Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı

Canım çok sevindim darısı kesesini, kalp atışını ve kendisini görmeye vee sağlıkla kucağına almaya maşallah

Bir de biz hamiş olmayanların başına tabi

kuzu zaten ben 11 e doğru kalkıyom.. gece pek uyuyamıyorum en az 3 kere kalkıyom sabahta kociş giderken uyanıyom sonrada 11 buluyo kalkışım...
bide benim ev çok güzel güneş alıyo sabahları uyuyamıyorum diye ışık geçirmeyen ek güneşlik taktım çünkü geceleride sokak lambası yüzünden evin içi aydınlık....
ama güneşlik sayesinde zifiri karanlık oluyo:)))))

Şimdi geldik hastaneden öldük öldük dirilkdik ama sonunda yüzümüz güldü.Gebelik testi sonucu 304.60 yani pozitif çıktı,üç gün sonra yine tekrarlayıp yükselişine bakacaklarmış.Allaha dua ediyorum yüzümü kara çıkartmadı ne kadar doğru seçim yaptığımızı bize gösterdi.Allah dr emel türkoğlundan,Funda hanımdan,Çamlıca erdem hastanesinden razı olsun herseyi gönüllerine göre versin bizi güldürdüler ALLAH ta onları güldürsün.Ev kalabalıklaşmaya başladı duyan geliyor valla bana müsaade sonra daha detaylı yazarım kızlar.

canıımmmm çok tebrik ederimmm 1 hamişimiz daha oldu yuppiiiii

teşekkür ederim arkadasım.

ay sabah güneşi ve akşam lambasına sinir olurum canım sen dinlen ben sana bir şey demiyorum biz seni artık tanıdık bebemmmmmmmmmmmmmm öpüyümmüüüüüüüüü

maşallllllaaaaaaaaaaaaaah canım rabbım kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnnn
hop hadı kutlayalımmmmmmmmmmmmmm

alsancağa gelirim ben arabayla orda bi park yerim war standart başka yerleri bilememkonakta trafik daha kötüwalla ayarlıyalım ya hafta içi olursa ii olur yada cumartesi günü..ama tarih ne?
herkes hamileydi herkes mutlu
nt bir şekilde ekinin karnı çıkmış olarak gördüm
benimm mii karnım çıkmışşş ayy ne kadarrrr güzellişşallah hepimizin karınlarıı bebeişlerle dolar
Kızlar yumurtalarım 17 olmuş siZi özledim
gözün aydın o zaman canım...walla kayboldunn artık çoz az haber alıoz sendenn
gülden kaçar....
erken gelmeye çalışacam...
gitmeden hepinizi sevgiyle bi kucaklayımmm
Eki Görüntüle 378981 Eki Görüntüle 378982
kuzumm gezz senn sonra hamileliktir bebektir gezemicen çünküübende yeni geldimm ama heran kaçabilirimm
tünaydın güzeller......
tünaydınnn canımmmm benimmm

gözün aydın canım tebriklerrr..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....
teşekkür ederim arkadasım.

canım cocuksuzum epeydir gelmiyo... ikizler gayet iyiydi son uğradığında:)))))

tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....

canım cocuksuzum epeydir gelmiyo... ikizler gayet iyiydi son uğradığında:)))))

hmm anladım canım. benim merak ettiğim nene hatundamı yani yeni adıyla medicinede mi tevaviyle sonuçlandı. nasıldı neler oldu.
ikizleri olduguna göre de memnun sanırım. bende orda başlıyorumda bilgi alacaktım :)

tÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNN
bugün pek sakin topiğimiz bebişler...

Akasyacım cal, asyaaaaaaaaaa, srln, cann82
hepinize kucak dolusu günaydın...Bu gün yağmur var İstanbul da..Yağmurlu bir güne TÜNAAAYYYYYYYYYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN

Eki Görüntüle 379131

özelden mesaj at talım cevap yazıcaktır.. birde listelerimiz var bizim orda tedavi merkezlerimiz yazıyo ordan bakabilirsin nerde hamile kaldığına....

canımın içi gelmişşşşşş.... hoşgelmiş.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…