Eki Görüntüle 381561 Eki Görüntüle 381561
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Herşey gönlümüzce olsun...
Eki Görüntüle 381561 Eki Görüntüle 381561
evet bu hafta sonu bile kale center da buluşabilirdik ama canısının arkadaşının nişanı için esgeçtik yani biz herhafta sonu müsaitiz kendisi haftasonları karşıya geldiği için hiç sorun değil taaamm mı!!! kıskançlar kızım bunlar biz buluşuca dedik yaaa hemen kaşla göz arası gizli saklı buluşmuşlar aaaaaayyyyyyyyyyy hiç de bilem çatlamadık...
havanı sevsinler fıstığım senin gibi olsam tabii atarım havamı..ben dobiş olalı havam felan kalmadı...eski hatun olsaydım ..kaynanam ben,i eziklemezdi değil mi?..çok saldım kendimi ama eski fit halime dönecem en kısa zamanda tedavim uzarsa fitness e gtmeyi planlıyorum plates milates ne varsa yapacağım inşaallah..
günaydınnn eyyy güzel insanlar...
Allah hepiminizin iyiliğini versinnn...
canım sabahtan berı 4-5 kere gırıs yaptım nedenını bılmıyorum ama oyle olursa ben gıreme devamlı buraya bakmıyorumkı hanı....
bende dun yogundum bugunde yogunum ıhracatımız var buda atıyor devamlı ...
suan duzeldı gıbı sankı canımm..takılmıyo bakalımm..acabaa yoğunluktan mı anlamadım vallahii...
kızzz günaydınn..dün buyuk buluşma gerçekleşmiş hee..giderkende sölemiyon hee aşk olsunn..bu aradaa o resimleri bizde görmek istiyoz amaaaaa
amınnnnnnnnnnnnnnnn canım benımmmmm ....
agrın varmı bugun nasılsınnnnnnnnnn
eveettt gerçekleştiiii...
sölemeyelim gelince yazarız dedik...
bildirimlerine bakarmısın...
daha iyiyim şekerimmm...
ilerleyen saatleri bilemiyorum tabiii...
dişi kartalım benim bu arada gökyüzündeki kartal resmine bayıldım...
bulut ve kartal...
Arkadaşlarımm daha önce yazdım ama görmeyenler olabilir bundan sonra listelerimizi güncel haliyle topiğimizin ilk sayfasında görebilirsiniz...
aman ıyı ol hayatımmmmm....
agrımayacak ılerıkı saatlerdede....
sagol cancagazım sendende ankarada mac olunca beklıyorum kuzummmm ama senın es cımbomlu gotururmukı...
gidiyoruz canım zaten hem cimbom hem bjk maçlarına ama foto çekmek niyeyse aklıma gelmemiş
gerçi bu sene maçlara gidemedik...yeni sezona inşallah...
çok eski resmlerim var onları göstertmem...
eveettt gerçekleştiiii...
sölemeyelim gelince yazarız dedik...
bildirimlerine bakarmısın...
daha iyiyim şekerimmm...
ilerleyen saatleri bilemiyorum tabiii...
dişi kartalım benim bu arada gökyüzündeki kartak resmine bayıldım...
bulut ve kartal...
mj attım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anlaşıldııı TAMAMM....
tmm bebişim yeni gördüm yaa hemen cvp yazıcığımm sanaaa
gelen gıden bırsey yoktur emmeeeeeeeeeeee beklemekteyım bennnnnnnnnn
Günaydın kızlar .umarım herkes iyidir.bu arada bir Ankara buluşması olmuş galiba.ne güzel Burdaki arkadaşlığı dışarıda da surduruyosunuz kıskandım valla .
ahh şekerımm su msj olayı da sınır bır durumm...10 dakıka da bır atabılıosun yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?