Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben çıkıyorumm az iş-güç yapayımm yiterrr bu kadar mola hadi kalın sağlıcakla , hoş sohbetler hepinze

biliyorum canım zaman zaman koyvererebiliyoruz ama anlık olsun hemencik pozitife bağlayalım inşşşşş

aynen şekerım haklısınn umarımm bızde hamiş kalırızzz...

aaa ne güzel rüya canım demii yaaa ne kadr güzell duygular bunlarr allahım en kısa zamanda bızede yaşatsınnn...

kızlar ben çıkıyorumm az iş-güç yapayımm yiterrr bu kadar mola hadi kalın sağlıcakla , hoş sohbetler hepinze

tmm tatlım kolay gelsinn sanaaaaaa....cok yorma kendını

inşallah canım hepimiz hamiş olacağızz çok az kaldı

ıyıdır canım sen nasılsınnnnn
Rabbim daim etsin canım bende daha iyiyim diğer günlere göre

ecrinn şifaa çoooooktann gittii bebişş
gittim geldim şimdi hemen gidicem

ya cnm ısım vardı patron geldı yanım akıza cvp yazamadım bu sırada onun blogunu ıncelıyordum ....
Evet haklısın cnm cok ayıp valla
bloğumu beğendinmi daha çok doldurmadım içini hem acemiyim yavaş yavaş gelişir orda bişiler

Ellerimi Her Açtığımda Yine ŞÜKREDİYORUM Sahip Olduklarıma Ve Uzak Kaldıklarıma... Vardır Her ŞERRİN Bir HAYRI Ve SEBEBİ...
Yaşanması Gerekenlerin Yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI...
Ben Elimden Geleni Yapıyorum, Geriye Kalan TAKDİR-İ İLAHİ...!!!

35İZMİR,SU,ESİN hu kızlarr ndn yazmıyonuz yaa..ecrınlen ıkımızz ayıplayıp duruyoruz mılletı hehe

delıyız bız kuzu

ınceleyemedım kuzum patron geldı ıste aksma aevden bakcam....
amın canım ıns hepımızın ıyılıgını gorelımmmmm

inş. hemen gel demezler,çok uzağız biz çünküü.. neyse napar eder gideriz tabi..

ama galiba büyük ihtimal cuma olacak sankimm

Allah kabul etsin ibadetini canım..

saol kuzum...
bu saate kadar haber gelmesdiyse belliki cumaya kaldı bebelerinle buluşmann..

allah kabul etsin cnm bende namaza başladım bakalımm hayırlısıı... :)

saol canım bende nazmaza başlayıp ara ara bırakanlardanım ama artık istikrarlıyım kılıyorum okuyup üflüyorum Allah kabul etsin dularımızı...AMİNNN...

tatlımmmm... iyiymm nolsunnn ...sen nasılsınnn ...
senın haberlerını okuyorum...
adet başlamış daha ...
çok uykum var gozlerım kapanmak uzere... bıde havada güzelll bayılecmmmmm

takibimdesin demek...
aslında normal adet döngüme göre 7 si gibi olmam lazım ama d.kontrol hapı bitiminden 3-4 gün sonra adet olursun dediler diye bekliyom olsun bir an önce diğer iğneye geçeyim fazladan lucrin vurunmayım istiyorum amaaa...hem hamilesin hemde çalışıyosun uyku moduna girmen doğal canım yogunluk çökmüştür...

netim yavaşlamıştı o ara geldim canişler nasılsınız

ondan diyon yaniii..
bekledim bekledim yazmadınnn...
bende acaba bizi gözetleyen başka bi gizli üyemi diye düşünmüştümm..

kızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.

oh maşallah canım çok sevindim...
sıra pıt pıt lara geldi demek o güzel haberide paylaşacaksın inşallah...

kız bende seni seviyoyuummm...
canım benimm....

merhaba,

nasılsınız ?2 gündür çok yogunum sayfayı açıp birkaç yazı okuyorum ama cevaplamak nasio olmuyordu.
benim merak ettiğim ne biliyor musunuz ? özellikle egunal

son doktora gittiğimde ultrasyonla baktı ve bisonraki adetinin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi.nisan 26-27 gbi olacam. ben bu tarihte gittiğimde nasıl başlıyor. direk iğne ilaçlarla ultrasyonla takibe alıp yumurtalar büyür büyümez topluyor mu:)
kızlar cahilliğime verin ilk tüpüm :) heyecanla bekliyorum zaman geçmiyo yaa..

selam canım,ALLAH kabul etsin ibadetlerini,dualarını inş..akşam ben gidince yazmışsın survıvor cu degilim de bakcak bişey yok,hiç bi tarafı tutmuyorum acıkcası..benim kociş seviyo,mustafa topaloglu için bakıyomuşakşam nöbetciydi bende mecburen baktım artık..yuvarlanıp gidiyoruz işte..bugün hava güzel..akşama yemek yok:26:sabahtan beri totomu yayıyorumkociş gelince ne olcak bilmiyorumkırarım 2 yumurta yeriz napıyımişte havadisler bu kadar..ne güzel iç acıcı şeyler yazdım dimi

Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzz Varmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…