oyy oyyy kıyamammm sana bennnnnn...Valla şu kendin içinde bir hesap yapp bakeemmmm kaç nisana geliyoo test tarihinnnnn..Benn yanında olmak istiommm yaaa kim beni ankaraya atsaaaaaaa...
ben senin elinden gelen herşeyi yerim...çürüsede koksada...
valla bende yazarken duygulandımmm ve hala da öleyim gözlerim dolu dolu şu an...biri dokunsa fena salacak bi haldeyim
Ohh şükür canımmm atlattınnn opuyuuu..Hadi yarın inş hayırlı haberler gelirr bebişlerindenn..Bu gece aşşkk gecesii onlarınn..
Kız sana kurban olsun bu bebişlerrrrr..Alırıımmm ben sanaaaadaa nasıll ulaştırırırm orasıı meççhullll
ah canıımmm benimmm demek yanımda olmak istiyonnn...
du bi hesaplatım...5 nisanda diğer iğneye başlasam 8 gün vursam 14 nisan gibi opum olur..transferim 3.gün transferi olacak o kesin 17 nisan da transfer desek koy 12 gün üstüne 29-30 nisanda yani nisanın sonunda test sonucum belli olur demek bu...
kurban olurum sana benn yaaa
Sagol canım benim insallah ama ben varya çok zor yürüyorum çok ağrım vardı insallah yarın daha iyi olurum
ah canıımmm benimmm demek yanımda olmak istiyonnn...
du bi hesaplatım...5 nisanda diğer iğneye başlasam 8 gün vursam 14 nisan gibi opum olur..transferim 3.gün transferi olacak o kesin 17 nisan da transfer desek koy 12 gün üstüne 29-30 nisanda yani nisanın sonunda test sonucum belli olur demek bu...
Sagol canım benim evet ask yasıyorlar insallah bana ulaştırmak için Orhangazi'nin adresini vermem lazım sana anca öyle ulaşır bana 1 hafta daha buradayım ben
Bol bol bebisler olur insallah camım benim ve son tedavin olur insallah
canım beniimmm
hadi sen hamilesin de duygulu geziyon bana noluyoooo anlamadım...
iğne vuruyorum,mesaj yazıyorum,kuran okuyorum,yemek yapıyorum,tv ye bakıyorum ve ben bunları yaparken çoğu zaman ağlarken kendimi buluyorum bu ara...iyide ben bu lucrini ilk tedavimde de kullandım o zaman bişi olmadıda şimdimi yan etki yaptı yaniii
yarına bişeyin kalmaz canım..
yat dinlen bol bol...
canım beniimmm
hadi sen hamilesin de duygulu geziyon bana noluyoooo anlamadım...
iğne vuruyorum,mesaj yazıyorum,kuran okuyorum,yemek yapıyorum,tv ye bakıyorum ve ben bunları yaparken çoğu zaman ağlarken kendimi buluyorum bu ara...iyide ben bu lucrini ilk tedavimde de kullandım o zaman bişi olmadıda şimdimi yan etki yaptı yaniii
yarına bişeyin kalmaz canım..
yat dinlen bol bol...
tamamm adamın beynini yemeye başlıyımm anca etki ederrrrhatta etmeyebilirdeee olsunn hayalide güsell..Valla pzitifte olsa negatiftee sarılıppp ağlaşcağımız için yanında olmak çok isterdimm.....
Amiinn inşallah canım..
önce senden güzel haberi alalım sonra ben bombayı patlatayım dimiii
Aynen öyle yapıyorum suan yattım yerden yaziyorum:119::119::119::119:
anne olmaya hazırlanıyo vucudun bu sefer olacakk inşallah o yüzden duygusalsıın bitanem bu bile belirtidir belki
evet merhem fitil ve müsil gibi bir şey verdi canım...Hadii yaaa nasıl iyileştireceksin peki canımm.Merhem falanmı verdi doktorrr..Çokkk geçmiş olsun bu aradaaa..
Ben de bir kere gitmistim hemoroid icin, cok rahatsiz olmustum, yurt disindaydim ve Dr genc bir adamdi. Yasli falan olsa yine idare ederdi ama kadin dr en rahati hemoroid konusunda. Jinekolog konusunda fark etmez kadin-erkek dr.
Canim sana ne ilac verdiler catlak icin?
Kizlar iyi aksamlar herkese, bugun fazla ugrayamadim cok yogundu is. Ogleden sonra kk de bakim varmis, ugradim ama sayfalara ulasamadim.
Nasilsiniz???????????
Benim heyecanim artiyor, transfere 1 gun kaldi
Cnm gidicem dıyordu yarım ağızla şimdi gitmem ben bakarım sanadiyor yandimm benEvet bebeğim şükür iyidi ben artık teyzesi onu hissediyorum Dr amcamız normal dedi
tamamm adamın beynini yemeye başlıyımm anca etki ederrrrhatta etmeyebilirdeee olsunn hayalide güsell..Valla pzitifte olsa negatiftee sarılıppp ağlaşcağımız için yanında olmak çok isterdimm...
Sen at bana özelden bitanemmm ben yollarrımm ..sen şimdi istanbuldasın dimiii... orhangaziye mi geçip almanya yapıcannn..
ben yattığını göremiyomm ama yapraklarla oynuyosunnn :119:
İnşallah canım Allahın izniyle olacak bu kez içimde hiç kötü bişi yok...
arkadaslar tüp bebek ücreti ne kadar biliyomusunuz
kızlar ben geldim.... nasılsınız bakalım?
Hiç gülesim yoktu çok yasa sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?