ben geldimm... yemeğimi hazırlayıp pc nin başına geliyorum...
hosgeldın kuzu ...
afıyet olsun nasılsın bakalımmmmmmmmm
iyiyim canım.. çok uykusuzum nedense...kocada yok yanımda ama...
sebze yiyom bol bol.. bağırsaklarım bayram etsin diye....
geldim geri........................
hoş deldinnnnnnnnnn
bak senı bekledım yaaaaaaaaaa
özletme kendini bebişim
işşallah buluşuruz yaa..bende ewde dğildim kaç gündür ütü yapcam yemek yapcam iş çokk:18:sana ii gezmeler canımm bende senii öpüyorummm
Hala aynı durumdayım canım kanamam koyu kırmızı kıvamda devam ediyor.Yarın gideceğim kan tahlii için ve dr la görüşcem.Bugün artık benim hiç umudum kalmadı zaten bugün konuştuğumda büyük ihtimale gebelik yok dedi.
tünaydın güzel anne adayları........
canım benimmmmm teşekkür ederim.....
gitmeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa ne olurrrrrrrrrrrrrrrr
detmeeeeeeeeeeeeeeee
maşşallah yumoşlarına..gelissinler güzel güzell
canım hiç aramadılar mı ya aramaları lazım aslında istersen sen bi ara
sen arasana cnm benım yaaaa
cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdidendemekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...
Sen arasına bana memorial siz arayın dedi sana demediler mı????? Bence ara
Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim
Slm kizlar benim yarin buyuk gun transferim olacak allahin izni ile
buradan transferi olacak arkadaslara transferden once enbiya suresinin 18 ve 19, ayetlerini okuyup oyle girsinler
Suan Icin canlarim 12 yumosumdan 9 tanesi dollenmis diger 3 tanesi kucuk oldu Icin dollenenemis cuma Gunu Tekrar ariycakmisim Yani kesinlikle 5 gün transfer yapılacak Allah nasip ederse insallah
hepsi öyle canım.. bende öyle düşünüyordum benimki hiç önemsemiyor diye...ama geçen dedi ki.. bunları hep benim yüzümden yaşıyorsun.... o an içim acıdı... hiç bir şey demedim sadece sıkı sıkı sarıldım ona.... ahhh.. yanımda olsada kocaman öpsem kocamı....
çünkü.... öğrencilerim bekliyor.. ikili öğretim benim okul.. o yüzden sabahçıyım ben.. erkenciyim yani....
merhaba herkesekeyifler nasıl?
ya bayanlar , beni bugün aramadılar... ben mi arasam diye zor tutuyorum kendimi, eşimde arama onlar arayacaktır diyor.. pazartesi toplandı yumoşlar.. bu durumda bugün 3. günleri oluyor değil mi? of çoluğumu çocuğumu bıraktım orada hiç içim rahat değil
cicibaby,hazalmert sizinde aynı gün opunuz oldu.. sizi bugün aradılar mı?
topik bugün hiç ilerlemiyoooooo
gülden gelsin hepinizi şikayet edicem.......
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
akasya1978, cicibaby, ecrin_mert+, cal, dzuhal, su1838, sblkmbsr, 35izmir, ekin0486, Masideaydn, zuzu25
yazdım tahtaya sizi
hoşgeldinnnnnn..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?