wofff süpersinn canım yaa maşallah kızzz...devam devamm devamm..ohh yaza ıncecık kız olarak gircen deseneee tebriklerrrr
canım ağrıların nasıl olduu yaa gece doktora falan gittin mii?????
Eki Görüntüle 382316 herşey gönlünüzce olsunn..
Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun
Ağrım var ilaç alıyorum ateşim yok normalde tuvalete çıkıyorum ama karnım ağrıyor feci
ayy insallh canım benımmm eger vazgecıp saldırmazsamm yemeklere.... zayıflık herzamann guzel yaa asırı olmadıkcaaa
Gitmedim canım hap aldım ağrılarım biraz şimdi daha yeni yine birtane daga aldım
Ben biraz dinlenim kızlar snr yine girerim uyaninca gece uyuyamadim fazla Esim az snr doktoru ariycak size haber veririm sonucu alır almaz
ne güzel bir sürü hamişiniz olmuş.. Allah hepsine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Allahım ben dahil diğerlerine de versin..
muhakkak Konyadan da arkadaşlar vardır siz hangi merkezleri tavsiye ediyorsunuz konyada kızlar??
Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2500 sayfayıda devirdik gene şşampıyon akasya kutluyorum canım seniii öpüldünnnnnnnn
Ben biraz dinlenim kızlar snr yine girerim uyaninca gece uyuyamadim fazla Esim az snr doktoru ariycak size haber veririm sonucu alır almaz
günaydınnn milföylü nutellaa sarmalarımm bugunnn nasılsınızsizi sıcacık bı künefeyi özledıgım kadar özledımmm yada bol tereyaglı bı iskenderi.... rejım devam edıyoooooooooooooooooo 7. günnn 2 kılo verdım yılmak yok yola devammmm 57 olana dekkkkkkk insalhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 382316 herşey gönlünüzce olsunn..
Günaydın kızlar.. Bugünümüz sağlıklı, mutlu, bol kazançlı veeee bol hamişli olsun...
hoşgeldin cicimm nasılsn?
Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzzVarmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr Eki Görüntüle 381974
hepiciğinize günaydın beyaaaaa
guzel bır gun olsun bizler içinnnnnn..
ıyıdır tatlım senden naberrrrrrrrr
iyi cnm bende napayım geldık gene iş yerınee :)
napcan calısmak lazım cnm....
ıyı olda sevındım kuzummm
ayyy hafta sonu olsun ya ben dınlenmek ıstıyommmmmm
ayy dınlenmek mıı dedınn h.sonu bize misafirler gelcek yaa..bnm ıcınde dınlen cnmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?