Kızlaarrr regl sancılarım başladııı
sanki doğum sancılarım başladı der gibi oldu
bu demek oluyo kiii perşembe daktırdayımmm ve diğer iğneme başlıyorumm..
sonra gelsin opu ve transfer
kasıklarımın ağrısıyla kalmam inşallahhh kırmızılarıda bekliyorum burdan kendilerine duyurulur
Kizlar Ben geldim opum oldu once esimi aldilar mikroteseye gerek kalmadi tesa Ile sperm Bildhalter benide Saat 12:30 opuya aldilar 12 Tane yumosum toplandi COk agrim var Ama yemek yedikten snr ilaclarimi alacam ve hemen yatacam sizi coooooook seviyorum
Kızlar ii akşamlar. Aşılamada yedinci gunüm bitio. Bugün kan testi yaptım. Sonuc 43.6 lab. Aradım yüksek olasılık tutmuş Dio. Yarın tekrar yapicam. Lütfen yorum yapın(((
yara vardı dondurdu yarayı.sonra 2 farklı fitil verdi.biri bitti diğerine basladım.3 tane kullandım adet oldum.ama doktor prof hiç bişey demedi.bu ilaç o bölgede yeni dokuların oluşması içinmiş.
selam canim ozelden yazarmisin ilac isimlerini?kızlar ben geldim.... nasılsınız bakalım?
bu arada honeymooner, yarın için bol şans canım.. sıkı sıkı tutunur inşallah bebişin
Kizlar herkese iyi aksamlar, bu 2 gun cokkkkk yogun gecti, malum yarin transferim var ve isyerinde herseyi duzene koyup yetistirmem gerekti. O yuzden pc basina bile oturamadim dogru duzgun. Bugun de aksam 6 itibariyle tatile girdim 6 gunlugune. Evi hazirlamaya calisiyorum transfer sonrasi icin. Allah razi olsun annecigim sebze yemekleri yapip gondermis kabiz olmiyim diye, bir de kalbini kirdim kadincagizinneyse sonra aradim hallettim.
selam canim ozelden yazarmisin ilac isimlerini?
Sagol canim, heyecanla karisik korku var icimde. Yarin ogle saatlerinde olacak hayirlisiyla. Su anda kac embrio var ne durumdalar bugun itibariyle hic bilmiyorum, umarim her ihtimale karsi dondurulmusum kalir...
Arkadaşlarımm daha önce yazdım ama görmeyenler olabilir bundan sonra listelerimizi güncel haliyle topiğimizin ilk sayfasında görebilirsiniz...
canım burdan da yazabilirim...
kortos -krem-günde 1 kere
procto-glyvenol-fitil-günde 1 kere
birde cır cır olayım diye çok ender iç dedi.. müsil türü bir şey verdi...
birde ılık su banyosu.. hatta az sonra sizden ayrılıp başlayacağım oturma banyoma...
hayrola canım.. insallah bir sorunun yoktur...
NOTbu ilaçlar anüs çatlağı içindir. tüp bebekle uzaktan yakından ilgisi yoktur...)
oohhh ,sende başlıyorsun desenehadi hayırlısı cnm...
geçmiş olsun cnm.. ağrılarını geçir bir an önce bebişini alıcaksın göbüşüne yakında
canım hamilesin şu anda.. inş. katlanır değerlerin.. bekliyoruz güzel haberlerini
öptüm hepinizi kızlar, kendinize iyi bakın
süper olmuş bu..tebrik ediyorum efemmmm
Bende son zamanlarda kanama oluyor, seneler once bir kere yirtik olmustu ama ne ilac kullandigimi unuttum o yuzden soruyorum. Bir tek cok aci olursa buscopan fítil vermisti onu hatirliyorum. Yarin da transferim var kabiz olmamam lazim. Kefir falan iciyorum. Karbonhidrati kestim sadece yulaf kepegi 1.5 kasik o kadar. Artik sebze, salata, corba idare edicem.Dufalac da aldim, bi sorun olmaz insallah..
nasılsınız güzeller???
ne durumdasınız??
inşallah keyifleriniz yerindedir
benim kocişko maça gitti..yarım saate gelir yemek faslımız var..bende bir uğrim dedim arkadaşlarımın yanına
Kizlar herkese iyi aksamlar, bu 2 gun cokkkkk yogun gecti, malum yarin transferim var ve isyerinde herseyi duzene koyup yetistirmem gerekti. O yuzden pc basina bile oturamadim dogru duzgun. Bugun de aksam 6 itibariyle tatile girdim 6 gunlugune. Evi hazirlamaya calisiyorum transfer sonrasi icin. Allah razi olsun annecigim sebze yemekleri yapip gondermis kabiz olmiyim diye, bir de kalbini kirdim kadincagizinneyse sonra aradim hallettim.
insallah olmaz bir şey canım.. transferinde süper geçer...
canım o yırtık olduğunda meme gibi bir şey oluşmuş muydu?
baLküpüm hayırlısı olsun cnm..
inşallah olumlu sonuç alacaksın dualarım seninle cnm bnm...
hoşgeldin canım... iyi diyelim iyi olsun işte..
Sagol canim Allah razi olsun, insallah hersey guzel olacak hepimiz icin. Sen ne durumdasin canim? asilama olacaktin galiba..
hoşbulduk cnm bnm..iyi ol iyiiii
evet cnm perşembe randevum var..gelişemedi yumoşlar hala ya..pek bi ağırdan aldılar kendilerini bu ay..ama perşembe gelişmiş olur heralde:26:
Kızlar çok kötüyüm.Maalesef test günüm bile gelmeden kanamam başladı.Yarım saat içinde başlayan bir kasık arısıyla birlikte kanamam başladı.erken değil mi neden böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?