Tüp Bebek Günlüğümüz !

bebeişe giden herrr yol mübahh napalımm :))

öle valla...iğneler hormonlar doktorlar vs...herşey bebek için anne olabilmek için...
Allah yolumuzu açık etsin...önce göbişimizde sonra kucağımızda görmeyi nasip etsin...
sen göbiş etabını aştınnn sıra kucakta görmeye geldiiii...

aaaa nasıl durdun kız ben mutlaka laf sokuştururdum hayatta içime atmam...
içime atıp dert edeceğime sölerim karşımdakine dert olsunnn....
iyi gelinsin valla akşam elife anlatıyom kaynanası böle böle demiş diyeee...
tabii şaşkınlık içindeee şok oldu...
o sırada da anlattıklarımı annemde duydu...
ah kızım vah kızım diye pek üzüldü sana dua etti kadıncağız dertlendiii...

hahhaaha...... valla gelsin versin hesabını............

valla gelir toplu olarak bizde onu ezikleriz.....

İşte bacımmm benim derdim bana yetmiyormuş gibi ...bu da geldi başıma a dostlar
Allah razı olsun Annen denöpüyorum onu saygıyla... inşaallah yeneceğim pis progesteronu ve tombiş tombiş bebişleri vermeyecem kucaklarına hasret kalacaklar..Fakir ama gururlu bir gelin vardı

Aman güldenciimmm napalım cahillerle uğraşıyoruz işte kocişle bana eğlence oldu kadın bu yaşta..

canım ya kaynanan kendini aşmışşş haddini aşmış allah büyük diyorum çook kızdımmm

zuzum biz niye hiç konuşamıyoz bu ara senle..................

anaaaaaa.... zuzu selam sabah vermeden gitti

evet canım konuşamıyoruz ben özlüyorum seniii selam vermeden gidermiyim bi geçmişe bakıym dedim...

:))))) vasıflarına senaristliği de ekliyorum burdaydım geçmişe göz attım ben sizden vazgeçmem hem bizden zengin topik mi var bilemiyorum yaniii

yoğun bir gün geçirdin dr. gittim anneciğime gittim biraz geç geldim eve ...

sende bana kaynanamı yok diyeydinnn
ona başka gelin çok yaaa...
pabucumun kaynanası...
akılları nelere çalışıyoooo...o kadınsa biz neyiz...
biz kadınsak o neee anlamadım yaniii...
hem cinsimiz olarak nasıl bu kadar farklı düşünebilirizki bizi en iyi anlaması gerekenler olnlar değilmi...
kadın kadına bunu yaparsa farklı genetikte genel olara odun dediğimiz erkekler kadınlara ne yapmaz...
anaaammm ne edebiyet parçaladım heee...
bakiimmm anlatım bozukluğu var mııı

hee tamam o zaman eğer kamuoyunu aydınlatacak açıklama yapmasaydınnn senaryolarıma yenilerini eklerdimmm...

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende çocuk özlemi ile yanalardanım 2012 banada uğur getirir inşallah benimle dertleşecek varmı

zuzummmmm seviyom seni...... ne dedi daktır nasılmış durumlar? kendin için gittin dimi?

canımm bende seni seviyorummmm kendim için gittim demir eksikliğine bağlı anemim varmış çok şükür talasemi taşıyıcısı değilmişim pıhtılaşma testimde şöyle

FAKTÖR V G6191A(LEİDEN):NORMAL
PROTHROMBİN G20210A:NORMAL
MTHFR C677T:HETEROZİGOT
MTHFR A1298C:HETEREZİGOT

DR. hamileliğim boyunca folikasit kullanmam gerktiğini söyledi kan sulandırıcı iğneye se kadın doğumcunun karar vereceğini söyledi.

hee tamam o zaman eğer kamuoyunu aydınlatacak açıklama yapmasaydınnn senaryolarıma yenilerini eklerdimmm...

ekleme canımm bak yukarı bir açıklama daha yazdımmmm....

benim başıma bu da geldi yaa daha gözüm açık gitmez diyorum...AZ önce kapı çaldı dedim kim geldi acaba...sanıyorum ki eşim mutfak camında sigara içiyor meğer yukarıya çıkmış...Anasına sormuş sen aşağıda bişey demedin demi o da yok demiş sırıtarak ''aramızda'' bizim ki sinirlenmiş aramızda falan olmasın çıkar aklından böyle saçma sapan düşünceleri sakın kıza bişey de söyleme demiş...kadın hala oğlundan umutlu galiba yola getiririm diye mi düşünüyor ne....
Yeğeninden bahsetti kızın yuvasını iki kardeş dağıtmış bunlar iki balası bir olup onların nezdine saydım kadına yuva yıkanların Allah belasını versin..dedeim saydım ağzıma geleni, nasıl savunacağını şaşırdı...
ben de fenayım ama o da haketti...hastalığından bahsetti parası yokmuş vs hiç anlamazdan duymazdan geldimm..yaptığım herşey onların gözüne girmek içinmiş ya.Artık o gözü yumruklamak istiyorum...

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende çocuk özlemi ile yanalardanım 2012 banada uğur getirir inşallah benimle dertleşecek varmı

merhaba canım hepimiz aynı dertten muzdaripiz bak bugün alışverişe gittim başkalarının bebeği için hediye aldım o kadar güzel şeyler var dı ki içim doldu gözüm doldu zor topladım kendimi elhamdülillah bugünümüze

Biz geldikkk ama bebişim çok terbiyeli çıktı Göstermedi bizeee kendinii.. Ama maşaallahh gayet sağlıklıyız. ben nerdeyse 4 kiloya yakın kilo vermişimmm gayette güzell yiyiyorum ama nasıl oluyor anlamadım.. Haftaya cuma tekrarr gidicez bu sefer umarım gösterir

kendi sonucumla kıyaslarsam bende faktörV HETEROZİGOT
PROTROMBİN homozigot normal

mtfrc677 oda heterozigot

Son düzenleme:

canı hele ben neyapayım bebek çeyiz mazamız var ama ben hiç kullanamadım hamile elbiseleri görünce offfffffff sorma

canımmm arkadaşlarımmmmmm..ben bugün sizi çok özledimmmmewe gelincede tam girdim ama laptobu kaptırdım kocişeo yüzden neler oldu merak ediom bugün..biri bana anlatsın yaa:18:birazdan yatarım zaten başım çok ağrıooo gezdim bugünn nazar oldum galiba

biz de yanıyoruz çocuk özlemiyle ama bizde dert bir değil ki ...ben dün yeni bir dert sahibi daha oldumm....Ama bebişlerimiz gelsin istyorsak moralimiz yüksek tutacağız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…