defne elma...canım bira zönce alıntıladım mesajlaırnı net gitti sinirde oldum...
yıllardır kabızlık problem yaşayan biri olarak önce sana sabır diliyorum çok zor..artık ilk düşükten sonra azmıştı daha yeni evliydim 5aylık evliyken hemooid ameliyatı oldm,beni 1yıl rahatlattı ama açık ameliyattı şimdi tıp daha fazla gelişti bu konuda..
öncesinde krem denedim geçmesede az rahatlıyodu yani kanamam artmıştı oturamıyodumda...
allah dermansız dert vermesin napıcaksın mecbur gitceksin doktora üzme kendini stres daha fazla artıyor bunu ben bizzat yaşıyorum zaten
benimki kafadan kaynaklı kabızlık

bana enson ank.da hacettepde prof dediki "zor kişiliksin hassasın hep çekiceksin ,su içcenyürüycen..."stres olmuycak...
gerçekten nezaman üzülsem tıkanıyorum hemen..1.tüp sonrası 3gün çıkamadım kasıldım üzüntüden...sende takma kafana git napalım doktorsuz geçmiyor..acı çekme boşa tamammı canım..bide ılık suya otur rahatlatıyo,acı,ekşi yeme,ağır kaldırma,üşütme....canım çok üzüldüm vallaaa

sabahları transfer sonrası yapardım ben ılık ballı su iç bak nasıl rahatlarsın ozaman allah atrafından bide yememe dikkat ettimde olmadım kabız...kendine iyi bak...üzme biizzii