aaaa yanlış hesaplamışımm ben 22 nisan pazar sabah saat 10 da benim test zamanımmm sen o zaman gel hi hi hiiii
Yarın Orhangazi'ye gececem Perşembe muane için istanbula gelecem snr doncem ve transfer istanbulda olcam iki gün dinlendikten snr almanyaya gececem tatlım suan orhandazinin adresini bilmiyorum yarın bildiririm insallah coooook tatlisin öpesim geldi
iyi diyelim iyi olsun canım.. arkadaşla sahil kenarında oturduk... eve geldim şimdi... sizlerleyim...
sen ne fenaaasınnn varryaaaaaaaaaaaaaaa..zilliiiii demekk gelldii içimdennnnn
hımm anladım canımmmm..Sende bayağı uğraşıyorsun yawwww gerçektennn ordan oraya....İnş sonu güsel olsun canımmm..Öp benii öpppp ohhh missss
aşkısıı bu arada sen benim çektiğim nişan fotolarını görüp yorum yapmadınnn..3 tane koymuştummm..aşşkk oll yaniiiii
egunal tesekkur ederim bilgin için.sağol
deniz havası aldımm diyosunn yaneee..ohhh sefann olsunn defnellmaaaaaacımmmm..
Kızlar ii akşamlar. Aşılamada yedinci gunüm bitio. Bugün kan testi yaptım. Sonuc 43.6 lab. Aradım yüksek olasılık tutmuş Dio. Yarın tekrar yapicam. Lütfen yorum yapın(((
Kızlar ii akşamlar. Aşılamada yedinci gunüm bitio. Bugün kan testi yaptım. Sonuc 43.6 lab. Aradım yüksek olasılık tutmuş Dio. Yarın tekrar yapicam. Lütfen yorum yapın(((
egunal o zaman bişey daha sorabilir miyim.adetliyken vajinal ovül kullanılırmı biliyomusun.çok aradım nette cvp bulamadım
egunal o zaman bişey daha sorabilir miyim.adetliyken vajinal ovül kullanılırmı biliyomusun.çok aradım nette cvp bulamadım
Walla bilmiom yaaa. Kimyasal gebelik felan olurmu die korkuyorum. Oyuzden kesin konuşamıyorum. Bugünlerde deger tutmasa kaç çıkar kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?