tüp bebek günlüğüm

teşekkür ederim canım.
başka bilgisi olan varmı.
lütfen cevap bekliyorum.

Toplama işlemi anesteziyle yapılıyo, çok fazla olmasada biraz ağrı ve hafif kanama oluyo tabi o gün için, zaten anestezininde etkisi olacak üzerinde o yüzden çalışmamanı öneririm

canım benimde anestesizyle oldu toplam işlemi hatta kanamam olmuş işlem sırası ve tampon koymuşlar.. ama kendime geldiğimde ağrım sızım yoktu sadece tamponun çıkması için doktoru beklerken çok sıkışmıştım.. sonra tampon çıktı lavaboya gidince kanamam yoktu ağrım yoktu evde günlük işleri rahat yaptım..
eğer çok yumiş oluşursa onun toplanmasından sonra kasık ağrıları çok oluyormuş.. benim 9 yumişim toplanmıştı..

nazlımelek senin 9 yumurtan varmış benimki 40 taneydi toplandıktan sonra ne çektim.benim kanamam olmadı ama ağrım çoktu.10 gün birşey yiyemedim midem ve karnım çok şişti.çok şükür şimdi iyiyim ve test günümü bekliyorum

canım bende ilk defa tüp bebek deniyeceğim çok heyecanlıyım allahım inş bizlerede annelik duygusunu tattırır

Çağla01 canım, benim İki kez anestezisiz oldu ama anestesi almak daha iyi, hiç olmazsa hiçbirşey görmüyor, hissetmiyorsun, bence işe gitme özellikle o gün dinlenmelisin, kanaman olabilir

canlarım sağolun yazdığın cevaplar için.şimdiki gündem konum kayınvalidem ve annem işten çık yatarak bakalım seni diye tutturdular yaaaa.napıcamı şaşırdım.taş çatlasın 2 gün yatabilirim.izin almak çok zor.borcumuzda var npıcamı şaşırdım.sizler kaç gün yattınız.

28.04.2008
bugün 4.iğnemi yemeden doktora gittim.latif bey yoktu.jane ( jale ) hn vardı.o baktı.iki yumurtam olduğunu ve birinin iyi birinin ise daha yavaş geliştiğini söyledi.normal iğnem 300 lüktü .bir kutu daha aldım ve 4.iğnem dahil 225 e düşür dedi.bide menogen iğne verdi.(1su , i toz )onuda demin vuruldum.haplara devam.çarşamba tekrar gideceğim bakalım ne olacak.

Tabiki yatmalısın, özellikle sonuç alana kadar. Zaten hem maddi hemde manevi olarak sıkıntılar yaşıyoruz, en azından tedavinin neticesini öğrenene kadar aman kalkmayasın, yani iş güç yapmayasın, hem ne güzel sana bakacak birileri var, keşke bana bakacak birileri de olsa, 3. denemem de para ile eve kadın tutmuştuk biz, öpüyorum canım

arkadaşlar bu arada benim gonal f ler 2 kere (2.bu akşam) dışarıda kaldılar yaaa.dolabım arızalandı fişini çekmek zorunda kaldım.acaba bir sorun olurmu yaaaa.
bu arada benim bağrım pütür pütür oldu.sanırım ilaçlarlan.başkada da hiç bir belirti yok.sizdede böylemi oldu.

hayırlı olsun çağlacım inşallah iyi haberler alırsın bende 11 nisanda başladım tedaviye allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

bugün doktora gittim sabahtan.muayenemi oldum.doktor bugün daha 8.gün olmasına nazaran bir yumurta geliştiğini öbürünün daha yavaş geliştiğini yani toplam iki yumurtam olduuğunuj söyledi.bence çok kötü.doktora sordum çok diye oda sıkma canını karamsar olma dedi.bir olursa iyi,iki olursa birden iyi,üç olursa ikiden iyi diye beni telkin etmeye çalıştı.ama ben biraz üzülüyorum.sonrada hayırlısı deyip düşünmemeye çalışyorum.herşey allahtan.geriden gelen yujmrtalarım varmış ama bize yetişemezler daha ufaklar dedi.geç gelişiyolar dedi.225 gonal f devam.menagon 1 toz 1 suya devam.birde sabah gonal f in devamında vurulmam için tek kullanımlık 2 iğne daha verdi ve c.tesi sabah tekrar gel dedi.
hayırlısı bakalım.iğne yemek ne kadar zormuş.hele bu kadar iğnenin devamında transfere sayılı günler kala 2 yumurtayla gitmek.çok üzülüyorum yaaaa,

caglacigim moralini bozma hemen bir tanede olmasaydi iste o zaman kötüydü ama var degilmi o bir tane yumurta sana tutunurda bebisine kavusursun insallah pozitif düsün positif olsun
bak allahin isine benim 30 un üzerinde yumurtam oluyor ama bu daha kötü anladinmi canim bir tane olsun saglikli yumurta olsun

Çağlacığım, iki ayrı iğne verdi demişsin cetroteit iğne ise bunlar, diğer yumurtaların bu büyük yumurtaya yetişmesi için veriliyor, bunlardan 5-6 tane kullanabilirsin , ilk yumurtaların çatlamasını önlerken, arkadan gelen yumurtaların büyümelerine yardım ediyor, üzülmeden yoluna devam et, bak göreceksin en güzel sonuçları alacak ve buradan hep beraber mutlu olacağız, dualarımız seninle, Allahım yar ve yardımcımız olsun

beni rahatlatmak istediğini biliyorum ama genede çok üzgünüm.kaktüsten 29 toplanmış,10 tane döllenip 3 tane transfer yapmışlar.ya benim o iki tanesi hiç olmazsa nolucak.zaten tüp bebek parasını zor denkleştirdim.heba olup gidecek.bidaha yapma ihtimalm çok az.
inşallah kaktüsün tutarda 3 denemeye gitmez.alllahım sen duy sesimizi....:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…