Tüp Bebek Günlüğümüz !

oyy oyyy kıyamammm sana bennnnnn...Valla şu kendin içinde bir hesap yapp bakeemmmm kaç nisana geliyoo test tarihinnnnn..Benn yanında olmak istiommm yaaa kim beni ankaraya atsaaaaaaa...

ah canıımmm benimmm demek yanımda olmak istiyonnn...
du bi hesaplatım...5 nisanda diğer iğneye başlasam 8 gün vursam 14 nisan gibi opum olur..transferim 3.gün transferi olacak o kesin 17 nisan da transfer desek koy 12 gün üstüne 29-30 nisanda yani nisanın sonunda test sonucum belli olur demek bu...

Sagol canım benim evet ask yasıyorlar insallah bana ulaştırmak için Orhangazi'nin adresini vermem lazım sana anca öyle ulaşır bana 1 hafta daha buradayım ben

Bol bol bebisler olur insallah camım benim ve son tedavin olur insallah

kurban olurum sana benn yaaa

canım beniimmm
hadi sen hamilesin de duygulu geziyon bana noluyoooo anlamadım...
iğne vuruyorum,mesaj yazıyorum,kuran okuyorum,yemek yapıyorum,tv ye bakıyorum ve ben bunları yaparken çoğu zaman ağlarken kendimi buluyorum bu ara...iyide ben bu lucrini ilk tedavimde de kullandım o zaman bişi olmadıda şimdimi yan etki yaptı yaniii

Sagol canım benim insallah ama ben varya çok zor yürüyorum çok ağrım vardı insallah yarın daha iyi olurum

yarına bişeyin kalmaz canım..
yat dinlen bol bol...

tamamm adamın beynini yemeye başlıyımm anca etki ederrrr hatta etmeyebilirdeee olsunn hayalide güsell..Valla pzitifte olsa negatiftee sarılıppp ağlaşcağımız için yanında olmak çok isterdimm...

Sagol canım benim evet ask yasıyorlar insallah bana ulaştırmak için Orhangazi'nin adresini vermem lazım sana anca öyle ulaşır bana 1 hafta daha buradayım ben

Sen at bana özelden bitanemmm ben yollarrımm .. sen şimdi istanbuldasın dimiii... orhangaziye mi geçip almanya yapıcannn..

Aynen öyle yapıyorum suan yattım yerden yaziyorum:119::119::119::119:

anne olmaya hazırlanıyo vucudun bu sefer olacakk inşallah o yüzden duygusalsıın bitanem bu bile belirtidir belki

tamamm adamın beynini yemeye başlıyımm anca etki ederrrr hatta etmeyebilirdeee olsunn hayalide güsell..Valla pzitifte olsa negatiftee sarılıppp ağlaşcağımız için yanında olmak çok isterdimm.....

aaaa yanlış hesaplamışımm ben 22 nisan pazar sabah saat 10 da benim test zamanımmm sen o zaman gel hi hi hiiii

Aynen öyle yapıyorum suan yattım yerden yaziyorum:119::119::119::119:

ben yattığını göremiyomm ama yapraklarla oynuyosunnn :119:

anne olmaya hazırlanıyo vucudun bu sefer olacakk inşallah o yüzden duygusalsıın bitanem bu bile belirtidir belki

İnşallah canım Allahın izniyle olacak bu kez içimde hiç kötü bişi yok...

Hadii yaaa nasıl iyileştireceksin peki canımm.Merhem falanmı verdi doktorrr..Çokkk geçmiş olsun bu aradaaa..
evet merhem fitil ve müsil gibi bir şey verdi canım...

krem verdi fitil verdi... adlarını mı soruyorsun canım.. yazarım istersen özelden..

Kizlar iyi aksamlar herkese, bugun fazla ugrayamadim cok yogundu is. Ogleden sonra kk de bakim varmis, ugradim ama sayfalara ulasamadim.
Nasilsiniz???????????
Benim heyecanim artiyor, transfere 1 gun kaldi

ayyyy hadi bakalım hayırlısı....

Cnm gidicem dıyordu yarım ağızla şimdi gitmem ben bakarım sanadiyor yandimm ben Evet bebeğim şükür iyidi ben artık teyzesi onu hissediyorum Dr amcamız normal dedi

çok sevindim canım... her şeyin iyi olmasına... o hissi iyi bilirim... bazen insanlara git diyemezsin ve onlarda senin yalnız kalmak istediğini düşünmezler...insallah ben hiç bir zaman böyle olmayayım...

Yarın Orhangazi'ye gececem Perşembe muane için istanbula gelecem snr doncem ve transfer istanbulda olcam iki gün dinlendikten snr almanyaya gececem tatlım suan orhandazinin adresini bilmiyorum yarın bildiririm insallah coooook tatlisin öpesim geldi

arkadaslar tüp bebek ücreti ne kadar biliyomusunuz

özelde yaptıracaksan en az 5000 tl ilaçlar hariç...
devlet veya üniversite hastanesinde yaptıracaksan raporsuz ilaçlar içinde 4000 tl yi geçmez...raporlu da 3000 tl yi geçmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…