Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak senn neler neler yapmış bugünnn...
ama ben bu değerlerden anlamıyom bana yapılanlar başkaydııı:26:

geç bile kaldın yumruklamak için...
sen saygıyı biraz fazla abartmışsın...
bu dünyaya gelmişsin kimsenin kimseyi böle davranmasının hiç bir haklı sebebi olamaz...
heleki sağlık konusunda çıkar şu tırnaklarını artık...

bende bekliyoduummm cinisyet haberinizi demek kuzun göstertmediii yerim ben onuuu...
oooo 4 kilo almışım diyeceksin diye beklerken vermişim demişsinnn...fit bir anne olaaksın demek....
sen bundan sonra formunu korumak için hep hamile kal o zaman

biz de yanıyoruz çocuk özlemiyle ama bizde dert bir değil ki ...ben dün yeni bir dert sahibi daha oldumm....Ama bebişlerimiz gelsin istyorsak moralimiz yüksek tutacağız....

evet bencede sizinle dertleşmek ne güzel ben 14 yıllık evliyim bu 3cü tüp denemem olcak inşallah hayırlısı olur inşallah nisan ilk haftası antalyada olucam bana dua edin

hoşgeldinizzzzzzz........ nazar değmesin büyük ihtimal prensesimize
bide ben anlasam nasıl kilo almıyonuz ben yokuş aşa gidiyom:)))

bende seni ösledimmm...
biri banada anlatsın dedim kimse oralı olmadı akşam 7 de geldiydimmm...
ama yinede azcık bilgi vereyim honneymooner opu oldu bugün...
1bluem testi tekrarladı değeri artmış...mayaserif yarın daktıra gidiyooo...
pek te bişi olmamış yaniii..

sorma canım yaa ben haşimato hastasıyım evlendikten 1 yıl sonra 40 kilo aldım doğal olarak veremedim o kiloları. haşimato hastası olduğum için endokrin doktoruyla birlikte götürüyoruz hamileliği doktorda aynen dedi senin kilo vermen için demekki hep hamile olman gerekiyorNeyse bebiş sağlıklı olsunda kiloların önemi yok

bütün gün yoktun özledim seni........... ama sanki bi ara adını okudum aşağıda sonra kayboldun.....

evet canımmm kilonun hiiiççç bi önemi yok ne zorluklarla geliyoo bebeklerimiz kilo vız gelirr valla...

walla aklım hep burdaydı.merak edio insan neler oldu die:18:ben mayaşerifi görmüştüm klinikte tanıdım...benimde başım ağrıo çok nazar oldum heraldeistanbuldan aradılar başka test istemioz gerek yok dediler gelin görüşelim dediler 16 nisanda gitcez tekrar görüşmeye orda sorarım pıhtılaşmayı falan şimdi onlar demeden yaptırmayayım dedim başka bişiler daha isterlerse hepsini bir yaptırırım artık..bende haberler bölee..sende gezmissin bugünn ne güzel..ben çıkarım şimdii yatayım barii.

bütün gün yoktun özledim seni........... ama sanki bi ara adını okudum aşağıda sonra kayboldun.....
bende senii...eet girdim ama eşim kaptı laptobu

oo kilomuu wermissin ama olsunn fit hamiş olcan...bebek ii olsunda demekki kiloları o alıo annesindenn

kızlar eşimle atıştık biraz yaa tuturmuş ben keçboynuzunu azıma sürmem bidaha diyoo 1 5 aydır negüzel içiyoduu dedim canım içmen lazım biraz daha dayan çok az kaldı biliyorum sıkıldın falan dedim aldı bardagı götürüp döktüüü....bene agladım ya eşim ameliyat olmadan önce bile 1 milyon yükseltmiştii uff uff yoruldum artık YEMİN EDERİM YORULDUMMMMMM bıktım bittim yaa

maşşallah canım yumoşlarına...işşallah güzel güzel gelişirlieryarın güzel haberlerini bekliyorumm....hayırlısı olsunnn...

tabiii nazar olmuşsundurrr o kadar diyorummm şu nazarlığını bi yerlerine tak diyeee bak göze geldinn...
istanbulun yollarına düşeceksin yaniii...
bi görüş bakalım ona göre yol çizersin canımcım...
iyi geceler canımmm..

canımmm ben ne dimmm bu kayınwaldene bilemedim...çok filim izlemiş hatun heralde seneryolar yazmışşama söle ona bu film izlenmez oyuncuda bulunmaz hiç çekmeye kalklmasıneşin yanında nasıl olsa gerisi boşşşşşona naniklerimi sunuyorummmseninde sabrından dolayıı önünde eğiliyorum

canım olur böyle şeyler.. üzme kendini.... ben eşimden biliyorum kolay değil sürekli onu içmek... kendin kaynatma güvenilir bi yerden hazırını al en azından daha az kokuyo....
yada proxedd al o baya faydalıymış... biz faydasını gördük en azından tadı kötü değil hani grip için içilen tozlar varya onlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…