valla görüyormusunuz 2500 e 2 sayfa kaldı herkes yatayiii..ben oturdum siz de oturun taam mı?bu sefer tam zamanında çekecem halayıııııııı
akasya mendilleri hazırla halay var bacııııımmmmmmmmmmmm
bende de tam dısı polat alemdar olur cekılın ulenhoşgeldinnn gözüümmm
birazdan kurtlar vadisine bağlayacaz biri heyyytttt ben geldim der öteki gözümm falan bu ne yaaa...halbu ki biz hürrem tadında bir topiğizdoğurmaya çalışan,halvet günlerini bekleyen cariyelerin topiğiz dimi amaa...ne uzattım heee
sagol canım allah razı olsun gercekten cok etkılendım hala ıcım pır pır edıyor sen nerelısın bebısiyiyiz su cum yine herşey vaar topikte :)) bu arada sabahtan beri aklımdasın telden yazamadım geç oluyor ama idare et rüyandan etkilendim canım allah gerçeğini versin hemde sorunsuz bir şekilde bide b iz hemşehrimiyiz
bende öle düşünüyorum ama kızların harekete geçmesi lazımmm
bende de tam dısı polat alemdar olur cekılın ulenhoşgeldinnn gözüümmm
birazdan kurtlar vadisine bağlayacaz biri heyyytttt ben geldim der öteki gözümm falan bu ne yaaa...halbu ki biz hürrem tadında bir topiğizdoğurmaya çalışan,halvet günlerini bekleyen cariyelerin topiğiz dimi amaa...ne uzattım heee
sagol canım allah razı olsun gercekten cok etkılendım hala ıcım pır pır edıyor sen nerelısın bebısiyiyiz su cum yine herşey vaar topikte :)) bu arada sabahtan beri aklımdasın telden yazamadım geç oluyor ama idare et rüyandan etkilendim canım allah gerçeğini versin hemde sorunsuz bir şekilde bide b iz hemşehrimiyiz
bende de tam dısı polat alemdar olur cekılın ulen
sagol canım allah razı olsun gercekten cok etkılendım hala ıcım pır pır edıyor sen nerelısın bebıs
bende de tam dısı polat alemdar olur cekılın ulen
sagol canım allah razı olsun gercekten cok etkılendım hala ıcım pır pır edıyor sen nerelısın bebıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?