Tüp Bebek Günlüğümüz !

acık öğretim mı okuyor esın canm? hee boşver kızım gelmesın sende annenle ablanlarla başbaşa oturursun azıcıkk ne guzel iştee.... (bence)

acık öğretim mı okuyor esın canm? hee boşver kızım gelmesın sende annenle ablanlarla başbaşa oturursun azıcıkk ne guzel iştee.... (bence)

Evet cnm acık ogretım işletme...
ya gıdecem sonra aksama almaya gelecek yada pazar gel dıycek ama pazarda sınav var halıyle ya evet rahat edıcem ama ben oda olsun ıstıyom ama bı ayar yapcam olmazsa ...
c.tesı aksamı kandırım 2 saatte olsa gıdelım dıycem bakalım kuzum kısmet

hmm anladım cnmm...pekı madem sen bı ayar yapp bakalımm ama iyi ayarlaa hee

Günaydınnn canım arkadaşlarım...
Topik açık ama yazamıyorum annemdeyim işlerim var biraz...
ilk fırsatta aranızdayım...

Günaydınnn canım arkadaşlarım...
Topik açık ama yazamıyorum annemdeyim işlerim var biraz...
ilk fırsatta aranızdayım...

hee anladım cnm bende bu kız nerde dıyorum yaa..pekı gorusurukk...

günaydın güzeller
beni bahar çarptı galiba sürekli uyuyorum 3-4 gündür

ohh uyu uyu sekerımm yarasınn sızee :)

Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun

Canim Benim Sana bol sanslar diliyorum zorunsuz Bir Transfer yasarsin senin Icin dua edecem kac gunluk bebis Transfer olacakti????

Canim Benim sen hangi memorialdeydin ????? Sislimi???? Aslinda ayni Gun olacakti Senle Benim opum Ama doktorum birgun fazladan uzatti Sana kac gunluk Transfer edilecek????

kızlar tüp bebek sürecinde sigara kullanan varmı aranızda varsa yumurta kaliteleriniz nasıldı acaaba
bi türlü bırakamıyorum stres oldukça daha çok içiyorum sorun eşimde derken benimde yumoşlar vitaminsiz olcek

Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyor Gidicem demesi bile beni cok mutlu etti. Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi

Canim Benim sigarayi birak derim cunku yumoslari etkiliyebilir hem strese gerek yok Ben Igne Donemimde COk gezdim son Iki Gun kimirdiyamadim arilardan suan yatiyorum positif dusun ve biran once birak Canim Benim

Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyor Gidicem demesi bile beni cok mutlu etti. Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi

Senin kaynanayi yirtasim geldi valla o hazirlasin kahvaltiyi sen dinlen yahuuuuu

Slm arkadsm tedavin hyrli olsun oncelikle sigara icmk tabiki kotu ama ben hep ictim tedavimde hatta transfer sonrasi 5.gundn sonra ictimkahve ile ben cok stresli bir yapum var icime cok atiyorum ama bebegimin bnm le oldugunu ogrenince birdaha hic icmedim tek sir bence raht olmak rabbimde ol dedimi oluyor cnm bndn 15yumurta toplanmisti fakt ben dusuk doz igne kullndim pko var ohss olmamdn korkmustu dr um hyrli olsun sikma kendini bende senin gibiydim insallhsonuc pozitf olucak senin icinde

Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun

HAyırlısı ile bebişini göbüşüne alıp gelicen canımmmmm..Dualarımız seninle......

Ben biraz dinlenim kızlar snr yine girerim uyaninca gece uyuyamadim fazla Esim az snr doktoru ariycak size haber veririm sonucu alır almaz

Selooooooooo canım ağrıların hafiflemiştir inş..Merkezden haber gelmemiş galibaa..Hadi hayırlısı canımmm inş hepsi döllenmiştir yumoşlarınnn..

Senin kaynanayi yirtasim geldi valla o hazirlasin kahvaltiyi sen dinlen yahuuuuu
Ahh selom ahh yetis walla gelde yirt pek bir makbule gecer cnm bnm bizimki asil osmanli kadini zavalli hizmetcilerle buyumus sanki hersey eline istiyr tam 11gundr onune koyup onumdn aliyrm cumrtesi annemdeydik orda biraz dolandim pazartesi pempe lekem geldi ya bana diyrki annende cok ayakta kaldin ondandir agzina yapistrasim geliyr annm herseyi elime veriyor sakin ayakta drma diyr ama kendisine gunlerdr hizmet ediyorum arti cenesi stress tn geldi benim kanamm dedim yok cnm ne stresin var herseyin var iste dediAy daha neler yazsam varya hep birlikte gelir doversiniz kadini

Canim Benim sigarayi birak derim cunku yumoslari etkiliyebilir hem strese gerek yok Ben Igne Donemimde COk gezdim son Iki Gun kimirdiyamadim arilardan suan yatiyorum positif dusun ve biran once birak Canim Benim

tek belam bu canım nası bir illetse içmicem diyorum on dakka sonra krize giriyorum bide şu anki extra large stres iyice körüklüyo şöle bi midem bulansa falanda kessem diye dua ediyorum ama nerdeeeeeee

maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin sana
15 yumurta baya iyimiş, bende pco falan yok cerrahpaşada bi aşılama yaptırdım 75 ml gonal f vurdum 5 gün ona rağmen hafif ohss oldum geçen ay şimdi dinlenmedeyim, beni nası ohss yaptılar yada vücudum nası becerdi bunu hala anlamıyorum çünkü olabilicek kşiler sınıfına girmiyorum ne pcom var ne yaşım ileri saat gibi olan yumurtalıklarım balon gibi olmuş bide şimdi bekleki düzelsinler

Biraz Hafifledi Canim Benim telimiz kapandi esim actirmaya gitti Az. Snr Haber gelir insallah dollenmistir nasip artik

valla kariyi doverim Ben Benim kaynana bana Bisey demisti Marino Achimen cikan lafla yerden yere vurdum valla ohhhhh Cañons deysin dedim bidahada fazla yuz vermedim simdiden battaniye oruyormus bebis Icin gerek yok dedim den onu kizina ver dedim

ay bu ne yaa ne biçim kadın mahsus yapıyo sanki kusura bakmada gıcık oldum getirsene sen onu buraya okkalı bi iki laf edem ona
senide sabrından dolayı tebrik ediyorum hem hamile olcam hemde ona hizmet edicem yok yaaa pabucumu alır yani onun sana hizmet etmesi gerek yirim öle kaynanayı

tek belam bu canım nası bir illetse içmicem diyorum on dakka sonra krize giriyorum bide şu anki extra large stres iyice körüklüyo şöle bi midem bulansa falanda kessem diye dua ediyorum ama nerdeeeeeee

Canim Benim strese girdinde derin nefes al ve sigarayi dusunme guzel Seyler dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…