nazar değmesin aman
kaç taneee
ayyy... hadi bakalım tatlım... çok sevindim.... her şey güzel olacak Rabbimin izniyle....
ayyy sanki ben yaptırdım transferi...içim bi tuhaf oldu...
nazar değmesin allah tamamına erdirsin canım inşallah
eveett yoksun farkıda değilim sanmaaa...
senin dün randevun yokmuydu yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum...
geçmiş olsun,hayırlı olsun,sıkı sıkı tutunup hiç bırakmasınlar annelerinii...
sıkı sıkı tutunsunlar can bulsunlar annesinin göbeciğinde senin kuzular......
canım pregestanı belkide fitil vermiştir yada başka bir fitil... pıhtılaşma iğnesine gelince ben nereyi bulursam ordan yapıyom göbek kol bacak hepsi olur
Hayırlı olsun canım benim insallah bebislerin sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar seni geri sayım başladı senin için artık maşallah maşallah
Hiç ayrılmayın inşallah.... :)))
Canım yumoşlardan haberler güzell gelmişş.MaşallahhhhHeyecanlı bekleyişimiz sürecek bir kaç gün daha..Bu arada sen şişli memorialdamısınnn??Hangi doktorr de bakem banaaa İğneler konusunda hiç bir fikrim yok maalesefff:18::18::18::18::18:
ben ilk 3 ay pregestan fitil kullandım...
ohhhhh.... nihayet geri sayım başlıyo hayırlı uğurlu ve sonucu bebişli olur inşallah...............
evet canım ya.. yarın sende başlayacaksın Allah ın izniyle tedavine....
kızlar ben çıkıyorum.... tel geldi şimdi arkadaşlarımla buluşcam .. öptüm sizi....
Hepimiz için dua ediyorum Opu gunü var ya sabah ezanından snr bı güvercin kondu cama ve gür gür ses çıkardı esime dedimki bu güvercin şans getirecek bize dua ediyor bak dedim bana güldü hadi ordan dedi önce onu aldılar s
Azolu ya ameliyatsiz buldular duşun yani hep mikrotese deniyordu 10 dakikalık tesa ile bitti suan benden dinç valla benim hala karnım ağrıyor
Cuma gunü canım randevum.
Gecen cuma bebişimin kurduğu kampı gördük. Çok minikmis kampta kendisini göremedik. İnşallah bu cuma göreceğim.
Ben konuları okuyorum da yetişip cevap yazamiyorum. Çok hizlisiniz :))))
Takipteyiz sekerim... Tez zamanda bebeğine kavus inşallah....
Nur hanımı sectim ama değişik doktorlar muane etti yumurta toplamayida funda hanım yapmış ben onu istememiştim ama transfer icinde Semra kahramanı yada Nur hanımı istediği özellikle belirttim Sagol canım bu arada darısı sana insallah
selam kızlar ben geldiiiim.......
o kamp ziyaretinden haberim vardı canım ben yeni kamp ziyareti sorduydum aldım cevabımı
4 gündür topik çok yavaş aslında yetiştin yetiştin bu ara yoksa ucunu kaçırırsınn..
bebişlerinn sana sıkı tutunsunlar işşallah canımm...Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim
progestanları kendim vurmadım hemşire bi komsumuz wardı o yaptı.kalçadan oluo çünkü sende bi hastanede falan yaptır canım.Kizlar iğneler geldi ne kadar büyük iğne bunlar yaaaa çok ilaçta var iki ampul acıyacak valla esim ben budamam diyorsizler kendiniz mı vurdunuz????? Acil yardımmmm
Listelerin ilk sayfada olması takip acısından süper oldu. Eline saglık.
sana kırmızı çok yakışıyorr şekerimmmnası geçti günün bakiiimmm:18:
şekerim regl oldum ve yarın hulusiciğimi ziyaret edecem ve bi aksilik çıkmazsa diğer iğneyede başlayacam
Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim
Anladım canımmmm..Aminnnnnn inşşşşş ball damlıyor ağğzındannnnnn
Hoşş geldin güzeller güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamarattttt zuzuuuuuuuuuuuu6: 8:
naptınn cicim deyiver hemen...
aldınmı yeni iğneleriniii...ultrason nasılmış vs...daha fazla sormamı istemiyosan anlat hemen...
bebişlerinn sana sıkı tutunsunlar işşallah canımm...
progestanları kendim vurmadım hemşire bi komsumuz wardı o yaptı.kalçadan oluo çünkü sende bi hastanede falan yaptır canım.
hoşgeldinn canımmmm
hadi hayırlısı canımyaklaştık bebişlere .....
ultrasonda iyi dedi çok iyi duruyor muş benim yumurtalıklar sonra kan verdim e2 ye bakılacakmış ilaçları yazdı kan sonucu çıkınca görüşelim dedi zaten ilaçlarda usta olduğum için arasak dedim tamam dedi ilaçlar için gel demiş sonra eşim aramış sonuç güzel demiş 25-75 arası olması gerekiyormus benim ki 29 muş iğneyi yapabilir demiş. ağlayarak ve dua ederek ilk gonal f mi 300 doz vurdum. sonra eşim gelincede hastaneye gittik menogonu yaptırdık. rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın besmele ile başladık inşallah sonu güzel olur.... bu arada dozum yükselmis önce 225 ti ama 10 gün yapmıuştım bu sefer 8 günü planlıyoruz bakalım hayırlısı .....
hadi hayırlısı canımyaklaştık bebişlere .....
ultrasonda iyi dedi çok iyi duruyor muş benim yumurtalıklar sonra kan verdim e2 ye bakılacakmış ilaçları yazdı kan sonucu çıkınca görüşelim dedi zaten ilaçlarda usta olduğum için arasak dedim tamam dedi ilaçlar için gel demiş sonra eşim aramış sonuç güzel demiş 25-75 arası olması gerekiyormus benim ki 29 muş iğneyi yapabilir demiş. ağlayarak ve dua ederek ilk gonal f mi 300 doz vurdum. sonra eşim gelincede hastaneye gittik menogonu yaptırdık. rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın besmele ile başladık inşallah sonu güzel olur.... bu arada dozum yükselmis önce 225 ti ama 10 gün yapmıuştım bu sefer 8 günü planlıyoruz bakalım hayırlısı .....
hosbulduk :)))
hepinize iyi aksamlar kizlar insallah hepniz iyisinizdei transveri olan arkadasimizinda hayirli olur insallah rabbim yuzunu guldurur darisi bizim basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?