sağolun canlarım.şimdi hastaneyi aradım.tüp bebek toplamı 3250 dediler.ben zannettim tatamı bu kadar.ama ilaçlarla 5000-6000 bulur dediler.ben tabiii dumur oldum.ama özelde 1 kere aşılama yaptırmıştım.acaba diyorum doktordan rica etsem 1 kere aşılama yapmış olmasına rağmen aşılama ve ilaç tedavisi sonucunda bir gebelik elde edilememiştir diye yazı verebilirmi, veya ilaçlarımı ssk karneme yazabilecek bir doktor bulmam lazım.napıcam bilmiyorum.allahım yaaa bi çıkış yolu göster bana yaaa.parasızlık ne kadar kötüüü((((
bişey sorucam sizee.dondurulmuş olarak yapılan tüp bebekte işlemin tamamı ne kadar tutuyo bilgi verirmisinizzz.
canım benim bildiğim kadarıyla direk gidip karnene bu tüp bebek için gerekli olan ilaçları yazdıramıyorsun..rapor şart malesef indirimden yararlanabilmen için..
aşılama yapmadan rapor alanlar ise "Tüp Bebek uygulamasına geçilmeden önce tanıya ve hastanın durumuna bağlı olarak, önce klasik infertilite ve gerekirse IUI tedavisi uygulanır"... diye bi madde var sanırım aşılamaya gerek olmadan direk tüp bebek önerdiği için alıyodur raporunu ve ilacını..yani onun içinde erkek ve kadın faktörleri önemli yani sperm kalite hareket sayı vs. belli bi sınırı var o sınır altındaysa ozaman aşılama bile yapmıyolar direk tüp bebek uygulamasına geçiliyor..
sağolun canlarım.şimdi hastaneyi aradım.tüp bebek toplamı 3250 dediler.ben zannettim tatamı bu kadar.ama ilaçlarla 5000-6000 bulur dediler.ben tabiii dumur oldum.ama özelde 1 kere aşılama yaptırmıştım.acaba diyorum doktordan rica etsem 1 kere aşılama yapmış olmasına rağmen aşılama ve ilaç tedavisi sonucunda bir gebelik elde edilememiştir diye yazı verebilirmi, veya ilaçlarımı ssk karneme yazabilecek bir doktor bulmam lazım.napıcam bilmiyorum.allahım yaaa bi çıkış yolu göster bana yaaa.parasızlık ne kadar kötüüü((((
bişey sorucam sizee.dondurulmuş olarak yapılan tüp bebekte işlemin tamamı ne kadar tutuyo bilgi verirmisinizzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?