asyacım kısmet olursa senle neredeyse aynı zamanda bebeişlerimizi alıcaz kucağımıza sanırım. bende yarın gidiyorum doktora kesesini görmeye. insan her aşamada çok geriliyor, doğal gebelik olmayınca tüp çok zormuş valla
İnsallah cumlemizinkini:))sen ve mayaserif ayni zamanda bebislerinizi kucaginiza alacaksiniz galiba:))
canımmmm sen nasıl oldun, yumurta toplama ne zaman belli oldu mu, ben mi kaçırdım yoksa
teşekkür ederimhehe , afiyet olsun cnm
Keseyi gördük şükür...
Önümüzdeki cuma kesenin içini görecekmişiz sonraki hafta da kalp atışını duyarmışız....
Şimdilik haberler bu kadar.
Bantlara, jele, aspirine ve elevitc ye devam dedi.
Keseyi gördük şükür...
Önümüzdeki cuma kesenin içini görecekmişiz sonraki hafta da kalp atışını duyarmışız....
merhaba kızlar..
toppiğin ilk sayfalarında okudum Çocuksuzum adlı arkadaşımız nene hatun hastanesinde tüp yaptırıp hamile kalmış kendi bilgilerine ulaşamadım. şuan durumu ne ve memnuniyeti nasıl onu soracaktım. bu ay sonu bende orada Figen Hanımla başlayacağım.
mesajı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
anladımm tatlımm..valla k.bkmaa smdı yemğe gıdıyorumm cok acıktımm yaaa hadi afiyet olsun sizede Eki Görüntüle 379049
tebrikler canımmm, darısı başımıza
Caniiiim hadi gözün aydiin cok sevindim bugün 4 te ben de gidicem nasıl baktı ne kadarlikti ufaklik bem 5+4 um bugün.. İnşallah haftaya hepsini birden yasarsın kalbimi de duyarsın :))
ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı
Kader arkadasiiimm ben de bugün kese görmeye gidicrm cok heyecanlıyım ve korkuyorum.. Benim doktor vajinal bakmıyor karindan da görünmez diye korkuyorum.. İnşallah iyi haberlerle geliriz :)
Keseyi gördük şükür...
Sağol canım benim. Ben de sizden güzel haberler bekliyorum.
Ben de 5+4 üm. Vajinal baktı. Minik bir kes gördü.
Rahim icine yerleşmiş dış gebelik ihtimali ortadan kalktı dedi. Embriyoyu görmek için erken haftaya cuma görürüz dedi. Ondan sonraki hafta da kalp atışlarını duyarız dedi.
Ben çok kilolu olduğumdan tek embriyonun tutması iyi oldu, kalp atışlarını duyduktan sonra diyetisyen de ayarlamamız gerekecek dedi.
Çok heyecanlı bir doktor değil sakin sakin adım adım gidiyor gelecekle ilgili hiç umut vermiyor, süper harika demiyor.... Ben biraz soru işaretleri ile bakınca e tamam artık hamilesin ama temkinli olmak gerek diyerek konuşmayı sonlandirdi. :)
Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsin. Bebeklerimiz gelsin yahu... :)
hayırlı olsun canım
keseyi görmüşsün çok şükür
bende çok kiloyum bir kaç doktor kilo vermeden tüp bebek yapamam demişti
şimdi ki doktor kilo ile ilgili birşey söylemedi
sana böyle bir şey söylediler mi tedavi öncesi
kilonun bir alakası var mı acaba tutunmaya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?