Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzzVarmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr Eki Görüntüle 381974
herkese merhaba kızlar, nasılsınız ;
bu arada mavielle hamileymişşşşvçok sevindim. Benim de tedavideki 3. günüm; acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır :18:
merhaba,
nasılsınız ?2 gündür çok yogunum sayfayı açıp birkaç yazı okuyorum ama cevaplamak nasio olmuyordu.
benim merak ettiğim ne biliyor musunuz ? özellikle egunal
son doktora gittiğimde ultrasyonla baktı ve bisonraki adetinin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi.nisan 26-27 gbi olacam. ben bu tarihte gittiğimde nasıl başlıyor. direk iğne ilaçlarla ultrasyonla takibe alıp yumurtalar büyür büyümez topluyor mu:)
kızlar cahilliğime verin ilk tüpüm :) heyecanla bekliyorum zaman geçmiyo yaa..
Tizlaar ben deldim nasilsiniz ozledim sizi ya
selam canım.nasılsın?görüşemedik epeydir??bebegine bayıldım buaradaiyi düşünmüşsün belki hormonlara iyi gelir inşşş...:))rabbim sana onun canlısını kucagına almayı nasip etsin arkadaşım..
selam canım,ALLAH kabul etsin ibadetlerini,dualarını inş..akşam ben gidince yazmışsın survıvor cu degilim de bakcak bişey yok,hiç bi tarafı tutmuyorum acıkcası..benim kociş seviyo,mustafa topaloglu için bakıyomuşakşam nöbetciydi bende mecburen baktım artık..yuvarlanıp gidiyoruz işte..bugün hava güzel..akşama yemek yok:26:sabahtan beri totomu yayıyorum kociş gelince ne olcak bilmiyorum kırarım 2 yumurta yeriz napıyım işte havadisler bu kadar..ne güzel iç acıcı şeyler yazdım dimi
Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzzVarmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr Eki Görüntüle 381974
aa sorcan tabii şekerim...
adetin 2.günü gidiyorsan demekki kısa protokol olacak o gün hormon değerlerine bakılır kanda ve ultrason yapılır...aynı gün ya da bi sonraki gün iğnelere başlarsın...27 nisan da adet olsan herşey yolunda giderse maksimum 7 mayıs gibi yumoşların toplanır...3.gün tranferi yapılırsa 10 mayıs gibi 5.gün transferi olursa 12 mayıs gibi bebeklerini göbişine yerleştirirsin...12 gün sonrada test günü ve hamilesinnn
Kızlaarrr regl sancılarım başladııı
sanki doğum sancılarım başladı der gibi oldu
bu demek oluyo kiii perşembe daktırdayımmm ve diğer iğneme başlıyorumm..
sonra gelsin opu ve transfer
kasıklarımın ağrısıyla kalmam inşallahhh kırmızılarıda bekliyorum burdan kendilerine duyurulur
güldenim senin bu sonsuz bilgilerine karşı önünde eğiliyorumtüpçülerden daha bilgili vallaaa bu nasıl bi hesaptır yarabbimmm
Kizlar Ben geldim opum oldu once esimi aldilar mikroteseye gerek kalmadi tesa Ile sperm Bildhalter benide Saat 12:30 opuya aldilar 12 Tane yumosum toplandi COk agrim var Ama yemek yedikten snr ilaclarimi alacam ve hemen yatacam sizi coooooook seviyorum
ah canııımmm keşke bilmeseydimm böle şeyler hiç ihtiyacım olmasaydı...kendiliğinden hamile kalan o şanslı çoğunluktan olabileseydim cahil olsaydım bu konuda...ama vardır bunda da bi hayır rabbim sizin gibi güzel insanları tanımamı istemiş...bu zor süracin en güzel yanısınız benim için
Kizlar Ben geldim opum oldu once esimi aldilar mikroteseye gerek kalmadi tesa Ile sperm Bildhalter benide Saat 12:30 opuya aldilar 12 Tane yumosum toplandi COk agrim var Ama yemek yedikten snr ilaclarimi alacam ve hemen yatacam sizi coooooook seviyorum
Bebise Bayildim canisi bende aynisindan bulursam alacam
Hadi inş canımmmm hayırlısı ile gellsin kırmızılarrrrr...Hee bekleteyimdeeeee koksun dimiiii..
duygulandırdınn beniiiiii
ben senin elinden gelen herşeyi yerim...çürüsede koksada...
valla bende yazarken duygulandımmm ve hala da öleyim gözlerim dolu dolu şu an...biri dokunsa fena salacak bi haldeyim
geçmiş olsun canım..
şükür atlattın opu yuda..
bundan sonrası kolay artık...
yarında döllenme haberini vereceksin bize...sonra transfer ve test günü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?