çalışıyorsun tabii normal ama ihmal etme iştee
benim iğneciklerimin 7.günü bugün regl olmak istiyorum ve hemen diğer iğneye geçmeliyim...bir an önce olsun bitsin istiyorum...regl gelmedikçe ben bu lucrini vurmaya devam edecem yoksa..ne kadar az o kadar iyidir yaniii...
dimi ama yaaaa
gizli üyeyi biliyorum sifaa..
birazdan cevaplarıyla aramızda olur..
benim bennsifaa hadi gel ozamankarşılıklı oynayalım
netim yavaşlamıştı o arayazmadan gitti sanırsammm
halbuki o kadar da beğenmişti beniii(mesajlarımı)...
ondan anlamıştım gelen sifaa
netim yavaşlamıştı o arageldim canişler nasılsınız
Raabbim daim etsin canım benimm ilk denemenmiydi bende ilk denememi atlattıktan sonra 2. de daha temkinli olacağımmhoşgeldin
egunal kaçtı... ben iyiyim kendi adıma, iyiyim ama tırsık tırsık bekliyorum işte :18: sen nasılsın?
gözün aydın cnm sıkıntısızca yaşarsın gebeliği inşkızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.
netim yavaşlamıştı o arageldim canişler nasılsınız
kızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.
kızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.
Raabbim daim etsin canım benimm ilk denemenmiydi bende ilk denememi atlattıktan sonra 2. de daha temkinli olacağımmsakin olmaya bak mümkün olduğunca
gözün aydın cnm sıkıntısızca yaşarsın gebeliği inş
hoşgeldin
egunal kaçtı... ben iyiyim kendi adıma, iyiyim ama tırsık tırsık bekliyorum işte :18: sen nasılsın?
yok canımm negatif başlamak yok tedavilereAllah bağışlasın canım.. Sorunsuz bir hamişlik yaşarsın inş.
yok cnm, 2. denemem oluyor benim şimdi.. aslında birazda o yüzden endişem.. ya yine olmazsa diye.. ama hayırlısı artık,kısmet napalım
tırsmaa şekerımm rahat oll ama lutfennn
canım şükürler olsun ki tedavidesin tedavi olabilmek için can atıp olamayanlar da var lütfen elinden geleni fazlasıyla yap Rabbime sığınmaktan başka çare yok inşş doğru zaman bu zamandır müjden pek yakındırçok iyisiniz hepiniz, sağolun kızlar.. ama elimde değil bir dakikam bir dakikama uymuyor.. pozitif düşünürken çok mutluyken bir anda altüst olabiliyor duygularım.. tam kendimi sakinleştirmişken, acabalar gitmiyor kafamdan... ama yinede elimden geldiğince sıkmamaya çalışacağım bu defa kendimi.. kendimi kastıkça bebeğimin tutunmasını güçleştiririm diye.. sakin olucam, yatıcam keyfime bakıcam önümüzdeki hafta ..
inşallah yani yapabilirsem
canım şükürler olsun ki tedavidesin tedavi olabilmek için can atıp olamayanlar da var lütfen elinden geleni fazlasıyla yap Rabbime sığınmaktan başka çare yok inşş doğru zaman bu zamandır müjden pek yakındır
inşallah canım inşallah hepimz pek yakında sırasıyla müjde vereceğizinşallaaaahhhh.....
sadece kendim değil hepimiz için istiyorum.. hepimizin kucaklarında bebişlerimiz ve mutlu bir topik
yok canımm negatif başlamak yok tedavilerepozitif düşün inş pozitif sonuç alacaksın
çok iyisiniz hepiniz, sağolun kızlar.. ama elimde değil bir dakikam bir dakikama uymuyor.. pozitif düşünürken çok mutluyken bir anda altüst olabiliyor duygularım.. tam kendimi sakinleştirmişken, acabalar gitmiyor kafamdan... ama yinede elimden geldiğince sıkmamaya çalışacağım bu defa kendimi.. kendimi kastıkça bebeğimin tutunmasını güçleştiririm diye.. sakin olucam, yatıcam keyfime bakıcam önümüzdeki hafta ..
inşallah yani yapabilirsem
gel artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biliyorum canım zaman zaman koyvererebiliyoruz ama anlık olsun hemencik pozitife bağlayalım inşşşşşaynen olee ama ınsan kendıne engel olamıyor sanıyorumm...
yaparsınn yaparsınnn senın ıyılığın ıcın bıtanemm....
vlaa yaaaa....ayıp ayıp
aa sekerımm neden ole ıyı sohbetler deyıp kestırıp atıyosunn yaa... ruyanı anlatsana adam akıllıı...
biz iyiyiz peki ya senn???
yok canım atmıyorum ya ben seni çok seviyorum canım arakadşım kırdıysam özür dilerimay bi de trip atıyoooo...
Eki Görüntüle 381794 Eki Görüntüle 381795
iyiyiz cicim maşallahın var yine saat 2 de kahvaltııı
ay insan saniyelik bile görse çok etkileniyo ben bebişimi içimde hissettimmmmmmmmbende 2 yıllık evlıyım 3 4 kez hamıle yada yanımda güya benım bebegımmıs bı bebek var....gercek gıbı... o kadar mutlu oluyorumkı... dua ederk yatıyorum tekrar görsem dieee rüyalarımda anne oldum bı kac kez deneyımlıyım yaniii
canım iyi olmana çok ama çok sevindimtatlımmmm... iyiymm nolsunnn ...sen nasılsınnn ...
senın haberlerını okuyorum...
adet başlamış daha ...
çok uykum var gozlerım kapanmak uzere... bıde havada güzelll bayılecmmmmm
maşallh canımkızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?