Evet 4.gun 1.kalite 2 embiryo transfer edildiçok sevindim cnm.. maşallah22 embriyo mu transfer edilmişti sana? merak ettim şimdi
;49:
İnsallahcanım galıba ıkız annesı olacaksın ayyy ne mutlu sana masallhhhhhhhhhhh bızede dua et bende ıkızı cok ıstıyorummm
umarım keseyi görür kalp atışını duyarsın
korkularımız 9 ay geçmeyecek sende hoşgeldin
her kontrolde ayrı bir korku :18:
Evet 4.gun 1.kalite 2 embiryo transfer edildi
İnsallahbakalim 1 hafta sonra keseyi goreyimde o zaman oh bee dicem:))tabiki dua ediyorum Allahim her isteyene bu duyguyu nasip etsin
ben 7.haftalıkken duymuştum kalp atışını vajinal muayenede.bir ihtimal duymayabilirsin karından sadece keseyi görebilirsinEvet canim ya hamile kalmak cok zor da bu da zormus valla..bugün karindan kalp atisi duyulabilir mı sence bugün 5+4 olduk
herkesın kendıne gore korkusu farklı işte tatlımm..kımı hamıle kalmak için uğrasır ya olmazsa dıe korkarr hamıle kaldıktan sonrada aman bebişee bısey olmasın dıe korkarrr ALLAHIM sen bızı evlat hasretınle sınama yarabbımm...
herkesın kendıne gore korkusu farklı işte tatlımm..kımı hamıle kalmak için uğrasır ya olmazsa dıe korkarr hamıle kaldıktan sonrada aman bebişee bısey olmasın dıe korkarrr ALLAHIM sen bızı evlat hasretınle sınama yarabbımm...
ben 7.haftalıkken duymuştum kalp atışını vajinal muayenede.bir ihtimal duymayabilirsin karından sadece keseyi görebilirsin
Amin canım
Günaydın kızlar
Ancak yetiştim sayfaya.
Okumaktan şaşı oldum.
Bugün doktora gidiyorum. Dua edin benim için.
Sanırım kese görecek değil mi bu benim ilk randevum.
AMİİİNNN !Evet inanın hepsi cok zor hele bir de oncesinde kayıp varsa ödü kopuyo insanın birşey mı oldu olacak mı diye.. Allah hepimize sabır ve iyi günler versiiin
İnşallah canim.. Vajinal bakmıyor Dr aslında ben istiyorum görmek ama gerek yok sabret diyo
iyiyim canm malum bugun cumaa yoğunluğum varr..sen nasılsın?
Aman yaa dukan dıyetı berbat bısey cok zorr gıbı sankı denemedım amaaa..bosverın dıyetıı can boğazdan gelirr kızlarrr..
mayacım cok sevındım valla canımm..zaman herşeyın ılacı dıye bosuna demıyorlar umarım en yakın zamandaa herşey daha guzel olsunn....hakkınızda hayırlısını versın yarabbim..
akasya hatunn,bebek şirinn nerdesinizz yaaa.... Eki Görüntüle 379014
ay kız seninkiler ikiz o zaman.. ne güzel.. Allah bağışlasın şimdiden
Maşallah canim beniiiim allahım tamamına erdirsin inşallah :))
Suan çorba iciyorum yarın büyük bir ihtimal catlatma iğnemi vuracam sizler Nasılsiniz coooook şey kaçırdım canlarım
ben 7.haftalıkken duymuştum kalp atışını vajinal muayenede.bir ihtimal duymayabilirsin karından sadece keseyi görebilirsin
Amin canım
evet canım haklısınn.kızz senın su fasulye tanesı gıbı bebişi yerımm..yazının altında resımler cıkıyor yaa ne kadar guzel yapmışlarr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?