Tüp Bebek Günlüğümüz !

Geri kaldığım tüm mesajları okumaya çalışıyorum.
Okuyorum ki sizleri biran evvel sizlerin birbirini tanıdığı gibi tanıyabileyim.
Ama zor valla. :))
Siz bir aile olmuşsunuz maşallah. :)

Herkese iyi akşamlar diyeceğim 3-5 kişiyiz sanırım. :)

Herkese iyi geceler.Yarın erkenden kalkıp kayınvalideme gidicez:)) hamileliğimi daha kimseye söylemedim onlarada cumadan sonra söylemeyi düşünüyorum

Bugün nihayet rahat rahat burdayım ama kimse yok

kız biz kimse değilmiyikkk

he valla kasım ayından beraberiz aslında ama bu topiğe şubatta geçiş yaptık...yeni başlık açıp burda toplaştıkk...
aile gibi olduk eski topiktede de 2000 ne yakın sayfamız vardı

ben de buralardaaayııımm :))

naptın kız sen de bakiimm..

Herkese iyi geceler.Yarın erkenden kalkıp kayınvalideme gidicez:)) hamileliğimi daha kimseye söylemedim onlarada cumadan sonra söylemeyi düşünüyorum

iyi geceler canımm...

canııım :) 6.2 mm kesciğimi gördüm çoook şükürrr :)

kız nerdesin sennn...
bu saat olduuu...
çabuk birikmiş hesabı ver bakalımmm
hiç boş bırakmaya gelmiyooo ben kapıdan sen bacadannn..

anaaaaaa.... zuzu selam sabah vermeden gitti

neden acabaaa du hemen bi senaryo yazayım...
bizden bıktı selam vermeye bile tenezzül etmiyooo hor görüyooo ezikliyooo biziii ü hüüüüüüüüüü
bu acıklı senaryoydu...
ya da geldi baktı canlarımda burdaymış hemen kocamın çayını koyup bütün engelleri ortadan kaldırayım deyip tam randımanlı dönecek aramıza...
du da iyi senaryoydu...
olmadı şöle demiş olabilir...bana başka topikmi yok ne yazacam selam verecem size siz fakir acıların topiğisiniz bense zenginlerin olduğu kendime layık topiklerdeyim ohhh sefam olsun getirin havyarımııııı....
bu da sosyal sınıf farkı içeren senaryooo
daha çok senaryo yazardım ama abartmamak lazım...

bundan sonra adım etiketçi değil mağdure bacı olarak değiştireceğim....Kaynanama beni eziklemiş güldenciğim..ahh ahhhhhhh ezilmiim len ben....diyemedim geçip karşısına az önce çıktı kendi evine bir de yoklm çekmeye gelmiş haberim var mı yok mu diye....zor tuttum kendimi haberim yokmuş gibi davranmak ne zormuş yahuuuuu...:117::117::117::117:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…