Tüp Bebek Günlüğümüz !

gercektennnnnnnnnnnnnn çok güzel ve ilginç inşallah rabbim hayalleri kurduğun herşeyi gercekleştirir

Selaaaam:))benim ismimde wings bebeklerinden en sevdigim karakter bluem basindaki 1de sistem uye olurken kabul etmedi ondan dolayi yani:)))))))

eeee başka kimse yazmayacakmı lotus seninkinin anlamı neyyyyyyy

zor şartlarda mücadele etmeyi, yaşamayı ve hayata bağlanmayı ifade eder.....Çamur ve bataklık içinde açan en güzel çiçektir... 83 de doğum tarihi

Son düzenleme:
hadı kızlart ben kaçar eşim aradı geliyomuş hazırlanıyım ve gelen herkesten bekliyorum kk anlamını

egunal senin biara teyzeler vardı gelicez diyoalrdı onlaramı gidiyon yoksa kankamı oldunuzz

nick sorulmuş..bende tam 1.tüpe başlarken kkyı geriden değilde içeriden takip edeyim artıkın deyip üyeliğe karar verdim..bi iki bişey yazdım kabul etmedi sonrada eşimin isminin sonharflerini şifreledim öle oldu...kader ismini sevmem ama tahmin edip kadercim diyen çok oldu...facede biliyonbuz buraya ismimi yazmayım benn

gercektennnnnnnnnnnnnn çok güzel ve ilginç inşallah rabbim hayalleri kurduğun herşeyi gercekleştirir

saol canım evet en ilginç hikaye benimki galiba şimdilik bakalım daha neler çıkacak merakla bekliyorum :44::44::44:ben dedaha kahvaltı etmedim...çay demlendi bile..hadi ben de kaçarım şimdilik
egunalim beni,m tek komşum kaynanam maalesef var komşular ama hepsi onun kankası gidip napacam..hiiiçç işim olmaz..

aa kader değilmi

Senin ne guzel komsularin var ya masallah her gun birindesin:))aman nazar degmesin.ben bizim binadaki komsulari hic tanimiyorum bile

he iyilerdir saolsunlar ama bi de tombik teyze grubu var onlarla köşe kapmaca oynuyommm...koca göbekleriyle gelip pasta börek isticekler benden....

egunal senin biara teyzeler vardı gelicez diyoalrdı onlaramı gidiyon yoksa kankamı oldunuzz

yok kız onlar farklı bi grup hala kaçıyom hep bi bahanem var ama hala pes etmediler geçen birine tüp e başladım hiç havamda değilim anlayın falan die acıtasyon yaptım o da asansörde yakaldığım için yani fena sıkışmıştım açıklama yapmak zorunda kaldım kendi arkadaşlarım başka..4 bloklu bi sitedeyim her blokta 32 daire var..düşünsene tombik teyze sayısını gezecek kapı arıyolar...hangi birini doyurayım ben bende benim kızlara kaçı kaçı veriyommm onlarda aynı şeyden muzdaripler

şükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7

gözün aydım canım çok sevindim.

aynen canım benimki de şimdiden birşey almak istemiyor. ben bir tek internetten ayakkabı patik aldım. Feneriumdan hastane çıkışı zıbın takımı ve forması, 2 de örgü yelek dışında hiçbirşeyi yok oğlumun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…