım o zaman hamile kaldım...
Kimisi de diyor ki olmayacak diye negatif düşüncelerle beynini doldurma, olacağına inan ki vücudun da ona göre çalışsın. Kime inanayım bilemedim.

Ben ne zaman tamam artık olmayacak bu defteri kapatıyorum desem kendimi oyalayacak bir şey buluyorum ama o zaman hiçbir şeyime dikkat etmiyorum, sağlık vitamin tedavi vs. Şimdi kendime bakmaya başladım önce vücudum biraz toplansın rahatsızlıklarım bi geçsin dedim ama hamile kalabilmeyi aklımdan çıkarmak ne mümkün. Ta en başa sardık sanki. Asla vazgeçmeyecekmişim gibi geliyor. Çünkü vazgeçersem tutunacak bir dalım yok.

Ben artık şöyle düşünüyorum..
Tedavime devam edeceğim ama allahın verdiği bir tarih var ve o tarih gelmeden olmayacak...
Istersem kendimi parçalayayım yinede vakti gelmeden olmayacak..
Ben tedaviye devam ediyorum çünkü ilerde keşke şunu da deneseydim demek istemiyorum.. ben çabamı göstereyim taktir allahtan.. Biz bilmiyoruz allah biliyor...
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah elimizden sadece dua gelir...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Selam kızlar umutla okudum sonu güzel olmuştur inş. diyerek. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. Benimde 3tüp denemem oldu hepsinde tedavi iptal döllenme olmuyor. Çok ağladım insanlardan soyutladım ama daha kötü oldum.toparladım kendimi ağlamak çözüm değil elinden geleniyapıp bekliyorum çocuğun olmayadabilir hayatının devam edecek alıştır kendini mutlu ol diyorum.. Sadece beni üzen insanlardan uzak duruyorum ve lafımı söyleyeceğim beni üzeni ben de üzeceğim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…