bebeişe giden herrr yol mübahh napalımm :))
bundan sonra adım etiketçi değil mağdure bacı olarak değiştireceğim....Kaynanama beni eziklemiş güldenciğim..ahh ahhhhhhh ezilmiim len ben....diyemedim geçip karşısına az önce çıktı kendi evine bir de yoklm çekmeye gelmiş haberim var mı yok mu diye....zor tuttum kendimi haberim yokmuş gibi davranmak ne zormuş yahuuuuu...:117::117::117::117:
amiiinnn Egunalllciim :)) inşallahhh..kızlar ben kaçıyoruuum hepinizi öpüyorumm iyi gecelerrr
hahhaaha...... valla gelsin versin hesabını............neden acabaaa du hemen bi senaryo yazayım...
bizden bıktı selam vermeye bile tenezzül etmiyooo hor görüyooo ezikliyooo biziii ü hüüüüüüüüüü
bu acıklı senaryoydu...
ya da geldi baktı canlarımda burdaymış hemen kocamın çayını koyup bütün engelleri ortadan kaldırayım deyip tam randımanlı dönecek aramıza...
du da iyi senaryoydu...
olmadı şöle demiş olabilir...bana başka topikmi yok ne yazacam selam verecem size siz fakir acıların topiğisiniz bense zenginlerin olduğu kendime layık topiklerdeyim ohhh sefam olsun getirin havyarımııııı....
bu da sosyal sınıf farkı içeren senaryooo
daha çok senaryo yazardım ama abartmamak lazım...
bundan sonra adım etiketçi değil mağdure bacı olarak değiştireceğim....Kaynanama beni eziklemiş güldenciğim..ahh ahhhhhhh ezilmiim len ben....diyemedim geçip karşısına az önce çıktı kendi evine bir de yoklm çekmeye gelmiş haberim var mı yok mu diye....zor tuttum kendimi haberim yokmuş gibi davranmak ne zormuş yahuuuuu...:117::117::117::117:
öle valla...iğneler hormonlar doktorlar vs...herşey bebek için anne olabilmek için...
Allah yolumuzu açık etsin...önce göbişimizde sonra kucağımızda görmeyi nasip etsin...
sen göbiş etabını aştınnn sıra kucakta görmeye geldiiii...
aaaa nasıl durdun kız ben mutlaka laf sokuştururdum hayatta içime atmam...
içime atıp dert edeceğime sölerim karşımdakine dert olsunnn....
iyi gelinsin valla akşam elife anlatıyom kaynanası böle böle demiş diyeee...
tabii şaşkınlık içindeee şok oldu...
o sırada da anlattıklarımı annemde duydu...
ah kızım vah kızım diye pek üzüldü sana dua etti kadıncağız dertlendiii...
Şekerim benim dün doktora gittim ya öğlende k.validem gelmiş eşime ne demiş tahmin edin... Bizim çocuğumuz olmuyor ya güya...ben de saklamıyorum tedavimi biliyorlar sonuçta....Ne olacak demiş çocuğunuz olmasa o da olmasa napalım Allah vermiyor deriz.. çok istersek evlat ediniriz...Hemen yumurtlamış aklındakini Evlendirecekmiş oğlunu benden genç ve doğurgan bir hatunla benden gizli çocuğu olunca da bana söyleyeceklermiş.eee demiş bizimki sen nerden bulacasın öyle birini kim kabul eder böyle şeyi sen bulmuşsundur şimdi birini ayarlamışsındır demiş...Meğer bizimkinin aklındaymış bayağıdır....Planı da yapmış eşim çok zengin ya para üretiyor wc de sanki ben de o kadar saf cahil zavallıyım ya kabul etmeliymişim ona göre kusurluyum ya...Kocamın beni boşamadığına dua edip 2. eşi üstüme alacakmış hani boşanmasam diye ya da gidersem gideyim umurunda mı??
