merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende çocuk özlemi ile yanalardanım 2012 banada uğur getirir inşallah benimle dertleşecek varmı
canımm bende seni seviyorummmm kendim için gittim demir eksikliğine bağlı anemim varmış çok şükür talasemi taşıyıcısı değilmişim pıhtılaşma testimde şöyle
FAKTÖR V G6191A(LEİDEN):NORMAL
PROTHROMBİN G20210A:NORMAL
MTHFR C677T:HETEROZİGOT
MTHFR A1298C:HETEREZİGOT
DR. hamileliğim boyunca folikasit kullanmam gerktiğini söyledi kan sulandırıcı iğneye se kadın doğumcunun karar vereceğini söyledi.
ekleme canımm bak yukarı bir açıklama daha yazdımmmm....
benim başıma bu da geldi yaa daha gözüm açık gitmez diyorum...AZ önce kapı çaldı dedim kim geldi acaba...sanıyorum ki eşim mutfak camında sigara içiyor meğer yukarıya çıkmış...Anasına sormuş sen aşağıda bişey demedin demi o da yok demiş sırıtarak ''aramızda'' bizim ki sinirlenmiş aramızda falan olmasın çıkar aklından böyle saçma sapan düşünceleri sakın kıza bişey de söyleme demiş...kadın hala oğlundan umutlu galiba yola getiririm diye mi düşünüyor ne....
Yeğeninden bahsetti kızın yuvasını iki kardeş dağıtmış bunlar iki balası bir olup onların nezdine saydım kadına yuva yıkanların Allah belasını versin..dedeim saydım ağzıma geleni, nasıl savunacağını şaşırdı...
ben de fenayım ama o da haketti...hastalığından bahsetti parası yokmuş vs hiç anlamazdan duymazdan geldimm..yaptığım herşey onların gözüne girmek içinmiş ya.Artık o gözü yumruklamak istiyorum...
Biz geldikkk ama bebişim çok terbiyeli çıktıGöstermedi bizeee kendinii.. Ama maşaallahh gayet sağlıklıyız. ben nerdeyse 4 kiloya yakın kilo vermişimmm gayette güzell yiyiyorum ama nasıl oluyor anlamadım.. Haftaya cuma tekrarr gidicez bu sefer umarım gösterir
sen kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun dimi canımm
biz de yanıyoruz çocuk özlemiyle ama bizde dert bir değil ki ...ben dün yeni bir dert sahibi daha oldumm....Ama bebişlerimiz gelsin istyorsak moralimiz yüksek tutacağız....
hoşgeldin canımmmmmm...............
Biz geldikkk ama bebişim çok terbiyeli çıktıGöstermedi bizeee kendinii.. Ama maşaallahh gayet sağlıklıyız. ben nerdeyse 4 kiloya yakın kilo vermişimmm gayette güzell yiyiyorum ama nasıl oluyor anlamadım.. Haftaya cuma tekrarr gidicez bu sefer umarım gösterir
canımmm arkadaşlarımmmmmm..ben bugün sizi çok özledimmmmewe gelincede tam girdim ama laptobu kaptırdım kocişe o yüzden neler oldu merak ediom bugün..biri bana anlatsın yaa:18:birazdan yatarım zaten başım çok ağrıooo gezdim bugünn nazar oldum galiba
bak senn neler neler yapmış bugünnn...
ama ben bu değerlerden anlamıyom bana yapılanlar başkaydııı:26:
geç bile kaldın yumruklamak için...
sen saygıyı biraz fazla abartmışsın...
bu dünyaya gelmişsin kimsenin kimseyi böle davranmasının hiç bir haklı sebebi olamaz...
heleki sağlık konusunda çıkar şu tırnaklarını artık...
bende bekliyoduummm cinisyet haberinizi demek kuzun göstertmediii yerim ben onuuu...
oooo 4 kilo almışım diyeceksin diye beklerken vermişim demişsinnn...fit bir anne olaaksın demek....
sen bundan sonra formunu korumak için hep hamile kal o zaman
hoşgeldinizzzzzzz........ nazar değmesin büyük ihtimal prensesimize
bide ben anlasam nasıl kilo almıyonuzben yokuş aşa gidiyom:)))
sorma canım yaa ben haşimato hastasıyım evlendikten 1 yıl sonra 40 kilo aldım doğal olarak veremedim o kiloları. haşimato hastası olduğum için endokrin doktoruyla birlikte götürüyoruz hamileliği doktorda aynen dedi senin kilo vermen için demekki hep hamile olman gerekiyorNeyse bebiş sağlıklı olsunda kiloların önemi yok
bende seni ösledimmm...
biri banada anlatsın dedim kimse oralı olmadıakşam 7 de geldiydimmm...
ama yinede azcık bilgi vereyim honneymooner opu oldu bugün...
1bluem testi tekrarladı değeri artmış...mayaserif yarın daktıra gidiyooo...
pek te bişi olmamış yaniii..
bende senii...eet girdim ama eşim kaptı laptobubütün gün yoktun özledim seni........... ama sanki bi ara adını okudum aşağıda sonra kayboldun.....
bende senii...eet girdim ama eşim kaptı laptobu
oo kilomuu wermissin ama olsunn fit hamiş olcan...bebek ii olsunda demekki kiloları o alıo annesindenn
Herkese merhaba, OPU yapildi bugun, yeni ilaclarimi yuklendim eve geldim cok sukur. Biraz sancim var ama iyiyim. 18 adet yumurta toplandi, maasallah cok iyi dedi Dr
Yarin bilgi verecekler embriolarla ilgili. Buyuk ihtimalle 5. gun yapariz transferi dedi Dr. Bakalim kismet, hayirlisi insallah.
Ne var ne yok baska, var mi sonuc alan?
walla aklım hep burdaydı.merak edio insan neler oldu die:18:ben mayaşerifi görmüştüm klinikte tanıdım...benimde başım ağrıo çok nazar oldum heraldeistanbuldan aradılar başka test istemioz gerek yok dediler gelin görüşelim dediler 16 nisanda gitcez tekrar görüşmeye orda sorarım pıhtılaşmayı falan şimdi onlar demeden yaptırmayayım dedim başka bişiler daha isterlerse hepsini bir yaptırırım artık..bende haberler bölee..sende gezmissin bugünn ne güzel..ben çıkarım şimdii yatayım barii.
kızlar eşimle atıştık biraz yaa tuturmuş ben keçboynuzunu azıma sürmem bidaha diyoo 1 5 aydır negüzel içiyoduu dedim canım içmen lazım biraz daha dayan çok az kaldı biliyorum sıkıldın falan dedim aldı bardagı götürüp döktüüü....bene agladım ya eşim ameliyat olmadan önce bile 1 milyon yükseltmiştii uff uff yoruldum artık YEMİN EDERİM YORULDUMMMMMM bıktım bittim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?