Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet hiç sorma inşallah ben bugün iyi haberle gelirim sen de yarın müjdeler verirsin canimm :)

tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrrr cumanız mübarek olsunnnnnnnnnnnnn

canımmmm sen nasıl oldun, yumurta toplama ne zaman belli oldu mu, ben mi kaçırdım yoksa

cnm ben iğnelere devam ediyorum, yarın 1 de yine randevum var. yarın hangi gün toplama yapacağını söyleyecek.. en geç çarşamba günü toplama işlemini yaparız dedi.. çok heyecanlıyım

merhaba kızlar..
toppiğin ilk sayfalarında okudum Çocuksuzum adlı arkadaşımız nene hatun hastanesinde tüp yaptırıp hamile kalmış kendi bilgilerine ulaşamadım. şuan durumu ne ve memnuniyeti nasıl onu soracaktım. bu ay sonu bende orada Figen Hanımla başlayacağım.
mesajı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Keseyi gördük şükür...

Önümüzdeki cuma kesenin içini görecekmişiz sonraki hafta da kalp atışını duyarmışız....

Şimdilik haberler bu kadar.

Bantlara, jele, aspirine ve elevitc ye devam dedi.

Caniiiim hadi gözün aydiin cok sevindim bugün 4 te ben de gidicem nasıl baktı ne kadarlikti ufaklik bem 5+4 um bugün.. İnşallah haftaya hepsini birden yasarsın kalbimi de duyarsın :))

oncelıkle merhaba ...
o arkadasımız pek gımıyor bu ara ben bılmıyorumama egunal dıye bır akr. var o bılıyorsa yazar ama dısarda 5 gıbı sıtede olur
ozaman tekar yayınla mjnı hem sımdı durgun topık aksam ustu yogun olur ...
hayırlısı olsun tedavın cnm bu arada

anladımm tatlımm..valla k.bkmaa smdı yemğe gıdıyorumm cok acıktımm yaaa hadi afiyet olsun sizede Eki Görüntüle 379049

afıyet olsun cnm bende gıdecem 10 dak. kadar

Caniiiim hadi gözün aydiin cok sevindim bugün 4 te ben de gidicem nasıl baktı ne kadarlikti ufaklik bem 5+4 um bugün.. İnşallah haftaya hepsini birden yasarsın kalbimi de duyarsın :))

Sağol canım benim. Ben de sizden güzel haberler bekliyorum.

Ben de 5+4 üm. Vajinal baktı. Minik bir kes gördü.
Rahim icine yerleşmiş dış gebelik ihtimali ortadan kalktı dedi. Embriyoyu görmek için erken haftaya cuma görürüz dedi. Ondan sonraki hafta da kalp atışlarını duyarız dedi.
Ben çok kilolu olduğumdan tek embriyonun tutması iyi oldu, kalp atışlarını duyduktan sonra diyetisyen de ayarlamamız gerekecek dedi.
Çok heyecanlı bir doktor değil sakin sakin adım adım gidiyor gelecekle ilgili hiç umut vermiyor, süper harika demiyor.... Ben biraz soru işaretleri ile bakınca e tamam artık hamilesin ama temkinli olmak gerek diyerek konuşmayı sonlandirdi. :)
Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsin. Bebeklerimiz gelsin yahu... :)

herkese merhaba nasılsınız kızlar?

ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı

gözün aydın canım......hayırlısı olsun....

Kader arkadasiiimm ben de bugün kese görmeye gidicrm cok heyecanlıyım ve korkuyorum.. Benim doktor vajinal bakmıyor karindan da görünmez diye korkuyorum.. İnşallah iyi haberlerle geliriz :)

ne güzel işte kuzunu göreceksin canım benim..... hayırlısı olsun..

gözün aydın canım........

mayaserif herşeyin yolunda gitmesine inan çok sevindim....

hayırlı olsun canım
keseyi görmüşsün çok şükür
bende çok kiloyum bir kaç doktor kilo vermeden tüp bebek yapamam demişti
şimdi ki doktor kilo ile ilgili birşey söylemedi
sana böyle bir şey söylediler mi tedavi öncesi
kilonun bir alakası var mı acaba tutunmaya???

Doktorun kilo ile ilgili söylediği tek şey hormon dengemi bozmadığı için kilonun tüp bebek aşamasında sorun olmayacağı idi.
Sorun gebelikte kilo almamaya dikkat etmek dedi. Kalp atışlarını duyduktan sonra diyetisyen desteği alacağız. Şimdiye kadar yapmadığımızı bebeklerimiz için yapacağız. Benim rahim duvarı kalinlasmasinda sıkıntı var o nedenle bantlara devam ediyoruz işte. Ama o kilo ile ilgili mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…