valal cnm yıne ıkgun 6:30 da kalkıcam esımın sınavı var onla gıdıcem fln ctesı anneme ablamalr gelcek oarayad gıtmem lazım nasıl olcak bılmıyom esım gıtmem dınlencem gelınce dıyor bende onsuz sıtemıyom bakalım artıkınnnnn
acık öğretim mı okuyor esın canm? hee boşver kızım gelmesın sende annenle ablanlarla başbaşa oturursun azıcıkk ne guzel iştee.... (bence)
Evet cnm acık ogretım işletme...
ya gıdecem sonra aksama almaya gelecek yada pazar gel dıycek ama pazarda sınav var halıyle ya evet rahat edıcem ama ben oda olsun ıstıyom ama bı ayar yapcam olmazsa ...
c.tesı aksamı kandırım 2 saatte olsa gıdelım dıycem bakalım kuzum kısmet
Günaydınnn canım arkadaşlarım...
Topik açık ama yazamıyorum annemdeyim işlerim var biraz...
ilk fırsatta aranızdayım...
günaydın güzeller
beni bahar çarptı galiba sürekli uyuyorum 3-4 gündür
Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun
kızlar tüp bebek sürecinde sigara kullanan varmı aranızdavarsa yumurta kaliteleriniz nasıldı acaaba
bi türlü bırakamıyorum stres oldukça daha çok içiyorum sorun eşimde derken benimde yumoşlar vitaminsiz olcek
Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyorGidicem demesi bile beni cok mutlu etti. Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi
Slm arkadsm tedavin hyrli olsun oncelikle sigara icmk tabiki kotu ama ben hep ictim tedavimde hatta transfer sonrasi 5.gundn sonra ictimkahve ile ben cok stresli bir yapum var icime cok atiyorum ama bebegimin bnm le oldugunu ogrenince birdaha hic icmedim tek sir bence raht olmak rabbimde ol dedimi oluyor cnm bndn 15yumurta toplanmisti fakt ben dusuk doz igne kullndim pko var ohss olmamdn korkmustu dr um hyrli olsun sikma kendini bende senin gibiydim insallhsonuc pozitf olucak senin icindekızlar tüp bebek sürecinde sigara kullanan varmı aranızdavarsa yumurta kaliteleriniz nasıldı acaaba
bi türlü bırakamıyorum stres oldukça daha çok içiyorum sorun eşimde derken benimde yumoşlar vitaminsiz olcek
Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun
Ben biraz dinlenim kızlar snr yine girerim uyaninca gece uyuyamadim fazla Esim az snr doktoru ariycak size haber veririm sonucu alır almaz
Ahh selom ahh yetis walla gelde yirt pek bir makbule gecer cnm bnm bizimki asil osmanli kadini zavalli hizmetcilerle buyumus sanki hersey eline istiyr tam 11gundr onune koyup onumdn aliyrm cumrtesi annemdeydik orda biraz dolandim pazartesi pempe lekem geldi ya bana diyrki annende cok ayakta kaldin ondandir agzina yapistrasim geliyr annm herseyi elime veriyor sakin ayakta drma diyr ama kendisine gunlerdr hizmet ediyorum arti cenesi stress tn geldi benim kanamm dedim yok cnm ne stresin var herseyin var iste dediSenin kaynanayi yirtasim geldi valla o hazirlasin kahvaltiyi sen dinlen yahuuuuu
Canim Benim sigarayi birak derim cunku yumoslari etkiliyebilir hem strese gerek yok Ben Igne Donemimde COk gezdim son Iki Gun kimirdiyamadim arilardan suan yatiyorum positif dusun ve biran once birak Canim Benim
Slm arkadsm tedavin hyrli olsun oncelikle sigara icmk tabiki kotu ama ben hep ictim tedavimde hatta transfer sonrasi 5.gundn sonra ictimkahve ile ben cok stresli bir yapum var icime cok atiyorum ama bebegimin bnm le oldugunu ogrenince birdaha hic icmedim tek sir bence raht olmak rabbimde ol dedimi oluyor cnm bndn 15yumurta toplanmisti fakt ben dusuk doz igne kullndim pko var ohss olmamdn korkmustu dr um hyrli olsun sikma kendini bende senin gibiydim insallhsonuc pozitf olucak senin icinde
Biraz Hafifledi Canim Benim telimiz kapandi esim actirmaya gitti Az. Snr Haber gelir insallah dollenmistir nasip artikHAyırlısı ile bebişini göbüşüne alıp gelicen canımmmmm..Dualarımız seninle......
Selooooooooo canım ağrıların hafiflemiştir inş..Merkezden haber gelmemiş galibaa..Hadi hayırlısı canımmm inş hepsi döllenmiştir yumoşlarınnn..
valla kariyi doverim Ben Benim kaynana bana Bisey demisti Marino Achimen cikan lafla yerden yere vurdum valla ohhhhh Cañons deysin dedim bidahada fazla yuz vermedim simdiden battaniye oruyormus bebis Icin gerek yok dedim den onu kizina ver dedimAhh selom ahh yetis walla gelde yirt pek bir makbule gecer cnm bnm bizimki asil osmanli kadini zavalli hizmetcilerle buyumus sanki hersey eline istiyr tam 11gundr onune koyup onumdn aliyrm cumrtesi annemdeydik orda biraz dolandim pazartesi pempe lekem geldi ya bana diyrki annende cok ayakta kaldin ondandir agzina yapistrasim geliyr annm herseyi elime veriyor sakin ayakta drma diyr ama kendisine gunlerdr hizmet ediyorum arti cenesi stress tn geldi benim kanamm dedim yok cnm ne stresin var herseyin var iste dediAy daha neler yazsam varya hep birlikte gelir doversiniz kadini
Ahh selom ahh yetis walla gelde yirt pek bir makbule gecer cnm bnm bizimki asil osmanli kadini zavalli hizmetcilerle buyumus sanki hersey eline istiyr tam 11gundr onune koyup onumdn aliyrm cumrtesi annemdeydik orda biraz dolandim pazartesi pempe lekem geldi ya bana diyrki annende cok ayakta kaldin ondandir agzina yapistrasim geliyr annm herseyi elime veriyor sakin ayakta drma diyr ama kendisine gunlerdr hizmet ediyorum arti cenesi stress tn geldi benim kanamm dedim yok cnm ne stresin var herseyin var iste dediAy daha neler yazsam varya hep birlikte gelir doversiniz kadini
tek belam bu canım nası bir illetse içmicem diyorum on dakka sonra krize giriyorum bide şu anki extra large stres iyice körüklüyo şöle bi midem bulansa falanda kessem diye dua ediyorum ama nerdeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?