Eşim demiş ki ya kusur ben de olsaydı napacaktın..Sen demiş şu sır kapılarındaki kadınlara benzemişsin şaka gibisin demiş.. o da gitmiş zaten...Ben de bir tuhaflık hissettim geldi gitti beni öptü adam sonra gitti işe....Önce anlatmadı yediremedi tabii annesinin böyle düşünmesini...Bir an önce taşınalım gidelim burdan dedi...hiçbirini görmek istemiyorum bunların dedi..sıkıştırdım annen bişey mi dedi diye yok dedi mok dedi.taşındıktan sonra anlatacam uzatma dedi......Ben de müneccim miim neyim saydım buna ne oldu dedim annen sana kız mı bulmuş doğurgan bir kadınla mı evlendirmeyi teklif etti...Adamın ağzı açık kaldı..nerden biliyorsun dedi...Hiç şaşırmam beklerim kendisinden her bişeyi ben anneni senden ii tanıyorum...
eşim çok üsgün bu kadın benim annem ve yuvamı yıkmaya çalışıyor..ben sensiz çocuğu senden olmayan çocuğu napiim diyor...
işte böyle kızlar bugünü de gördümmm yaaaaaaaaa
zuzum biz niye hiç konuşamıyoz bu ara senle..................
anaaaaaa.... zuzu selam sabah vermeden gitti
neden acabaaa du hemen bi senaryo yazayım...
bizden bıktı selam vermeye bile tenezzül etmiyooo hor görüyooo ezikliyooo biziii ü hüüüüüüüüüü
bu acıklı senaryoydu...
ya da geldi baktı canlarımda burdaymış hemen kocamın çayını koyup bütün engelleri ortadan kaldırayım deyip tam randımanlı dönecek aramıza...
du da iyi senaryoydu...
olmadı şöle demiş olabilir...bana başka topikmi yok ne yazacam selam verecem size siz fakir acıların topiğisiniz bense zenginlerin olduğu kendime layık topiklerdeyim ohhh sefam olsun getirin havyarımııııı....
bu da sosyal sınıf farkı içeren senaryooo
daha çok senaryo yazardım ama abartmamak lazım...
İşte bacımmm benim derdim bana yetmiyormuş gibi ...bu da geldi başıma a dostlar
Allah razı olsun Annen denöpüyorum onu saygıyla... inşaallah yeneceğim pis progesteronu ve tombiş tombiş bebişleri vermeyecem kucaklarına hasret kalacaklar..Fakir ama gururlu bir gelin vardı
Aman güldenciimmm napalım cahillerle uğraşıyoruz işte kocişle bana eğlence oldu kadın bu yaşta..
canım ya kaynanan kendini aşmışşş haddini aşmış allah büyük diyorum çook kızdımmm
evet canım konuşamıyoruz ben özlüyorum seniii selam vermeden gidermiyim bi geçmişe bakıym dedim...
:))))) vasıflarına senaristliği de ekliyorum burdaydım geçmişe göz attım ben sizden vazgeçmem hem bizden zengin topik mi var bilemiyorum yaniii
yoğun bir gün geçirdin dr. gittim anneciğime gittim biraz geç geldim eve ...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende çocuk özlemi ile yanalardanım 2012 banada uğur getirir inşallah benimle dertleşecek varmı
zuzummmmm seviyom seni...... ne dedi daktır nasılmış durumlar? kendin için gittin dimi?
hee tamam o zaman eğer kamuoyunu aydınlatacak açıklama yapmasaydınnn senaryolarıma yenilerini eklerdimmm...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende çocuk özlemi ile yanalardanım 2012 banada uğur getirir inşallah benimle dertleşecek varmı
kendi sonucumla kıyaslarsam bende faktörV HETEROZİGOTcanımm bende seni seviyorummmm kendim için gittim demir eksikliğine bağlı anemim varmış çok şükür talasemi taşıyıcısı değilmişim pıhtılaşma testimde şöyle
FAKTÖR V G6191A(LEİDEN):NORMAL
PROTHROMBİN G20210A:NORMAL
MTHFR C677T:HETEROZİGOT
MTHFR A1298C:HETEREZİGOT
DR. hamileliğim boyunca folikasit kullanmam gerktiğini söyledi kan sulandırıcı iğneye se kadın doğumcunun karar vereceğini söyledi.
ekleme canımm bak yukarı bir açıklama daha yazdımmmm....
merhaba canım hepimiz aynı dertten muzdaripiz bak bugün alışverişe gittim başkalarının bebeği için hediye aldım o kadar güzel şeyler var dı ki içim doldu gözüm doldu zor topladım kendimi elhamdülillah bugünümüze
kendi sonucumla kıyaslarsam bende faktörV HETEROZİGOT
PROTROMBİN homozigot normal
mtfrc677 oda heterozigot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?