tüp bebek günlüğüm

BenCagla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
301
0
96
45
İstanbul
merhaba
11.04.2008 de ilk defa tüp bebek yolculuğuna başlamak için dün ilk adımımı atmış buşundum. dün yani cuma günü medical parc ta latif küpelioğlu ile görüşme yaptım.ilk izlenimim çok iyidi.ilgiliydi,güven verdi. dün 10:30 da randevum olmasına rağmen dr.un 7 tane tüp bebek işlemi olduğu için saat 11:30 da görüşmeye girebildim.ama olsun.sonuç iyi olsunda beklemeye razıyım.bana adet zamanında 2 veya 3.günü gelmem gerektiğini ve eşimin o güne kalmadan kendi hastanelerinde sperm tahlili yapmaları gerektiğini ona göre işleme başlayacaklarını söyledi.benimde adet zamanına kadar kullanmam için iki tane hap verdi.biri sadece sabah,diğeri ise 3 kutuluk bir ilaç ama 1,5 kutusunu ben bitirince diğer 1,5 kutuyu eşim kullanmaya başlayacak.bana ilk muayenede bir yumurtamın ka
litesinin düşmün olduğunu söyledi.yaşın itibariyle dedi ama daha yaşım 28 yaaaaa (((
işte böyle.
gene yazmaya devam edeceğim.kendinize iyi bakın.bana dua edin.fisfisfis

çağla hayırlı olur inşallah canım...aramıza hoşgeldin...inşallah çektiğimiz bu uğraşlara değer...

allah yarıdmcın olsun umarım hersey yolunda gıder hersey gonlunce olsun bnde bu 4. . denemem olcak 3ay sonra başlıycam bnde cunku bn daha yenı transfer oldum ve test sonucu dusuk cıktı oyuzden tekrar tedavıye baslmamm ıcın ardan 3 ay gecmesı gerekıyomus allh herkesın kalbne gore vesın

canım allah bu yolda senin ve deneyenlerin yar ve yardımcısı olsun rabbim elleirnizi geri çevirmesin sizden yuz çevirmesin ve sizlerede tez vakitte yaşatsın inşaallah burdan hamileiym başlıklarını okumak dileğiyle inşaallah inşaallah amin

amın cnım yaa keşke bnde acaba hamıleyım dıyebılcekmıyım nekadar umutlu olsamda bazen umudum tukenuyor cunku her defasnda aynı ümitle baslayıp sonu husran oluyo ama takdırı ılahı elden bısey gelmez kısmet allh buyuk umarım bıgun bızmde bebegmız olur

sağolun canlarım.şimdi hastaneyi aradım.tüp bebek toplamı 3250 dediler.ben zannettim tatamı bu kadar.ama ilaçlarla 5000-6000 bulur dediler.ben tabiii dumur oldum.ama özelde 1 kere aşılama yaptırmıştım.acaba diyorum doktordan rica etsem 1 kere aşılama yapmış olmasına rağmen aşılama ve ilaç tedavisi sonucunda bir gebelik elde edilememiştir diye yazı verebilirmi, veya ilaçlarımı ssk karneme yazabilecek bir doktor bulmam lazım.napıcam bilmiyorum.allahım yaaa bi çıkış yolu göster bana yaaa.parasızlık ne kadar kötüüü ((((
bişey sorucam sizee.dondurulmuş olarak yapılan tüp bebekte işlemin tamamı ne kadar tutuyo bilgi verirmisinizzz.

valla dondurulmuş olnı nekadar bılmıyorum ama zaten tupbebek tedavısı malıyetı enaz 5 mılyardan baslıyor ve tabı 7 mılyar olnda var ben bıkac yerle konustum da fıyat arastırdım tabı raporunuz varsa devlet karslıyosa ozamn daha ucuz oluyo bızmde 3 kere denendıgı ıcın artık devlet kaarsılamıyo oyuzden kendı cebımızden yaptırcaz olsun yetrkı cocuık sahbı olyumda pra onmelı degıl

sende haklısın ama başka borçlarda olunca insanın beli bükülüyoo.hayırlısı.büyük ihtimalle ilaçları yazdırabileceğimiz bir doktor bulacağız herhalde.

canım hayırlı olsun bende bugün 3. aşılamamın sonucunu yani koca bir negatifi adet olarak yaşıyorum yarın kontrolde tüpr geçmek istediğimi söyleyeceğim ssk nın ilaçları karşılaması için rapor lazım canım o da 3 aşılama sonrasında veriliyor.

akdaşcım.gerçekten zor bi durum.hepimizin vakti saati var demekki

aşılama yapmadan rapor alanlar var olar nasıl alıyo pekii.acaba bi doktora ilaçları yazdırabilirmiyizkiiii

canım benim bildiğim kadarıyla direk gidip karnene bu tüp bebek için gerekli olan ilaçları yazdıramıyorsun..rapor şart malesef indirimden yararlanabilmen için..

aşılama yapmadan rapor alanlar ise "Tüp Bebek uygulamasına geçilmeden önce tanıya ve hastanın durumuna bağlı olarak, önce klasik infertilite ve gerekirse IUI tedavisi uygulanır"... diye bi madde var sanırım aşılamaya gerek olmadan direk tüp bebek önerdiği için alıyodur raporunu ve ilacını..yani onun içinde erkek ve kadın faktörleri önemli yani sperm kalite hareket sayı vs. belli bi sınırı var o sınır altındaysa ozaman aşılama bile yapmıyolar direk tüp bebek uygulamasına geçiliyor..

onu herhangi bi ssk hastanesindenmi alıyosun.çünkü benim yumurta kalitem düşük ve eşimin sperm sayısıda düşük.o yüzden belki alabiliriz ama hangi yolu izlemem gerektiğini bilmiyorum....
nereye başvurmam lazım.kendi tüp bebek yaptıracağım dıktormu bizi yönlendiriyor.az bi vaktim var.lütfen beni bilgilendirin.

eevt kendı tupbebek yaptıracagın doktora sor o senı bılgılendırecektır ama rapor olduktan sonra ılaçları kolylıkla alabılırsın sorun olmaz dedgım gbı doktora sor orada mutlaka nasıl rqapor cıakrtacgnı söler zaten sen muracat edınce rapor ıcın hetee gırıyosun ve sana rapor verıyolar sımdıden hyrlısı olsun hersey hakkında cnım

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım.Verilen fiyat aşağı yukarı diğerleri gibi,normal yani.Büyük ihtimalle embriyo dondurma işlemi de içindedir bu fiyatın.Eğer gerek kalırsa dondurulmuş embriyo transferi 1200YTL civarında.Raporun olmadan hiçbir doktor karneye yazamaz ilaçlarını,yazsa da alamazsın parasız.Eğer eşinin sperm sayısı aşılama için yetersizse 3 aşılama işlemi gerekmeden rapor verilir.Bu konuyla doktorun ilgilenir sana yol gösterir ne yapman gerektiği konusunda.a.s.

hayırlı olsun canım.allah gönlüne göre versin.
allahım en kısa zamanda bizleri mucizelerimize kavuştur inşallah.

slm çağla.bende 6 nisanda medıcal parkta tüp bebek yaptırdım ve sonucu bekliyorum.
18 nisanda belli olacak.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.allah herkesin gönlüne göre versin.ama beklemek çok kötü ya.
günler geçmiyor.

eşim perşembe günü sabahtan sperm tahlili yapmaya gidecek ona göre bizde yol izleyeceğiz.hayırlısı bakalım allahtan.bende 23 nisan gününe randevu aldım.bakalım ne diyecek.ilaçlarımı kullanmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…