Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhabalarr.... ben aranıza yeni katıldım ve sizleri böyle mutlu görmekten çok mutlu oldum....arkadaşlar bana fikir yardımında bulunabilir misiniz bilmiyorum ?? Perşembe günü 2 adet blast embriyo transferim oldu Bahçeci kliniğinde MUSTAFA BAHÇECİ tarafından yapıldı.....aklım çok karışıkk kasıklarım çok ağrıma batma yapıyo acaba tutmadı mı ?? aranızda dondurulmuşlarla hamiş kalan var mı ?? ve bu batmalar normal mi ? birde dondurulmuşların şansı daha mı yüksek ??? lütfen çok merak ve sıkıntıdayım

merhabaaa...
hoşgeldiinnnn...
tedavin hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallahh...
kasık batmaları yaşayanların bir çoğu gebe şu anda bunu sana umut vermek için yazmıyorum ama tecrübeler öle diyoo..
dondurulmuş 2 blast transferi olan sudenaz arkadaşımız şu an hamile ikizlere...
dondurulmuşların şansının daha çok olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyoum...
tutup tutmaması konusunda şimdiden düşünme hiç belirtisi olmadan hamile kalan çok aramızda...
belirti olup olmaması inan sonuç için kesin bişey ifade etmez...

TEŞEKKÜRLER egunal :) yardımın için çok sağoll..umarım dedğin gibi olur sonuç....çok sevinirim bende ikiz istiyorum :)

Slm bebekdelisi hg. Bnde bahcecide gecen hafta ikinci transferimi dondurulmus blast embriyo lie yaptirdim bgn bi hafta oldu bnde de dedigin gbi batma ve hafif agrilar oldu AMA siddetli deildi sona gecti AMA arada hafif oluyo yine. Merak etme ama cnm normal bi etki ins transferin olumlu sonuclanir cnm

canım bende ilk tıransverimde çok ağrım olmuştu sanki adet sancısı gibi kan tahlilimi bile eşimle gönderip arabadan bile inmemiştim çünkü çok kasık ağrısı vardı dedim tutmadı ama eşim arayınca hayatım tutmuş dedi inanamadım arabada çılık atmıştım ama 8 haftalık kaybettim sakın sancılara aldırma göreceksin güzel şeyler olucak

Slm killer nasilsiniz Ben hala beklemedeyim topige fazla giremiyorum tel den zor oluyo face den takip etmeye calisiyorum baska ne var ne yok yeni haberler varmi? Ben persembe test yaptiricam gunler yaklastikca daha cok korkuyorum arada hafif LASIK batmasi dusinda yine hicbi belirti yok :18: bu Sefer de sifiri alirsam naparim bilmiyorum hep iyi dusunmeye calissamda bunlarda cikmiyo aklimdan

Bak yha tel den hep yanlis yaziyorum kizlar yerine killer olmus kasik yerine de LASIK olmus sorry

iyiyiz canım...aklından çıkmaması çok doğal...test gününe kadar da daha fazla düşünmeye başlayacaksın...
güzel sonucu alınca bir ohhhh çekip rahatlayacaksın...

canımmm çok sagol en kısa zamanda allahım hepimize nasip etsin.

selam canım hoşgeldin safa geldin ..ben de hala donmuş transferi için bekliyorum inşaallah şansımın yüksek olacağı zaman gelecek ve bebişimiz tutunacak....blast embriyo 3. gün embriyosu muydu...benim doktorum da 3. gün dondurmuştu...en iyisi 3. gün diyor..tabii 5. gün transferi de çok yapılıyor...İnşaallah bebişin seninledir canım..egunal in dedikleri dışında yapılacak yorum yok maalesef kan testinden önce bilmek zor yanii
Kimseee yokmuuuuuuuuuuu aaaaaaa!!!!:122:
Amanın erva da gelmiş hoş gelmiş ne var ne yok hamiş hanım

canım inşallah sonucun güzel olacak bu sefer...... korkman çok normal ama stres yapmamaya çalış......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…