Tüp Bebek Günlüğümüz !

abooo takiptesin. Gülden takipte bizim bazı davalarda dedektif lazım oluyo seni tutalım yaaa

tamam o zaman dedektifliğim bi onuda olurummm
adalet mülkün temeli sonuçta dimi bizimde bi payımız olsun...
hep tıp dünyasında kobay olarak kullanıldık birazda kendimi hukuk alemine feda edeyimm

canlar yarın opu günüm.Allahın izniyle yüzdüm yüzdüm sonuna geldim hayırlısı ile yarın iyi sonuçlar alırım inşallah.büyük ölçüde heyecan azcık telaş azbirazda stresteyim.Allah kabul eylerse dualarımı yaptım birazdan yatacam yatmadan sizlere bakmak istedim.sizlerden bol bol dua almaya geldim..Hepinizi çok seviyorummm Allaha emanet olun canlar...

Allah yardımcın olsun inşallahh sonu bebişli olsun

canıım ALLAHIM YARDIMCIN OLSUNN..kimsenin ve senin emeklerini boşa çıakrtmasın.. dualrım seninle..inşallahh çok az kaldı sen de anne olacaksıın

rabbim yardımcın olsun...... inşallah herşey çok güzel ilerleyeceek.....

Arkadaslar bugun sonuc alacak kimse yokmuydu?

vardı canım bilşeker hatunun test günüydü ama henüz haber yok...

Kizlar kaciyorum ben, kocis geldi. Optummmm

iyi geceler ...

Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin...
Gönlündekini hakkında hayırlısı olan eylesin...

cnm hakkında hayrlısı olsun inş yarın mutlu haberlerini bekliyoruz.ALLAH dualarını kabul etsin hiç stres yapma olurmu 10 dk lık bi işlem.işlemden sonra bütün gün yat 10 gün kendine çok dikkat et 4 gün duş bile yapma bana dr um öyle söylemişti.

şükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7

tebrikler canım maşallah süphanallah sağlıkla kucağına al inşallah

şifa özlettin kendini evet biz cıslara başaladık adetle birlikte cısss olacaz bebişler gelsinde cısslar mühim değil.......

canım hakkında hayırlısı olsun.... allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın...

canım arkadaşlarım ağrılarım var azcık sanırsam iğne zorluyoooo yatsam iyi olacak...
hepimize iyi geceler diliyorum...
Allah rahatlık versin...

Canım benim Allah yardımcın olsun bitanem.... İnşallahhhh bu son stresin olur ve bebişin seninle olur. Dualarımdasın......

,
canım arkadaşlarım ağrılarım var azcık sanırsam iğne zorluyoooo yatsam iyi olacak...
hepimize iyi geceler diliyorum...
Allah rahatlık versin...

oyyyyy canımmm benim kıyamam sana. çokk geçmiş olsun bitanem. dikkat et kendine olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…