Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaa yanlış hesaplamışımm ben 22 nisan pazar sabah saat 10 da benim test zamanımmm sen o zaman gel hi hi hiiii

sen ne fenaaasınnn varryaaaaaaaaaaaaaaa..zilliiiii demekk gelldii içimdennnnn

hımm anladım canımmmm..Sende bayağı uğraşıyorsun yawwww gerçektennn ordan oraya....İnş sonu güsel olsun canımmm..Öp benii öpppp ohhh missss

iyi diyelim iyi olsun canım.. arkadaşla sahil kenarında oturduk... eve geldim şimdi... sizlerleyim...

aşkısıı bu arada sen benim çektiğim nişan fotolarını görüp yorum yapmadınnn..3 tane koymuştummm..aşşkk oll yaniiiii

aaa zilliyimdirr bak

aşkısıı bu arada sen benim çektiğim nişan fotolarını görüp yorum yapmadınnn..3 tane koymuştummm..aşşkk oll yaniiiii

neeyyy görmedim bi bakiimmm hemen...

gördüm aşkısııı çok güzellerrr...
ama sen çektiğin için...
hem arkadaşınıda hiç beğenmedim en yakın arkadaşın olduğu içinn hııhhh

Kızlar ii akşamlar. Aşılamada yedinci gunüm bitio. Bugün kan testi yaptım. Sonuc 43.6 lab. Aradım yüksek olasılık tutmuş Dio. Yarın tekrar yapicam. Lütfen yorum yapın(((

Kızlar ii akşamlar. Aşılamada yedinci gunüm bitio. Bugün kan testi yaptım. Sonuc 43.6 lab. Aradım yüksek olasılık tutmuş Dio. Yarın tekrar yapicam. Lütfen yorum yapın(((

Maşallahhh 7.gün bi deee süüpperrrr HAMİLESİİNNNN ilk aşılama bebeğimiz senden geldiii..
çok tebrik ederim canımmm...

Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032 Eki Görüntüle 382032

egunal o zaman bişey daha sorabilir miyim.adetliyken vajinal ovül kullanılırmı biliyomusun.çok aradım nette cvp bulamadım

Walla bilmiom yaaa. Kimyasal gebelik felan olurmu die korkuyorum. Oyuzden kesin konuşamıyorum. Bugünlerde deger tutmasa kaç çıkar kızlar??

Walla bilmiom yaaa. Kimyasal gebelik felan olurmu die korkuyorum. Oyuzden kesin konuşamıyorum. Bugünlerde deger tutmasa kaç çıkar kızlar??

7.günde bu kadar yüksek çıkmaz kimyasal falan değil bence 2 gün sonra bi test daha yaptır 2 ye katlanmışsa için rahat eder.

yara vardı dondurdu yarayı.sonra 2 farklı fitil verdi.biri bitti diğerine basladım.3 tane kullandım adet oldum.ama doktor prof hiç bişey demedi.bu ilaç o bölgede yeni dokuların oluşması içinmiş.

kızlar ben mutfağa geçiyorum...
yemek işine girişeyim ilk fırsatta aranızdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…