canim cok mu yogun? pembe mi kirmizimi ? uzulme..
merhba ekimce, tesadufen senınde eurofertılde tedavı oldugunu gordum bende orda tedavıye basladım... nasıl buldun merkezi ???
Kızlar çok kötüyüm.Maalesef test günüm bile gelmeden kanamam başladı.Yarım saat içinde başlayan bir kasık arısıyla birlikte kanamam başladı.erken değil mi neden böyle oldu.
Koyu kırmızı peçete baya geldi.Kasıklarımda ağrıyor zaten.Benim hiç bir umudum kalmadı.Çok üzgünüm ne kadar kendimi olumsuza alışatırmaya çalıştısamda hiç faydası yokmuş anladım bunu.Çok üzgünüm ....
1.derece hemoroid var icerde dedi, ama disarda bisi yoktu.
Canım nasıl bir kanama Doktorunu aradınmı belki bir iğne falan söyler
Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzzVarmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr Eki Görüntüle 381974
Kızlaarrr regl sancılarım başladııı
sanki doğum sancılarım başladı der gibi oldu
bu demek oluyo kiii perşembe daktırdayımmm ve diğer iğneme başlıyorumm..
sonra gelsin opu ve transfer
kasıklarımın ağrısıyla kalmam inşallahhh kırmızılarıda bekliyorum burdan kendilerine duyurulur
Kizlar Ben geldim opum oldu once esimi aldilar mikroteseye gerek kalmadi tesa Ile sperm Bildhalter benide Saat 12:30 opuya aldilar 12 Tane yumosum toplandi COk agrim var Ama yemek yedikten snr ilaclarimi alacam ve hemen yatacam sizi coooooook seviyorum
canım beniimmm
hadi sen hamilesin de duygulu geziyon bana noluyoooo anlamadım...
iğne vuruyorum,mesaj yazıyorum,kuran okuyorum,yemek yapıyorum,tv ye bakıyorum ve ben bunları yaparken çoğu zaman ağlarken kendimi buluyorum bu ara...iyide ben bu lucrini ilk tedavimde de kullandım o zaman bişi olmadıda şimdimi yan etki yaptı yaniii
yarına bişeyin kalmaz canım..
yat dinlen bol bol...
Kızlar ii akşamlar. Aşılamada yedinci gunüm bitio. Bugün kan testi yaptım. Sonuc 43.6 lab. Aradım yüksek olasılık tutmuş Dio. Yarın tekrar yapicam. Lütfen yorum yapın(((
Kizlar herkese iyi aksamlar, bu 2 gun cokkkkk yogun gecti, malum yarin transferim var ve isyerinde herseyi duzene koyup yetistirmem gerekti. O yuzden pc basina bile oturamadim dogru duzgun. Bugun de aksam 6 itibariyle tatile girdim 6 gunlugune. Evi hazirlamaya calisiyorum transfer sonrasi icin. Allah razi olsun annecigim sebze yemekleri yapip gondermis kabiz olmiyim diye, bir de kalbini kirdim kadincagizinneyse sonra aradim hallettim.
selam canim ozelden yazarmisin ilac isimlerini?
Sagol canim, heyecanla karisik korku var icimde. Yarin ogle saatlerinde olacak hayirlisiyla. Su anda kac embrio var ne durumdalar bugun itibariyle hic bilmiyorum, umarim her ihtimale karsi dondurulmusum kalir...
nasılsınız güzeller???
ne durumdasınız??
inşallah keyifleriniz yerindedir
benim kocişko maça gitti..yarım saate gelir yemek faslımız var..bende bir uğrim dedim arkadaşlarımın yanına
Kızlar çok kötüyüm.Maalesef test günüm bile gelmeden kanamam başladı.Yarım saat içinde başlayan bir kasık arısıyla birlikte kanamam başladı.erken değil mi neden böyle oldu.
Koyu kırmızı peçete baya geldi.Kasıklarımda ağrıyor zaten.Benim hiç bir umudum kalmadı.Çok üzgünüm ne kadar kendimi olumsuza alışatırmaya çalıştısamda hiç faydası yokmuş anladım bunu.Çok üzgünüm ....
insallah bizim totolar hamileliğimizde sorun çıkarmaz güzelim...
canım dr. unu hemen ara lütfen....belki.. bebişinin sana tutunmasını kolaylaştıracak bir şeyler önerir...
aramadım canım .Aramam gerekiyor mu bilmiyorum.Baya bildiğin koyu kırmızı bir kanama .off off ne yapmalıyım bilmiyorum
merhaba kızlar;
bugün doktora gittim sadece 7 yumurta var.. perşembe gene kontrole gideceğim. gerçekten çok stresli bir dönem allah hepimizin yardımcısı olsun:18:
Aradım canım şimdi.Test gününü bekliycez dedi kanama artmazsa sorun yok dedi.Şu anda gebelik yok diyemeyiz dedi.İlaçlarını kullanmaya devam etmemi söyledi.Allahım inşallah artmaz kızlar benim için dua edin lütfen..
bebekin çook güzel ama ben biliyorum senin bebişin çok daha güzel olacak gören biblo zannedecek
hadi inşallah bir an önce gelir canım benim ki bugün itibari ile geldi yarın dr gidecem allah izin verirse perşembe gonal f ve korkulu ruyam menagona başlarımmm.....
hayırlı olsun seloooom gelsin bebişler ...... bizde seni çook seviyoruzz.....
canım bende öyleyimmm bi tedavim başlayacak diye seviniyorum neşe içinde şarkı söylerken gözüm doluyor ağlıyorummm çok ngereksiz şeylere bile ağlar oldum sonumu hiç iyi görmüyorum zaten karnımda hemen şişti bide dün rüyamda bebek falan görmüştüm iki hamile haberi aldım allahım evlatlarını onlara bağışlasın bizlere de versin o zengin hazinesindennn
yorumlayalım canım sen hamil(esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
hakkında hayırlısı olsun canımm bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun biz egunal ile opuya girecekken sen hamiş haberini verip bize moral verecen inşallah....
hoşgeldiiin canımmmmm...........
canım kanama çok mu ne renk be dr. aradın mı
merhaba kızlar;
bugün doktora gittim sadece 7 yumurta var.. perşembe gene kontrole gideceğim. gerçekten çok stresli bir dönem allah hepimizin yardımcısı olsun:18:
Aradım canım şimdi.Test gününü bekliycez dedi kanama artmazsa sorun yok dedi.Şu anda gebelik yok diyemeyiz dedi.İlaçlarını kullanmaya devam etmemi söyledi.Allahım inşallah artmaz kızlar benim için dua edin lütfen..
hic sorma odum kopuyor :18:
merhaba kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?