Herkese selam..
Ne zamandır giremiyorum girsem de okuyup bir kaç sayfa çıkıyorum.
Umarım herkes için hersey yolundadir.
Hepinizi öpüyorum....
Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim
sıkı sıkı tutunsunlar can bulsunlar annesinin göbeciğinde senin kuzular......Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim
Kızlar protestan için bana iğne vermemişler ben iğneyi nerden alacam ya hastene vermesi gerekirdi değil mı ????? Bide kan pihtilasma iğnesini ben göbekten mı vuracam yoksa koldan mi????
Sagol canım benim teşekkürler 5 güne kadar bakalım kaç tanesi gidecek onu Allah bilir artık darısı kısa zamanda senin basına Canikomyarın bebeklerine kavuşuyorsun çok şükür...
saolsın dua için mutlaka okuyacam bende...
5.gün uşakların olacak demek...
9 embriyoda maşallah gayet iyi...
heee ondan diyon yaniii...örtmenim canım benim canım benimmm...
toplama gününü sayma bugün 2.günleri şekerim...
evet durum vahim...
aldım şikayet bildirimini hemen değerlendiriyorum
hımmm demek olupta yazmayan tembeller bu arkadaşlar
hemen teessüflerimi iletiyorum teker teker...
sen yazmazsan ben yazmazsam nasıl ilerler bu topik...
namımız yürürsün şanımıza yakışsın istiyoruz en az 50 sayfalık topiğiz günde olmaz ama böleee...
daha bi dikkat daha bi özen gösterelim lütfen
O
saol canım hoşbuldummm...
Protestan iğne olarak vermiş ama iğneleri yok iki ampul vuracakmisim günlük benim kocisi gönderdim iğne almaya çok açılıyor mü iğnesi ????? Sen iğnemi kullandığın????sıkı sıkı tutunsunlar can bulsunlar annesinin göbeciğinde senin kuzular......
canım pregestanı belkide fitil vermiştir yada başka bir fitil... pıhtılaşma iğnesine gelince ben nereyi bulursam ordan yapıyom göbek kol bacak hepsi olur
Sagol canım benim teşekkürler 5 güne kadar bakalım kaç tanesi gidecek onu Allah bilir artık darısı kısa zamanda senin basına Canikom
şekerim regl oldum ve yarın hulusiciğimi ziyaret edecem ve bi aksilik çıkmazsa diğer iğneyede başlayacam
ben ilk 3 ay pregestan fitil kullandım...Protestan iğne olarak vermiş ama iğneleri yok iki ampul vuracakmisim günlük benim kocisi gönderdim iğne almaya çok açılıyor mü iğnesi ????? Sen iğnemi kullandığın????
şekerim regl oldum ve yarın hulusiciğimi ziyaret edecem ve bi aksilik çıkmazsa diğer iğneyede başlayacam
Kızlar protestan için bana iğne vermemişler ben iğneyi nerden alacam ya hastene vermesi gerekirdi değil mı ????? Bide kan pihtilasma iğnesini ben göbekten mı vuracam yoksa koldan mi????
en az 6 tanesi 5.güne gider bence...
darısı bana olsun eveetttt...
yarın daktırcıma gidiyorum kan vercem ultrason yapcak ve diğer iğneye başlayacam...
HAdı hayırlı olsun canım benim insallah bu son maratonun olur ve bebislerini kucaklarsınbol bol bebisli insallah
en az 6 tanesi 5.güne gider bence...
darısı bana olsun eveetttt...
yarın daktırcıma gidiyorum kan vercem ultrason yapcak ve diğer iğneye başlayacam...
eveett yoksun farkıda değilim sanmaaa...
senin dün randevun yokmuydu yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?