Su1838
yazımı gorunce bana yıne ulas daha dogrusu maıl adresını bırak 100 mesajım olmadıgından yolluyamıyorum
sen bu yazıyı gordugunde gec olabılır .
naber kızlar kimse yok anlaşılan topic sessiz sakin gayetle..ne var ne yok bugün
hamiş var mı hamiş
Kuzucuklarımızın çoğunun cinsiyetleri belli olmuş
Hamişler artmş
Egunal ve Zuzum tedaviye başlamış
bana moral veren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,gerçekten iyi gelio yazılanları okumak,umarım bu mesajımı görürsünüz) Allahım hepimize yardım etsin,mucizelerini göndersin bize de,AMİN...!
söyle güzel hamilemmmm.....
hoşgeldin canım ya hep aklımdasın iyi ki geldinn
amin canım kenzülarş duasını unutma canım .........
maşşallah sana canım sağlıkla kucağına al yavrularını hikayeni biraz detaylı anlat sorun neydi kaç kere denedin ve nerde sonuca ulaştın
naber kızlar kimse yok anlaşılan topic sessiz sakin gayetle..ne var ne yok bugün
hamiş var mı hamiş
yeğenimin gazlı kızı yordu bizi yavrum ıkın ıkına telef oldu...
güldencim yarın doktor randevun var mış iğnene kardeş gelecek bakalım hayırlı uğurlu olsun son tedavin olsun inşaallah bitanem..
zuzucum güldenle iğne kardeşisiniz hadi bakalım inşaallah size yetişmeye çalışıyorum belkiş yetişirim ama benim şu sıralar şafak karanlık gibi kırmızıları bekliyorum bu sefer gelecek inşaallah
yeğenimin gazlı kızı yordu bizi yavrum ıkın ıkına telef oldu...
güldencim yarın doktor randevun var mış iğnene kardeş gelecek bakalım hayırlı uğurlu olsun son tedavin olsun inşaallah bitanem..
zuzucum güldenle iğne kardeşisiniz hadi bakalım inşaallah size yetişmeye çalışıyorum belkiş yetişirim ama benim şu sıralar şafak karanlık gibi kırmızıları bekliyorum bu sefer gelecek inşaallah
canlarım ben bu akşam giremem heralde kocişş ilgi alaka beklersabahta spor sonra görüşürüz artık..güldenim yarın kontrolun var işşallah herşeyy çok güzel gider..ben gelene kadar çıkmış olursun belki şimdiden ii dileklerimi sunayım dedim hepinizii kocaman öpüyorummm yarınn görüşmekk dileğiyleee sizi sewiyorumm
egunalcım şu son hamiş vs.listemiz kaçıncı sayfadaydı,bidaha bakayım
canım listelerimiz artık güncel haliyle topiğimizin ilk sayfasında ve hep orda sabit kalacak...ilk sayfaya bakınız efenim...
heee valla başladık nerdeyse doğuracaz
ama pek bi merak ettim niye yoktun...
gördümmm mesajınıııı...
ve yürekten AMİİNNNNN diyorummm...
evet canım biliyorum okuyacam saolsın..
biz kimse değilmiyikkk...
ah kuzummm demek ıkınmaktan helak oldu yavrucak...
iğneme kardeş geliyo yarın...
zuzuylada zaten lucrin kardeşliğimiz vardı
saol canım ben sana ne zamandan dedim bize birlikte transfer yapacaklar sonucuda birlikte öğrenecez yada yakın zamanlarla senin kırmızılar bizi bekliyor bak benimkilerde gülden için bekledi
egunalcım şu son hamiş vs.listemiz kaçıncı sayfadaydı,bidaha bakayım
hoşgeldinnnnnnnnnnnn................
kim bu M bende bir takip edeyim dedim 34 sayfanın arasında kayboldum hala öğrenemdim kim bu M Açıklar mısın çatlıcam yaaaaaaaaaBakalım daha ne kadar birbirimizi görmemezlikten gelecez...
Takipteyim beklemedeyim...
selam hoşgeldin şekerimm aaa heyecen yok panik yok seni çok iyi anlıyorum ama senin önceliğin bebeğinin sağlığı..seni sevdiğimiz düşün ve at üzerinden negatif elektriği..Slm akadslrim nasilsinz güldelim. Yarn randevun varmış hayrli hbrle gel insallh ben idare ederim bugün ilk defa yarım beloc zok icmek zorunda kaldım aritmi problemi yasıyorum kalbim daha fala dayanamıyor bu negatflige esiminde tatlı tatlı yuvasını yaptım cidden dayanilick gibi değil icinde bulunduğum durum kadın beni acayip geriyor istemiyorum artık dahafazla aynı ortamda kalmak sabır bakalım yarın farklı bir kadın dugmcuyu gidicem bebeğimi görmek mutlu olmak istiyorum cokendise ediyorum bu gerginlik ona zarar vericek diye Allah korusun lütfen bana dua edin
haşgeldin gülelgüle yarın görüşmek üzere inş öpüldüncanlarım ben bu akşam giremem heralde kocişş ilgi alaka beklersabahta spor sonra görüşürüz artık..güldenim yarın kontrolun var işşallah herşeyy çok güzel gider..ben gelene kadar çıkmış olursun belki şimdiden ii dileklerimi sunayım dedim hepinizii kocaman öpüyorummm yarınn görüşmekk dileğiyleee sizi sewiyorumm
Slm akadslrim nasilsinz güldelim. Yarn randevun varmış hayrli hbrle gel insallh ben idare ederim bugün ilk defa yarım beloc zok icmek zorunda kaldım aritmi problemi yasıyorum kalbim daha fala dayanamıyor bu negatflige esiminde tatlı tatlı yuvasını yaptım cidden dayanilick gibi değil icinde bulunduğum durum kadın beni acayip geriyor istemiyorum artık dahafazla aynı ortamda kalmak sabır bakalım yarın farklı bir kadın dugmcuyu gidicem bebeğimi görmek mutlu olmak istiyorum cokendise ediyorum bu gerginlik ona zarar vericek diye Allah korusun lütfen bana dua edin
kim bu M bende bir takip edeyim dedim 34 sayfanın arasında kayboldum hala öğrenemdim kim bu M Açıklar mısın çatlıcam yaaaaaaaaa
selam hoşgeldin şekerimm aaa heyecen yok panik yok seni çok iyi anlıyorum ama senin önceliğin bebeğinin sağlığı..seni sevdiğimiz düşün ve at üzerinden negatif elektriği..haşgeldin gülelgüle yarın görüşmek üzere inş öpüldün
Slm akadslrim nasilsinz güldelim. Yarn randevun varmış hayrli hbrle gel insallh ben idare ederim bugün ilk defa yarım beloc zok icmek zorunda kaldım aritmi problemi yasıyorum kalbim daha fala dayanamıyor bu negatflige esiminde tatlı tatlı yuvasını yaptım cidden dayanilick gibi değil icinde bulunduğum durum kadın beni acayip geriyor istemiyorum artık dahafazla aynı ortamda kalmak sabır bakalım yarın farklı bir kadın dugmcuyu gidicem bebeğimi görmek mutlu olmak istiyorum cokendise ediyorum bu gerginlik ona zarar vericek diye Allah korusun lütfen bana dua edin
egunal canım yarın doktora gıdıyosun dımı rabbım yar ve yardımcın olsun senı sevıyoruzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?